Syksyn kenkäuutuuksia

On vähän väsynyt olo eilisten illallispartyjen jälkeen. Hääräsin päivän keittiössä, mutta kannatti, sillä niin kiva oli istua ja syödä yhdessä, jutella ja nauraa.Tänään olenkin sitten surffaillut kaikessa rauhassa nettikauppoja, etenkin yhteistyökumppanini Zalandon upeita kenkävalikoimia. Olisi kiva hankkia syksyksi kivat, vaaleat nilkkurit. Myös cowboy-tyyliset olisivat kiva vaihtoehto,vähän sellaiset bootsimaiset. Yksi mielihalu (jokasyksyinen!) on viininpunaiset saappaat – aika ihanat kaverit harmaalle. Avokkaista taas silmää miellyttävät niinikään harmaat sen ainaisen mustan tilalle. Jos kengässä on platoa, niillä jaksaa kävellä hyvin tuntikausia, ainakin omassa jalassani toimivat.

Ylhäällä vasemmalla Pura LopezNoe

alhaalla vasemmalla Noe / Nine West

Vasemmalta: Kennel & Schmenger / MICHAEL Michael Kors / Jonak / Guess (kumpparit!)

Vasemmalla ylhäällä: Café NoirPerlato

Vasemmalla alhaalla: Vitti LoveCafé Noir

Yksi upea suosikki on tässä: Guessin makea käärmekuosinen nilkkuri. Menee ulkona alkusyksystä, sisäkenkänä talvella. Käärmekuosi on kiva ekstra yksivärisiin asuihin.

Onko syyskenkähimotuksia?

*adlinks

Share:

8 Comments

 1. Uutistoimisto Anselmi
  17/08/2014 / 3:10 pm

  Mä haluisin kovasti jotku astetta rouheemmat varrelliset nahkakengät. Ei ehkä ihan biker bootsit, mutta jotain sen tyylistä. Voispa kerrankin harkita ruskeita kenkiä mustien sijaan, nää on kaikki hurjan nätin värisiä.

 2. Marjukka
  17/08/2014 / 5:17 pm

  No mutta mikä estää repäisemästä? Ruskeat ovat hurjan nätit kaikkien värien kanssa. : )

 3. Mapsi
  17/08/2014 / 6:22 pm

  Vitsit, että mun jo monta vuotta palvelleet MOP-bootsit on taas ihan in. Luulin jo viime talvena, että näinkö ne menivät pois muodista, mutta nyt on taas noita terävähköjä kärkiä ja buutsimaisia korkoja. Jes!! Jaa, vai himotuksia, kysy vaan… uudet teräväkärkiset korkkarit pitäisi saada ja niitä katselinkin tänään Stokkalla. Korkomalli alkaa muistuttaa "kitten heeliä" vai miksi sitä pientä, terävää korkoa sanotaan? periaatteessa ihan kiva, sellainen 5cm korko sopii hyvin arkikäyttöön, vaikka itse kyllä tykkäänkin että jos on korkoa, niin sitten on korkoa. Niin, ja sitten olisi ne Primebootsit…kullanvärisillä vetoketjuilla. Oikeastaan muuten voisi sanoa, että kenkätilanne on aika hyvä!! Ihania kenkiä olet löytänyt, noi liskonilkkurit olis kyllä tooooosi mageet!! (Muistan pyöritelleeni python-nahkaisia nilkkureita Thaimaassa, mutta sitten todettiin, että ne eivät kestä pohjolan vesilätäköitä.. jätin ostamatta, ja vieläkin vähän harmittaa!)Kivaa alkavaa viikkoa!

 4. Dahlia
  18/08/2014 / 6:09 am

  Oi mitä kauniita kenkiä, niin nilkkureita kuin saappaitakin. Minä en ole vielä edes suonut ajatustakaan syys kengille. Johtunee tosin siitä, että panostin viime syksynä kaksiin Hilfigerin kenkiin jotka ovat edelleen mieleeni joten uskoisin meneväni niillä tämänkin syksyn. Sen verran hyvät ovat jalassa ja tuntuvat kestävän ja toimivan varsin hyvin.Kivaa alkanutta viikkoa!

 5. Anonyymi
  18/08/2014 / 4:18 pm

  On himotusta koko ajan! Mutta ostelen tuolta eBaysta ja ulkomaisista nettikaupoista. Jos ostaisin esim Parikat, niin sitten tietysti täältä kotimaasta. Mutta esim Clarksit kannattaa ostaa Englannista (englantilainen merkki). Yleensäkin kannattaa selvittää, minkämaalaisesta merkistä on kyse ja tsekata hinta ko maassa.

 6. Marjukka
  19/08/2014 / 5:20 pm

  Primebootseille liputan – ihan mahtavat kengät ja niin reilua kokoa, että mahtuu paksumpikin sukka sisään. Jalatkin pysyvät kuivana. Eiks oo makeet noi liskot! Vaan missä niitä pidät…ei töissä valitettavasti…Niin se muoti kiertää, taas on teräviä kärkiä, onneksi ei ihan sellaisia pitkänmallisia, kuin 2000-luvun alkuvuosina!

 7. Marjukka
  19/08/2014 / 5:21 pm

  Onhan niitä taas kaikkea ihania! Hilfigerin kengät ovatkin tosi kauniita!

 8. Marjukka
  19/08/2014 / 5:23 pm

  Juu, ja myös, maksaako nettikauppa palautuskulut. Brittinettikaupat ovat siinä valitettavan nihkeitä… Zalando lienee saksalainen? Hih, mihinkäs me kenkähullut pääsemme tästä vaivasta… ; )

Vastaa