Harmaata harmaana päivänä

Se olisi kuulkaas huomenna perjantai! Jee… Tapaan iltapäivällä Mapsin, ja tarkoitus on vähän kierrellä sekä vaihtaa kuulumiset. Mikäs sen mukavampi päätös työviikolle. Taidan ottaa kameran mukaan, jos saisi otettua kivoja kuvia kaupungilta.Kuvissa päivän asu: pellavaneule Repeatin, farkut Nudien, viskoosipaita (siksi rypistynyt) & Other Storiesin ja nilkkurit Rossin, Nectarinesta. Työlaukkuna vanha kunnon Marc By Marc Jacobs, josta tykkään edelleen ihan hurjasti. Huivi on Balmuirin, saatu blogin kautta, kello Daniel Wellington.Nyt on just sellainen jännä ilma, ei lämmin, ei kylmä. Joko voisi laittaa päälle ohuen villakangastakin, jos alle ei laita kuin paitiksen? Entäs kengät? Joko saa käyttää nilkkureita? Lauantaina on sitten kampaaja, vihdoin. Latvat ovat hivenen kuivahtaneet, ja niissä on vielä vanhat vaaleat jäljellä. Hius on ihan eri tuntuinen muualta, missä ei ole vaaleita jäljellä. Kävin eilen näyttäytymässä kampaajalleni, ja juteltiin vähän mitä voisi tehdä. Pituudesta en halua ottaa, kun sen tämänkin mittaiseksi olen saanut, mutta tuota latvaa on pakko lyhentää. No, luotan kampaajaan tässä suhteessa täysin, ja uskon, että saamme jotain uutta kivaa aikaiseksi. Väriksi ajattelin vähän jotain ruskeampaa, ei niin punertavaa, kuin mitä nyt on, mutta saapa nähdä, olen vähän kahden vaiheilla. Toisaalta jokin vaaleanruskea olisi ihan jees vaihtoehto. Onneksi hiukset ovat uusiutuva luonnonvara…

Mitäpä hiussuunnitelmia teillä on syksyä varten, tekeekö mieli uusia malli, vaihtaa väriä tai jotain muuta kivaa?
My outfit: jeans Nudie / shirt & Other Stories / knit Repeat / boots Ross

watch Daniel Wellington / scarf Balmuir / bag Marc By Marc Jacobs

Iloista iltaa!

Share:

18 Comments

 1. Anonyymi
  25/09/2014 / 3:31 pm

  Taas niin rennon klassista asua. Tykkään.Mun syysuusiutuminen oli polkkatukan pätkäisy lyhyempään malliin. Ja jonkin tovin päästä lyhenee entisestään. Mä yritin taas kasvattaa…mutta se lyhyttukka vaan on mun juttu. Mulla on hiusten uusiutuminen suht säännöllisesti muutaman vuoden välein. Siis radikaalimpi muutos ja nyt ol sen aina.Munkin motto on aina ollut, että hiukset on uusiutuva luonnonvara.Kivaa loppuviikkoa!-jaana-

 2. Anonyymi
  25/09/2014 / 4:07 pm

  Mukavan rentoa lookia. Hiuksesi ovat kivan pituiset ja väri (kuvien perusteella) kauniin luonnollinen. Ehkä en tummempaa väriä laittaisi??? Itselläni aina ollut lyhyet hiukset, paksuutta useamman pään verran. Joskus kokeiltu värejä mutta palattu omaan väriin (maantien) + vaaleisiin raitoihin. Leikkaus 4 vkon välein muotoon. Rentouttavaa kampaajahetkeä lauantaina. T. Vuokko

 3. Paula
  25/09/2014 / 4:36 pm

  Kiva mutkaton arkiasu!Mä olin just tänään kampaajalla. Todettiin kampaajan kanssa, että onpa oma väri tummunut. Nykyään siis entistä tummempi maantien harmaanruskea. Koska aurinko on vaalentanut latvojen vaaleita raitoja entisestään, päätettiin laittaa tyveen vaaleita raitoja ja kaikkialle lisäksi ruskeampia raitoja. Kokonaisuus on siis himpun tummempi, mutta taas siisti ja tasaisemman värinen.Kivoja treffejä huomiselle!

