Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

13.7.2014

White top with black pants

Tänään oli niin ihana päivä. Lämmin. Helle. Makailin terassilla ja luin hauskaa kirjaa (Sophie Kinsellan Varsinainen talousihme, oikein sopiva hellepäivän aktiviteetti). Välillä söin salaattia ja grillattua lohta, sitten taas löhöilin. Illalla käytiin salaatilla Cafe Torpanrannassa Munkkiniemessä.

Tämä päivä oli sellainen, jonka toivoisi vain jatkuvan ja jatkuvan. Niitä päiviä, joita toivoisi talvella muistavansa joka solulla. Lämpö, utuinen aurinko, iloiset ja rennot ihmiset ympärillä... Tuuli puiden latvoissa ja kukkivat kesäkukat. Vähän surullisena olen jo pistänyt merkille valon muuttumisen, ja auringon paistavan hitusen matalammalta kuin kuukausi sitten. Kesä on ihan liian lyhyt.

Päällä illalla oli simppelisti Mangon toppi ja ikivanhat DAY Birger et Mikkelsenin housut, sekä Geoxin koripohjasandaalit. DAY:n housut ovat niin vanhat, etten muista, milloin olen ne hankkinut. Ne ovat juuri sellaiset ohuet perushousut, jotka ovat ihan passelit kesäiltoihin, oikea perusvaate. Lasit ovat Le Specsit, SOFiNAH Shopista, korilaukku Menorcalta.

En juuri välitä pitää koruja kesähelteillä. Nytkään päällä ei olleet muut kuin korvikset.
My outfit: top Mango / pants DAY Birger et Mikkelsen / wedges Geox
earrings Kalevala koru /bag from Menorca


Lisäilin blogikirppikselle muutaman jutun, pienet naiset, käykää kurkkaamassa! Ja mukavaa sunnuntai-iltaaa, kuinka moni aikoo katsoa loppuottelun...?

8 kommenttia:

 1. Ihana hellepäivä onkin ollut , asusi on siihen juuri sopiva . Samoin lukemiset , Kinsellan kirjat saavat hihittelemään itsekseen. Aloitin tänään uudelleen Minishoppaajan ;) . Leppoisia kesäpäiviä !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kinsellan kirjat ovat niin hauskoja! Himoshoppaaja-sarja on hyllä niin viihdyttävä. Kiitos samoin sulle ihanaisia kesäpäiviä!

   Poista
 2. Ihanan yksinkertainen kesäasu :) Itselläni on ostoslistalla juuri tuommoinen valkoinen toppi, pitäisi vaan jaksaa lähteä kauppoihin sitä etsimään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä kiva, ja edullinenkin oli. Zaraan oli ilmestynyt hurmaavia shifonkitoppeja, oli kylläkin mustana ja sinisenä.

   Poista
 3. Voi kun kaunis hellepäivän asu ja mikä ihana laukku! Niin kesäpäivän kaunis.

  Ja kyllähän se loppuottelu katsottiin ja hihkuttiin ja juhlittiin :) Nyt sitten "silmät solmussa" töissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kerrankos sitä nyt jalista katsotaan! Mäkin seurasin vähän sivusta, ja nukkumaanmeno venyi täälläkin! Kiitos, kiva, kun voi pukeutua välillä vähän kevyemmin.

   Poista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.