Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

18.7.2014

Raikas ja yrttinen Il Ugo

Näin jossain lehdessä suosituksen Il Ugo -juomasta. Se on helmeilevä, kevyt ja yrttinen kuohuviini, johon makua antaa seljankukka. Il Ugo tulee Mionetton viinitalosta, joka sijaitsee Venetsiassa, Valdobbiadenesta pohjoiseen. Mionetto on yksi tärkeimmistä prosecco-kuohuviinien tuottajista.

Tämä ei onneksi ollut kovin kuohuvaista, maha ei tykkäisi muuten. Laitoin lasiin mintunlehtiä ja jäitä, eikä sitten muuta.

Lehdessä kerrottiin, että lasiin voi laittaa mm. jäitä ja minttua, olikohan limen mehuakin, päälle vain Il Ugoa. Tämä on myös epäilemättä hyvä viini raikkaisiin kesäbooleihin. Voisin kuvitella, että juoman maku jakaa kahtia. Jos ei pidä yrttien mausta tai seljankukasta, ei tykkää tästäkään. Itse kyllä tykkäsin, ja voisin kuvitella tarjoavani tätä aperitiivina ennen kala- ja salaattiateriaa, ja nimenomaan simppelisti mintun ja jäiden kanssa. Ja ihan jääkylmänä!Tuo lasi, jossa kuohari on, on muinaisesta Maxi-marketin poistomyynnistä. Se on itävaltalaista lasia, ja sarjaa kuuluu 12 valkoviini-, punaviini- ja sherrylasia. Maksoivat yhteensä jotain kuusikymppiä. Siis markkaa. Tykkään ihan hirveästi noista laseista, eikä niitä ole mennyt rikkikään kuin yksi.
Mukavaa perjantai-iltaa!

9 kommenttia:

 1. ilmeisesti italialainen Hugo :) Keski-Euroopan kuumin kesädrinkki, johon tulee kuohuviiniä (alkoholittomaan kivennäisvettä), seljankukkamehua, limeä, mintunlehtiä ja jäitä, nam :)

  Mistä tuota saa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan Alkosta, linkki vie sen sivuille. Joo, näin googlasin, että Keski-Euroopassa seljankukka-prosecco tai seljankukka-soodavesi on tosi suosittu kesäjuoma.

   Poista
  2. Mietin, että nimi ja ainesosatkin tuntuvat tutuilta. Berlinissä joka baarissa viime kesänä samanlaista juomaa myytiin Hugo-nimellä.

   Poista
 2. Juuri ajattelin, että kuinka kaunis lasi! Ja varmaan herkullinen sen sisältökin;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli herkullinen, vaan taas totesin, että mulle ei hiilihappo sovi, maha ei tykännyt, No, kesäkuohuvat olivat sitten tässä.

   Poista
 3. Näyttää ainakin herkullsien raikkaalta tuo sisältö, eittämättä maistuukin siltä. Minä muistan Maximarketin, vaan kukapa lähellä sitä asunut ei muistaisi, olihan se nyt niin hieno ja ihan uskomattoman iso aikanaan :)

  VastaaPoista
 4. Tavattoman kauniit kuvat! Mun oli ihan pakko testata Il Ugo - ja tykkäsin todella paljon. Raikas, yrttinen, erilainen kuohuviini, kiitos paljon vinkistä!

  VastaaPoista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.