Little Blue Dress (ja arvonnan voittaja)

Vähiin käyvät lomapäivät. Ylihuomenna töihin…Minulle uusi vuosi starttaa aina siitä, kun koulut alkavat, ja saa uuden opekalenterin. Jonkinlaista sisäistä innostuksen vipinää se saa aina aikaan. Vaikka kesä loppuu vähitellen, on kaikenlaista mukavaa suunnitelmissa niin työ- kuin kotirintamallakin. Jos nyt vihdoin saisi tapetoitua pari huonetta täällä kotona… Joka kesäksi on tavoite saada fyysistä kuntoa paremmaksi, ja nyt ainakin tuntuu siltä, että sitä olen saavuttanut. Kesän aikana olen lenkkeillyt ja jumpannut Shape.fi:n jumppia ahkerasti. Fillari sen sijaan on seissyt autokatoksessa itsekseen! Aion myös yrittää kaivaa syksyn aikana omaa muusikkouttani esiin. On mennyt pari vuotta niin, että en ole sille oikein uhrannut aikaa… Olisi kiva tehdä taas vähän biisejä. Uudessa kuudennen luokan musakirjassa on julkaistu yksi vanha joululauluni.Tänään on juostu kaikenlaisia asioita, Ikeaa myöten. Syksyn aloitusrutiineihin kuuluu myös se, että huusholli on kunnossa. Lämmin ajatus Anne Malialle, myös minä tykkään siivoamisesta, ja varsinkin järjestelystä! Blogeissa vellonut vaatekaapin järjestely ja tavaran minimointi on tarttunut minuunkin. Olen surutta karsinut kaikkea sellaista, jota en ole aikoihin pitänyt. Lisäksi meiltä on viety valtava kasa LP-levyjä kierrätyskeskukseen. Sinne meni ensimmäinen LP-levyni, Muppettien joululevy! Miehen suuri R&B-kokoelma meni myös. Seuraavaksi lähtee kasa CD-levyjä, töihin tietty, mutta ihan kaikista ei malta luopua.
Päällä asioidessa oli maailman helpoin mekko, LiLLE Clothingilta (ei mainoslinkki) saatu sininen Vanessa-mekko. Pilvipouta ja +25 tuntuu todella miellyttävältä. Hyvin tarkenee, mutta ei hiosta!My outfit: dress LiLLE Clothing *gift / sunnies Le Spes from SOFiNAH Shop

wedges Geox from La Matta / shoulder bag Proenza Schouler, watch Gant from Zoom Design

Onko muita, jotka aloittavat ”uuden kauden” näihin aikoihin vuodesta? Mitäpä syksysuunnitelmia teillä on? Kenties joku uusi harrastus?Aijjuu, se arvonta – heheh, en unohtanut! ; ) Happy Lights -valosarjan voitti nimimerkki Elmiira, onnea!

Hauskaa lauantai-iltaa!

Share:

21 Comments

 1. Anonyymi
  09/08/2014 / 3:52 pm

  Onpa kiva mekko, ihan minun näköiseni 🙂 Ja näytti olevan verkkokaupassa vielä alessa. Merkki on minulle uusi – vastaako hyvin kokoaan? Mietin että uskaltaisikohan tilata. Taskut varsinkin näyttävät kivalta yksityiskohdalta! Tuon voi varmaan pestä itse, kun on puuvillaa? T. Kati

 2. Anne Malia
  09/08/2014 / 4:04 pm

  Kiitos 🙂 täältä lämmin ajatus sinne takaisin! Minä tykkään kyllä siivouksesta, mutten vaatteiden viikkailusta, heh. Mutta hyvin on tullut karsittua vaatevarastoa ja vielä vähän jatkan. Tekee kyllä niin hyvää editoida oma kaapisto melkoisen tyhjäksi. On sitten mistä alkaa taas rakentaa uutta, sehän on kivaa.Ihania viimeisiä lomapäiviä!

 3. Anne Malia
  09/08/2014 / 4:05 pm

  Lisään vielä tärkeimmät, eli ihana asu kaunis sinä. Laukku on mieletön!

 4. Anonyymi
  09/08/2014 / 4:36 pm

  Moi, tee vaan uusia biisejä 🙂 mulla musaluokka kutonen Espoossa lv.14-15, joten spostiin voi laittaa nuotteja kokeiltaviksi, me testaamme niitä mieluusti, jos tarttet testiväkeä: sipsi@iki.fiterkuin, Laura

 5. Maria E.
  09/08/2014 / 5:27 pm

  Hei Marjukka,omiin syyssuunnitelmiini kuuluu kevättalvella aloittamani joogan jatkaminen ja syventäminen. Ensi viikonloppuna on tiedossa kokonainen hyvinvointipäivä kauniissa kartanomiljöössä: joogaa, Nia-tanssia, äänimaljarentoutusta…aion myös aloittaa uudestaan monta vuotta tauolla olleen kuntosaliharrastuksen. Liikunnasta vaan tulee hyvä olo! Itseäni ei koulujen alku henkilökohtaisesti kosketa, silti ajattelee aina jotenkin hellyydellä pieniä ekaluokkalaisia ja toivoo, että kaikki saisivat käydä koulua iloisin mielin. Minkä ikäisiä sinä opetat?

