Marc Aurelin ja Darlingin syksyä 2/2

Keskellä hurjimpia helteitä onkin kiva katsella syysvaatteita… Tässä loput kuvat brittimerkki Darlingin ja saksalaismerkki Marc Aurelin syysuutuuksista. Valitsin Fashionworldin showroomilta mieleisiäni, ja ne kuvattiin kesäkuussa kotona, kuten näkyy.Marc Aurelilla on tosi kivoja printtipaitoja, kuten tuossakin, hihoissa on paljetteja! Tulevana syksynä vaatteissa on edelleen blingiä – säihkettä ja kiiltoa. Musta, helmin ja ketjuin somistettu angoraneule on Darlingin. Tuontyyppinen neule sopii niin mekkojen kuin housujenkin kanssa. Mustissa Marc Aurelin housuissa on makee kiiltävä nauha sivussa.
Midimittainen hame tuo minulle niin vahvat kasarivibat, että en ole sen vuosikymmenen jälkeen huolinut pitempää hametta kaappiini. Mutta. Tämä Darlingin musta, kellohelmainen hame on niin monikäyttöinen, että sen huolisin! Kokeilin sitä myös pienen, mustan poolon ja saappaiden kanssa, vitsi, että oli kivannäköinen! Kuviin stailasin hameen niittivyön, kiiltävän laukun ja silkkitopin kanssa. Musta, suht raskas hame tarvitsee vähän keveyttä ja erilaisia materiaaleja kesäasuksi. Aika leidi kokonaisuus, vai mitä?Muut asusteet ovat omiani: toppi Repeat, vyö InWear ja kengät Guess, laukku muistaakseni Stockmannilta muinoin.Marc Aurelin ihanassa, keveässä puserossa on kaunis pääntie, jossa on helminauha! Siinä on myös alustoppi. Farkut ovat myös Marc Aurelin. Suloinen, ohut villakangastakki on Darlingin, ja siinä on krimiturkkia muistuttavat kaulukset ja hihansuut. Tuontyyppinen takki olisi mainio alkusyksyyn, josta toivottavasti tulee pitkä ja lämmin.

Sitten vielä pari julkaisematonta kuvaa lempiasustani: Darlingin mekko ja Marc Aurelin nahkarotsi. Kuvissa on ihan syksyinen fiilis, vaikka ne on otettu kesäkuussa.


Helsingin laajimman Marc Aurel -malliston löytää SHE:stä, Fredrikinkatu 31, ja nyt sieltä saa myös Darlingin naisellisia ja kohtuuhintaisia vaatteita.

Helteistä sunnuntaita kaikille! 

Share:

2 Comments

  1. Dahlia
    28/07/2014 / 8:09 am

    Oi ihana mitä kokonaisuuksia ja kauniita kuvia. Itse en osaa ollenkaan orjentoitua syksyyn kun lomasta vasta yksi viikko takana ja parin viikon toimistopoopahduksen jälkeen jään vielä lomalle kolmeksi viikoksi. Toisaalta löytänen Irlannista kasan syysvaatteita jos niistä pulaa on 😉

  2. Marjukka
    28/07/2014 / 4:30 pm

    Voi vitsi, sullahan on vielä aivan mahtava pala kesää jäljellä. Kirjoita sitten kattavasti Irlannista, siellä olisi niin mahtava käydä joskus. Eikä olisi näin kuuma… luultavasti.

Vastaa