Harmaata nupukkia ja vähän pohdintaa blogista

Torstai… Väsyttää ihan julmetusti, mutta on ollut erinomainen viikko. Töitä on ollut kovasti, mutta on ollut halu tehdäkin. Nyt on todella virtaa kesän jälkeen, ajatus kulkee kirkkaana, samoin levännyt ääni. Olen ollut todella sitä mieltä, että minulla on mielenkiintoinen ja hauska duuni. Saan rehellistä palautetta joka päivä, olen aitojen ihmisten kanssa tekemisissä ja saan musisoida, mikäs sen parempaa?Blogin suhteen sen sijaan on ollut vähän huono omatunto. Jokainen työssä käyvä bloggaaja varmasti jakaa tämän saman tunteen: haluaisi tehdä enemmän ja paremmin, mutta aika on rajallinen. Luova homma vaatii aina aikaa, mietintää, kypsyttelyä, ideointia. Tällainen perfektionismiin taipuvainen luonne kun haluaisi tehdä kaiken mahdollisimman hyvin, koskien myös blogia. Blogi ei saa kuitenkaan olla mikään pakkopulla, muuten hommasta menee maku.Näin syksyn kynnyksellä moni tekee jotain uutta: vaihtaa alustaa, vaihtaa portaalia, perustaa toiminimen tai aloittaa uuden blogin. Kaikkia näitä minäkin olen miettinyt. On kiva, kun kysytään portaaliin, mutta olen ollut kuitenkin tosi tyytyväinen näin itsenäisenä bloggaajana. Päätös jatkaa näin oli tällä hetkellä minulle oikea. Myös blogialustan muuttaminen on ollut mielessä, osaksi Bloggerin huonon kuvanlaadun takia. Kuitenkin tänne on helppo kommentoida, se on ehkä teille lukijoille matalampi kynnys.Myös blogin konsepti on rajallinen: täällä puhutaan tyylistä, muodista, kosmetiikasta: kaikesta naisellisesta ja arjen suloisista asioista. Olen siihen oikeastaan siihenkin tyytyväinen: sisustuksesta en kirjoita, en ole mielestäni niin hyvä ruuanlaittaja, että siitä kirjoittaisin. Jotenkin tuntuu, että kuitenkin te lukijat olette tienne tänne löytäneet, ja siitä olen tosi iloinen. Olette oppineet tuntemaan tyylini kirjoittaa ja blogata, ja jos viihdytte, se on ihana juttu.

  

Toiveita olen ollut vähän huono toteuttamaan… Nyt on kuitenkin aikeissa esitellä pitkä takki kynähameen kanssa, sitä toivottiin muutama postaus takaperin. Samoin lyhyiden hiusten kihartaminen on edelleen mielessä saada postaukseksi asti. Mielelläni otan postaustoiveita vastaan, mikäli niitä on!


Lauantai on työpäivä, mutta ehkä jossain vaiheessa lähiviikkoina pidän ihan oman yksityisen ideariihen. Menen kaupungille syömään, juon lasillisen viiniä, kirjoitan muistikirjaan ideoita blogia varten.

*****

Kuvissa syyshankinta, Banana Republicin ihanat nupukkinilkkurit, joissa on muotoiltu pohja. Ihanat!Kaunista iltaa, minä menen katsomaan Nashvillen viimeisen jakson (nyyh), ja sitten vain odottelemaan kolmatta kautta!

Share:

41 Comments

 1. Anonyymi
  11/09/2014 / 4:56 pm

  Ah ja voih, kauniit on kengät. Ihanan pehmeän lämmin harmaan sävy. Ainakin omiin silmiini.Ja ihana kuulla uutinen, että päätit jäädä itsenäiseksi bloggaajaksi….tästä uutisesta tykkään ja paaaaaljon! Ja kuulehan Marjukka, saisikos antaa aiheidean? Oikeastaan jokunen tovi sitten, joku toinen lukija tämän toiveen esitti jo sinulle. Eli.pääaiheena herrainkengät. Minkälaista vaatetusta / tyyliä pukisit niiden kanssa?Olisin minäkin tosi onnellinen josko postauksen aiheesta tekisit!-jaana- …erittäin pitkäaikainen blogisi lukija :)Kivaa torstaita ja heiiiiii muistutuksena huomenna perjantai ja weekend…me like!

 2. Vihreatniityt
  11/09/2014 / 5:20 pm

  Jatka vaan samaan tyyliin. Ei harrastuksesta saa tulla pakkopullaa. Näin sanon itsellenikin silloin, kun tuntuu, että blogiakin pitäisi päivittää, mutta kun ei huvita/jaksa/ehdi. Minulle tulee välillä kuvapula ja harmittaa, kun en ole löytänyt mitään uutta kuvattavaa. Viikolla sitä pyörii näissä samoissa ympyröissä ja sanoinkin eilen ystävälleni, että jokaikinen vähänkään silmää meillyttävä "kohde" tässä lähellä on ikuistettu jo moneen kertaan.Ps. Nuo kengät ovat aivan ihanat. Vetoketjut on SE juttu! Mukavaa viikonloppua sinulle. Minä lähden nyt siivoamaan. Huokaus!