 4. Marjukka
  25/09/2014 / 4:57 pm

  Jos on oman tyylinsä löytänyt, niin sehän on mahtavaa. Lyhyt on kiva, ja niin paljon helpompi. Mä olen aina tykännyt sellaisesta huolettomasta kiharahkosta lookista, mutta aina ajattelin, että mun tukka on liian ohut sellaisiin. Mutta nykyaineilla saa ihan ihmeitä aikaan! Hiukset kasvaa aina takaisin, kannattaa siis kokeilla ja etsiä omaa juttuaan.

 5. Marjukka
  25/09/2014 / 4:59 pm

  En laita tummempaa, menee muuten liian synkäksi. Oma väri hieman kirkastettuna taitaa olla paras. Väri on kyllä ihan must, kun se kuitenkin turvottaa hiusta kivasti. Sun oma combosi kuulostaa hyvältä ja luonnolliselta, on varmasti hyvännäköinen ja style!

 6. Marjukka
  25/09/2014 / 5:01 pm

  Oi, aika ihana raidoitus oli lopputulos! Raidat ovat minustakin kivat, niin elävät. Yksivärinen on monesti vähän liian tasainen.

 7. Nonna
  25/09/2014 / 5:36 pm

  Kiva asu! Minä taas haluaisin kulkea ballerinoissa mahdollisimman pitkään 🙂

 8. Dahlia
  25/09/2014 / 6:23 pm

  Kiva kokonaisuus, tykkään.ai se kampaaja. No minä ajattelin kasvattaa oman värin takaisin. Siis ajattelin ja vielä viime kerralla sanoin, että vaan raidat ja tietysti se lomapinkki. Vaan ajatus on loppunut juurikasvuun. Kampaajaan on vielä pari viikkoa mutta kyllä ne sanat taitavat olla "Laita juureen väriä" :)Kivaa loppuviikkoa!

 9. Johanna
  26/09/2014 / 7:52 am

  Ihana asu, rennon tyylikäs. Tuollainen harmaa neuletakki on saatava omaankin vaatekaappiin, niin ihana! Mukavaa viikonloppua!

 10. Anonyymi
  26/09/2014 / 8:20 am

  Moikka!Olisiko sulla tiedossa, mistä miehelle löytyisi vahapintaisia farkkuja? Teille naisille niitä on kaupat täynnä, mutta mistäs löytyisi miesten malleja? t: M39

 11. Reetta Niemi
  26/09/2014 / 9:49 am

  Ihana, ihana, ihana. Niin on taas minunkin tyyliä <3Oikein mukavaa viikonloppua!

 12. Reetta Niemi
  26/09/2014 / 9:52 am

  Piti vielä siitä kampaajasta mainita, olen ensi tiistaina menossa kampaajalle, haluan leikata POLKAN!!! IIIIIIIKKKK, se on menoa nyt, olen kyllästynyt tähän reuhkaan, ja haluan juuri sellaisen huolettoman kiharapolkan, ja jos olisin oikein rohkea, niin leikkaisin Eva Dahlgren -tukan.

 13. Marjukka
  26/09/2014 / 4:06 pm

  Oi, ollaan ihan eri leiriä! No onhan talvi kieltämättä liian pitkä…

 14. Marjukka
  26/09/2014 / 4:08 pm

  Mutta sulle sopii vaalea tosi hyvin! Raidoitus on tosi kivannäköinen!

 15. Marjukka
  26/09/2014 / 4:09 pm

  Nyt on kyllä harmaiden villatakkien sesonki, kaupat pullollaan ylisuurta, harmaata villistä! Mukavaa viikonloppua sinullekin!

 16. Marjukka
  26/09/2014 / 4:11 pm

  Hih, niin taitaa olla! Mitäs me harmaissa tallustavat…

 17. Marjukka
  26/09/2014 / 4:12 pm

  Vau, jännää!! Ei sulla oo mikään reuhka kylläkään, höpöhöpö. Kiva nähdä, millainen siitä tulee. Oih, Eva Dahlgren on upea!

Vastaa