 6. Marjukka
  09/08/2014 / 5:44 pm

  Vastaa hyvin, mulla on xs, ja mitoitukset ovat kyllä kohdallaan. Varmaan voi, toivottavasti kangas pysyy kirkkaana! Verkkokaupan kuvassa mekko oli pitkällä mallilla ihan mini, mutta mulla 160-senttisellä just sopivan pituinen.

 7. Marjukka
  09/08/2014 / 5:46 pm

  Just näin, ja onhan se niinkin, että maku muuttuu vuosien varrella. Muutama juttu kyllä on ja pysyy, mm. muutaman vuoden vanha Tigerin neulemekko, jossa on leveät mustat ja konjakinväriset raidat ja poolokaulus. Tykkään siitä hurjasti, vaikka se on vähän epäkäytännöllinen, esim. tosi kuuma…

 8. Marjukka
  09/08/2014 / 5:47 pm

  Kiitti, mä ajattelin satsata laukkupuolella näihin klassikoihin… Toi on kivan rouhea malli!

 9. Marjukka
  09/08/2014 / 5:49 pm

  No mikä ettei, mä voisin yrittää kaivaa tuolta Sibeliukselta mun Kivi-laulut sulle, eli Mitä minä huolin veitikka nuori, Timon laulu ja Terve metsä, terve vuori. Ne on kaikki meillä esitetty vitos-kutosten kanssa ja hyvin toimii.

 10. Marjukka
  09/08/2014 / 5:50 pm

  Kuulostaa niin hyvälle sun suunnitelmat Just tuollaisella viikonlopun kurssilla pääsee sisään juttuun, eikä taatusti tule töitä mietittyä. Pienet eput ovat kyllä niin hellyyttäviä ja innokkaita! Opetan 1-9 luokkia.

 11. Lady of The Mess
  09/08/2014 / 6:17 pm

  Kaunis mekko – ja kaunis olet itsekin! Täällä ei aloiteta mitään uutta tänä syksynä, sillä odottelen jalkaleikkaukseen pääsyä ja se pitää minut kotona kyllä aikamoisen ajan.Oikein hyvää alkavaa syyslukukautta!

 12. Pauska
  09/08/2014 / 6:46 pm

  Anne Malian kannattaa hommata Viikkari, jolla homma sujuu todella nopeasti ja kätevästihttp://pauskanelamaa.blogspot.fi/2011/07/viikataan.html

 13. Anonyymi
  09/08/2014 / 6:52 pm

  Onnea muusikkouden esiin kaivamiseen! Itse taidan musiikkipuolella kuulua vielä jos ei aloittelija- niin harjoittelijaryhmään. Tosin sen verran on tutisuttanut, että saattaa joskus joku kappale tai sanoitus pullahtaa ulos…Nyt syksyksi yritän päästä muutamalle ravitsemukseen liittyvälle kurssille. Siinä olisi mukavaa haastetta ja jotain ihan muuta kuin arkityö. Rentoa sunnuntaita, vielä hetki lomalla, Aija

 14. Anonyymi
  09/08/2014 / 6:57 pm

  Kaunis mekko, hyvä sininen:) Sää on nyt täydellinen! Olin aiemmin illalla lenkillä ja voi ihana iltasää. Kaikki kuppilat olivat aivan täynnä samoin rannat ja nurmikentät.T. Maija

 15. helmihillo
  09/08/2014 / 7:05 pm

  Hei Marjukka! Ihana mekko, sopii sinulle hyvin.Minullakin alkaa työt maanantaina. Ja toivon mukaan saisin myös ryhdistäydyttyä ja siivottua kaapeista ylimääräiset vaatteet ja roudattua ne joko kirppikselle tai UFFille. Mutta jos kelit jatkuvat samanlaisina, niin ulkoilma houkuttelee ihan liikaa…:)

 16. Marjukka
  09/08/2014 / 7:11 pm

  Kiitti kiitti! Toivottavasti jalkaleikkauksen jälkeen elämä on ehompaa!

 17. Marjukka
  09/08/2014 / 7:12 pm

  Heh, tutisuttaa kyllä välillä täälläkin! Vau, ravitsemusjutuissa on aina oppimista, se on varma se. Taatusti mielenkiintoista!

 18. Marjukka
  09/08/2014 / 7:13 pm

  Oli kerrassaan upea ilta! Suomalaisia hellitään edelleen…

 19. Marjukka
  09/08/2014 / 7:15 pm

  Juu, näillä keleillä ei kannata ottaa siivouksista paineita, ehtii sitä syksymmälläkin. Kiitti, mekko on kyllä ihana.

 20. Mikko
  09/08/2014 / 7:42 pm

  Mahtava tuo laukku! Tykkään PS1-mallista, se on tosiaan kivan rento ja rouhea, mutta silti klassinen.Itse hankin tuon uuteen työhön aikoinaan – vähän kuin uudeksi koululaukuksi.

 21. Marjukka
  09/08/2014 / 7:49 pm

  No niin samaa mieltä. Olen pitänyt Lilyä niin kovasti, että teki mieli vaihtelua… Se on todellakin kuin pieni koululaukku!

Vastaa