White top with black pants

Tänään oli niin ihana päivä. Lämmin. Helle. Makailin terassilla ja luin hauskaa kirjaa (Sophie Kinsellan Varsinainen talousihme, oikein sopiva hellepäivän aktiviteetti). Välillä söin salaattia ja grillattua lohta, sitten taas löhöilin. Illalla käytiin salaatilla Cafe Torpanrannassa Munkkiniemessä. Tämä päivä oli sellainen, jonka toivoisi vain jatkuvan ja jatkuvan. Niitä päiviä, joita toivoisi talvella muistavansa joka solulla. Lämpö, utuinen aurinko, iloiset ja rennot ihmiset ympärillä… Tuuli puiden latvoissa ja kukkivat kesäkukat. Vähän surullisena olen jo pistänyt merkille valon muuttumisen, ja auringon paistavan hitusen matalammalta kuin kuukausi sitten. Kesä on ihan liian lyhyt. Päällä illalla oli simppelisti Mangon toppi ja ikivanhat DAY Birger et Mikkelsenin housut, sekä Geoxin koripohjasandaalit. DAY:n housut ovat niin vanhat, etten muista, milloin olen ne hankkinut. Ne ovat juuri sellaiset ohuet perushousut, jotka ovat ihan passelit kesäiltoihin, oikea perusvaate. Lasit ovat Le Specsit, SOFiNAH Shopista, korilaukku Menorcalta.En juuri välitä pitää koruja kesähelteillä. Nytkään päällä ei olleet muut kuin korvikset.My outfit: top Mango / pants DAY Birger et Mikkelsen / wedges Geox

earrings Kalevala koru /bag from Menorca

Lisäilin blogikirppikselle muutaman jutun, pienet naiset, käykää kurkkaamassa! Ja mukavaa sunnuntai-iltaaa, kuinka moni aikoo katsoa loppuottelun…?

Share:

8 Comments

 1. anneaulikki
  13/07/2014 / 6:07 pm

  Ihana hellepäivä onkin ollut , asusi on siihen juuri sopiva . Samoin lukemiset , Kinsellan kirjat saavat hihittelemään itsekseen. Aloitin tänään uudelleen Minishoppaajan 😉 . Leppoisia kesäpäiviä !

 2. Marjukka
  13/07/2014 / 7:00 pm

  Kinsellan kirjat ovat niin hauskoja! Himoshoppaaja-sarja on hyllä niin viihdyttävä. Kiitos samoin sulle ihanaisia kesäpäiviä!

 3. Belladonna
  13/07/2014 / 8:15 pm

  Ihana hellepäivän asu!

 4. Hanna
  13/07/2014 / 8:18 pm

  Ihanan yksinkertainen kesäasu 🙂 Itselläni on ostoslistalla juuri tuommoinen valkoinen toppi, pitäisi vaan jaksaa lähteä kauppoihin sitä etsimään.

 5. Dahlia
  14/07/2014 / 8:58 am

  Voi kun kaunis hellepäivän asu ja mikä ihana laukku! Niin kesäpäivän kaunis.Ja kyllähän se loppuottelu katsottiin ja hihkuttiin ja juhlittiin 🙂 Nyt sitten "silmät solmussa" töissä.

 6. Marjukka
  14/07/2014 / 3:34 pm

  Kiitti! Lämpö hellii nyt Suomea.

 7. Marjukka
  14/07/2014 / 3:35 pm

  Tämä on kyllä kiva, ja edullinenkin oli. Zaraan oli ilmestynyt hurmaavia shifonkitoppeja, oli kylläkin mustana ja sinisenä.

 8. Marjukka
  14/07/2014 / 3:36 pm

  No kerrankos sitä nyt jalista katsotaan! Mäkin seurasin vähän sivusta, ja nukkumaanmeno venyi täälläkin! Kiitos, kiva, kun voi pukeutua välillä vähän kevyemmin.

Vastaa