Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

31.8.2014

Heippa, elokuu!

Elokuun viimeinen. Huomenna alkaa virallisesti syksy. Takana kaikkien aikojen kesä, niin lämmin, niin rauhallinen ja aurinkoinen.

Syksy on aina vähän sellaisen uuden alun tuntuinen. Harrastukset alkavat, koulut pyörivät jo täysillä, illat alkavat pimetä ja kynttilät sytytetään. En ole aikonut aloittaa mitään uutta harrastusta, en liity kuntosalin jäseneksi, enkä ala opiskella japania kansalaisopistossa. Olisi kiva tavata ystäviä, musisoida, käydä ehkä oopperassa kerran tai kaksi, bloggailla ja viettää ihan tavallista arkea. Mitään matkaa ei edes ole suunnitteilla. Kuulostaa varmasti vähän tylsältä, mutta nykään ei todellakaan välitä mistään erikoisesta. Kumma, kun ne kiksit saa tavallisesta arjesta ja tavallisista asioista.

Pellot on melkein puitu, kohta pääsee peltokävelyille ennen kuin ne käännetään. Pellot ovat niin kauniita, oma sielunmaisemani. Eilen näin valtavan lintuparven, luullakseni hanhia, järjestäytymässä etelää kohti. Kaakatus oli melkoinen, ja parvi lensi tosi matalalla. Olisi ollut kuvan paikka!

  Onko teillä joitain syksysuunnitelmia? Leppoisaa sunnuntaita!

My outfit: poncho and Helsinki scarf Balmuir (gift) / chinos Zara 
 rubbers boots Hunter / sunnies Tom Ford
Ps. Balmuirin -20% alekoodi FABFORTY20 kaikkiin tuotteisiin edelleen voimassa Balmuirin verkkokaupassa.

16 kommenttia:

 1. Samanlaisia suunnitelmia täälläkin, kotoilua, kynttilöiden valoa, kyntämättömillä pelloilla samoilua ja tietysti vähän pihan ja talon laittamista talviteloille pikkuhiljaa. Minulle syksy on se aika vuodesta kun saa hiljentyä, kuunnella sadetta, polttaa kynttiöitä ja kutoa. Aikaa itselle ja aikaa perheelle. Sellasita pesimistä ja talveen valmistautumista. Kaunis tuo syksyisen värinen ponchosi<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just, pesimistä! Pesimisestä tykkään minäkin. Nyt myös vähän sisustuttaa pitkästä aikaa, ja toivottavasti voidaan alkaa pian pieni maalausprojekti. Juu, poncho on tosi kaunis, nytkin olen siihen kääriytynyt...

   Poista
 2. Minä kans tunnustaudun tavallisesta elämästä nauttijaksi ;) syksyn pimenevät illat houkuttelevat käpertymään kynttilöiden valossa sohvalle puikot heiluen . Valmisteilla juurikin viitta/poncho. Tuo omasi on kerrassaan kaunis❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poncho on varmaan suht helppo kutoa, ainakin kokeneelta kutojalta? Tavallinen elämä on niin kivaa, mäkin tykkään.

   Poista
 3. Eikös arki ole aina parasta, vaikka matkatkin ovat kivaa vaihtelua. Köpiksen ja Monacon matkat on jo hoidettu syksyksi. Lintubongarimiehenikin näki muuten äskettäin noin 4000 valkoposkihanhea jollain pellolla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oisivatko nuokin olleet niitä tai kanadanhanhia. Kovaa ääntä kuitenkin pitivät. Matkat ovat ehdottomasti kivaa vaihtelua! Mulla jäi Wieniin kamala kaipuu, pitää päästä pian uudestaan.

   Poista
 4. Kun kesästä malttaa luopua, osaa arvostaa syksyäkin. Toivottavasti syksystä tulee kaunis ja aurinkoinen. Jos ei tule, voi sitten käpertyä sohvankulmaan kynttilänvalossa. Arjen pienistä asioista nauttiminen on kyllä mahtavaa. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, näin on! Kesästä luopuminen on mulle suht helppoa, mutta talven tulo ahdistaa jonkin verran. Se pimeys ja lumi, eieieiei...

   Poista
 5. Onni löytyy useimmiten arjen pienistä ja joskus vähän isommistakin iloista. Hyvää alkavaa syksyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pieniä asioita: huomasin, että luumut ovat kypsiä. Nam!! Kiitos samoin!

   Poista
 6. Minusta se tavallinen arki on ihan parasta kun se rullaa nätisti. Sama se on suunnitelma tälläkin, ei mitään erityisempää luvassa vaan lukuisia pieniä juttuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, on kiva, kun kalenterissa on yhtä sun toista pientä.

   Poista
 7. Täällä myös kanssasisaresi, joka saa kiksit siitä ihan tavallisesta elämästä. Kiitollinen mieli tulee kullekin tärkeinä pitämistä asioista, itselleni eilen kolmen ystäväperheemme vierailusta ja ruokailusta pitkän kaavan mukaan ajatuksia vaihtaen. Yhden perheen nuorella oli mukanaan akustinen kitara, jolla soitti pari kappaletta. Siinä oli hypetystä meikäläiselle. Arjen onnenhetkiä syksyysi toivoo Nina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitäpä sitä ihminen muuta, läheisiä, terveyttä ja työtä. Ja vähän illanviettoa väliin.

   Poista
 8. Todella kauniita kuvia, joista alkusyksyn tunnelma välittyy hienosti. Ja syysvaatteet ovat aina ihania! Ehkä vaatemuodin suhteen paras vuodenaika.

  VastaaPoista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.