Alpine Moments-kasvohoidossa

Pääsin tutustumaan yhteen Ranskan suosituimpaan, mutta Suomessa uutuuskosmetiikkasarjaan nimeltä Pure Altitude. Sain myös kasvohoidon, joka tehtiin sen tuotteilla. Pure Altitude on luonnonmukainen ihonhoitosarja. Se käyttää tuotteissaan alppitähteä, jota viljellään ihan tuotteita varten. Konseptiin kuuluu myös ylelliset hoitolat.

Alpine Moments on tehokas, hapetusta hyödyntävä kasvohoito, ja sopii erityisen hyvin stressaantuneelle ja elottomalle iholle. Hoidossa yhdistyvät sekä alppitähtikukan ikääntymistä hidastavat ominaisuudet, että Alpeilta peräisin olevien keltakatkeron, arnikin ja kortekasvin teho. Ihon puhdistamiseen käytetään mustikkaa ja minttua, jonka jälkeen kasvot silottuvat ja kirkastuvat jyväkuorinnan avulla. Hemmottelevan kasvohoidon kruunaa ainutlaatuinen kasvohieronta, jossa käytetään kuumia kiviä ja jaderullia elvyttämään ja rentouttamaan. Ihotyypistä riippuen hoidon päätteeksi saa joko rauhoittavan tai puhdistavan naamion, joka jättää ihon raikkaaksi.Aluksi silmät, kasvot, kaula ja dekoltée puhdistettiin Pure Altituden puhdistusmaidolla, joka sisältää mm. alppitähtikukkaa ja arnikkiaa. Kasvoja raikastettiin yrttikasvovedellä jolla on viilentävä vaikutus. Se sisältää mm. alppitähteä, mustikkaa, melissaa ja minttua. Sitä seurasi pehmentävä jyväkuorinta, jolla kuorittiin kasvot ja kaula. Pyysin myös mekaanista puhdistusta hoidon yhteyteen. Ennen hoitoa täytin esitietolomakkeen, jossa toivoin hoidon tepsivän erityisesti poskien orastavaan couperosaan. Myös ihon kiinteyttäminen on aina mielessä. Minulle valittiin rauhoittavan eteerisen öljyjen sekoitus: ruusunnuppu uudistaa, kastanja aktivoi mikroverenkiertoa, rohtosammakonputki rauhoittaa, mesiangervo estää tulehduksia.Kasvoille levitettiin lämmitetty öljyseos käsin ja sitä seurasi lämpimillä kivillä tehtävä kasvo- ja kaulahieronta. Lämpimien kiven kanssa tehtävä hieronta edistää veri- ja imunesteen virtausta käsitetyllä alueella, lisää kollageenipitoisuuden joustavuutta, rentouttaa, lisää hermoston rauhoittavaa vaikutusta sekä vie lämmön avulla vaikuttavat aineet syvemmälle ihoon. Kivien kanssa vuorottelivat lymfaavat nesteenpoistoliikkeet sekä aktivoivien akupisteiden painanta. Lopuksi siveltiin ja rullattiin vielä kasvoja läpi viileillä jaderullilla joka supistaa verisuonia hoitoalueella (hyvä couperosalle) ja alentaa turvotusta sekä virkistää.Kasvoja virkistettiin ja puhdistettiin ylimääräisestä hierontaöljyistä, sekä peitettiin silmät silmäkompresseillä. Naamioksi valittiin kaksi: kasvoille puhdistava ja kirkastava, kaulalle kiinteyttävä. Silmänympärykset saivat oman voiteensa ja loppuvoiteeksi kasvoille laitettiin Creme Edelweiss no. 1 joka on myydyin Pure Altitude-tuote Ranskassa.Hoito tehtiin Feet & Soul Experience -hoitolassa Erottajalla. Tykkäsin kovasti hoidosta, varsinkin kuumien ja kylmien kivien kanssa tehty hieronta tuntui ihanalta ja erikoiselta. Hoitola itsessään oli tosi esteettinen: hoidossa on vain yksi asiakas kerrallaan, puhelimiin ei vastata, ja hoito tehdään hitaasti ja rauhallisesti.Lehdistöpäivässä kuulimme lisää sarjasta ja tutustuimme hoitolan omistajaan Maria Kjellbergiin.


 

Hoitolassa on koivuja koristeena.


BW oli kiinnostunut hoitolan omistajan Maria Kjellbergin business-suunnitelmista.

Saapa nähdä, milloin rauhallisen kesän tulokset kasvoilla häviävät, ja silmäpussit taas kurkistelevat aamuisin peilistä. No, eipä murehdita vielä sitä!

Rauhallista maanantaita!

Share:

1 Comment

  1. Anonyymi
    24/09/2014 / 11:52 am

    Todella hienolta näyttää. Pure Altitude on saanut tästä hoitolasta arvoisensa miljöön.

Vastaa