Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

28.8.2014

Patrician syksyn uutuuksia

Patricia on ihan ensimmäisiä yhteistyökumppaneitani - upea suomalainen yritys, jonka laadukkaita tuotteita kokeiltuaan ei muita haluakaan. Patriciahan on 102-vuotias, ja sain kunnian olla pari vuotta sitten juhlimassa satavuotiasta yritystä.

Kävin tutustumassa pre fall-uutuuksiin, jotka ovat jo sekä Helsingin Unioninkadun myymälässä, että muilla Patrician jälleenmyyjillä. Nyt myynnissä oleva pre fall-mallisto on iloisen värikäs erisävyisine punaisineen ja taivaansinisine väreineen.

Syksy/talvimallistossa on luvassa dramaattisempaa viininpunaista, tummansinistä, burgundya ja kultaa. Uuden sesongin malleja tulee valikoimiin kymmenkunta. Suunnittelija Evelin Kiirendin mukaan Art Deco-tyylinen sarja tuo uuden eksklusiivisemman ilmeen Patriciaan. Siihen on valittu harmaan silkin rinnalle yksityiskohtina mustaa elastista pitsiä sekä Swarowskin kristalleja. Italialaistyylinen Fiorella-sarja taas elastinen pitsi yhdistyy mustaan kuosisatiiniin. Yksityiskohtina alusasua täydentävät fuksianpunaiset nauhat. Joulumallisto Gabriella yhdistää taas haute couture-tyyliin punaista silkkiä, brodeerattua pitsiä ja kullan sävyjä. Myös kauan kaivattu balconette palaa Gabriellan myötä markkinoille


Valikoimissa on myös tietenkin perusmallistoja, suosituin artikkeli on t-paitaliivi. Siinä on sivuissa kauniit pitsit, jotka eivät näy kuitenkaan t-paidan alta. Myös morsiamia muistetaan: morsiussetti on saatavilla koko ajan ihastuttavine pitseineen. Jumppiin ja lenkkeilyyn on saatavilla myös oma alusasu.

Patrician kokovalikoima on todella laaja ja vaihtelee mallista riippuen AA70-G85. Hinnat ovat myös kukkarolle sopivat, yhdetkään liivit eivät maksa yli 69 €. Patricia tekee yhteistyötä nyt myös Iberon kanssa. Mannekiinien kaulassa näkyvät korut ovat tätä mallistoa.

Kurkkaahan kotisivut, siellä on kaikki mallit kuvineen, sekä tietoa liivien hoidosta ja pesusta. Patrician jälleenmyyjät löydät täältä.

Mutta nyt- kuvat puhukoot puolestaan:Vartalonmyötäisen mekon alle sopii muotoileva alusasu.


Morsian valitsee herkkää pitsiä...


 T-paitaliivin ei tarvitse olla tylsä ja koruton. Pitsit ovat sivussa.Syysmalliston upeita alusasuja: kirjailut ovat ylellisiä kaikkine yksityiskohtineen. Kirjailut tuovat tuulahduksen menneiltä ajoilta.Tähän settiin voi myös yhdistellä yksiväristä - toimii niinkin!Oletko jo ystävystynyt Patrician kanssa?


*yhteistyö, bloggaaja ei hyödy linkeistä rahallisesti

12 kommenttia:

 1. Nuo vaaleat t-paitaliivit ovat kauniit - ja kyllä, tuttu on Patricia;)

  VastaaPoista
 2. Kauniita ovat, myös minulle tuttu,,

  VastaaPoista
 3. Ovat kyllä kauniita alusvaatteita, pitäisi joskus kokeilla merkkiä.

  VastaaPoista
 4. Oi mitä kaunokaisia! Tuttuja ovat minullekin nämä, eihän ihanuuksien ohi voi kävellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kestäviä ja pestäviä. Pesupussissa tietenkin.

   Poista
 5. Kauniita ja naisellisia. Toivoisin kuitenkin vähän enemmän luonnonmateriaaleja myös alusvaatesuunnitteluun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä pointti. Onkohan se kestävyyskysymys? Ehkä myös hinta-.

   Poista
 6. Kyllä on kauniita. Täytyy käydä sovittamassa.

  VastaaPoista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.