 3. Anonyymi
  11/09/2014 / 5:28 pm

  Joku nainen toivoi muistaakseni keväällä matkapakkausvinkkejä. Minä taasen joskus olen toivonut värikkäämpiä asukollaaseja väreistä pitäville. Voisit joskus myös stailata etänä. Eli stailattava kuvailisi ulkonäköään ja Sinä keksisit sopivia asuja :)t- Lukija 50

 4. Minttu
  11/09/2014 / 5:53 pm

  Aivan mielettömän ihanat nilkkurit!!Mun blogissani on sulle haaste! Ehkä se käy samalla juttutoiveesta?

 5. Belladonna
  11/09/2014 / 6:00 pm

  Kirjoitat mukavaan sävyyn monipuolisista aiheista ja pidän kovasti asuistasi ja tyylistäsi. Blogiasi on kiva seurata, joten jatka samaan malliin. Hyvää torstai-illan jatkoa!

 6. Anonyymi
  11/09/2014 / 6:01 pm

  Hei Marjukka, minun toivomuksenani olisi, että jatkaisit blogiasi sellaisena kuin se nyt on. Pakottomana, omannäköisenäsi ja sillä aikataululla, jolla elämä antaa myöten. Kaikki aiheet eivät voi kiinnostaa jokaista lukijaa ja kaikkia toiveita ei bloggaaja puolestaan voi toteuttaa. Mukavaa, jos voit toteuttaa joitain toivepostauksia, mutta muuten rohkaisen sinua pitämään kiinni omasta linjastasi. Syysiloa ja uusista postauksista jo etukäteen iloiten Nina

 7. Anonyymi
  11/09/2014 / 6:20 pm

  Vähemmän näitä osta-osta-osta -postauksia sekä mainoksia ja enemmän muita kivoja ja omakohtaisia juttuja toivoisin. En jaksa uskoa, että kovin moni ostaa tavaroita sen perusteella, että niitä blogeissa esitellään. Itselläni on ainakin aivan päinvastainen reaktio. Terv. Tuula

 8. Marjukka
  11/09/2014 / 6:48 pm

  Kiitti ideasta! Tykkään! Tiiätkö, mulla ei ole matalia herrainkenkiä, ainoastaan korolliset, ja niitä et taida tarkoittaa. Ellen sitten saa vaikka Nectarinesta lainaksi. Kollaasimuodossa voisi tietenkin totetuttaa, mutta kumpaa toivot? Ihana kuulla, että olet pitkäaikainen lukija, kiitti siitä!

 9. Marjukka
  11/09/2014 / 6:49 pm

  Kiitos, mukava kuulla, että sitä riittää tällaisenaan. Nyt on ollut pitkästä aikaa tosi vauhdikasta. Välillä on aikoja, että ideoita pulppuaa, välillä sitten pitää miettiä vähän enemmän. Sellaista se on!

 10. Marjukka
  11/09/2014 / 6:51 pm

  Kiitti vinkeistä! Matkapakkauksessa en ole kummoinen ekspertti, mutta hirveän paljon mukanani en kuitenkaan ole onnistunut raahaamaan. Mä muistan tuon sun väritoiveen, lupaan toteuttaa!

 11. Marjukka
  11/09/2014 / 6:51 pm

  Hyvä haaste, kiitti paljon!

 12. Marjukka
  11/09/2014 / 6:52 pm

  Kiitti kovasti! On mukava, että jaksat kommentoida niin usein. : )

 13. Marjukka
  11/09/2014 / 6:53 pm

  Voi ihana, kiitos. Siksi en ole koskaan aikaisemmin kolmen ja puolen vuoden aikana kysynyt toiveita, kun olen ajatellut, että en halua pettää lukijoitani jättämällä ne tekemättä. Ihan totta, jos blogia lähtee liikaa tekemään miettien mitä minusta halutaan tai millainen pitäisi olla, menee ilo ja spontaanisuus koko hommasta!

 14. Marjukka
  11/09/2014 / 7:03 pm

  Point taken. Ymmärrän kyllä pointtisi, eiväthän ne mainokset kaikkia miellytä. Mun blogi on ollut lähes alusta asti kaupallinen, ja sellaisena se jatkuukin – omien valintojen kautta tietenkin. Itse asiassa tavaroita ostetaan blogien kautta (itsekin ostan, esim. kellon Jonnan kautta, nahkahousut Monan kautta jne.) ja blogien kauttahan tulee myös uusia muotijuttuja. Lisäksi mainontahan on mahdollistanut kokonaisen uuden ammattikunnan, eli bloggaajien, synnyn. Nuoret naiset (siis nuoret, mahtavaa!) ovat luoneet itselleen työtä harrastuksensa kautta. Mä en itse viero mainospostauksia, vaan otan kiinnostuneena vinkit kaikesta uudesta vastaan, ehkä siksi teen mainontaa itsekin. Vaikka monet mainokseni ovatkin affiliatea, tuen myös kivijalkaliikkeitä erittäin mielelläni. Olen saanut monesta yrittäjistä ystäviä, he ovat mahtavaa porukkaa. Tänään kuulin, kuinka Darlingin musta pitsimekko oli lähetetty erääseen kaupunkiin, eli yrittäjä oli saanut siitä yhden kaupan. Toivottavasti ymmärsit minut oikein, ja jaksat käydä täällä silloin tällöin mainoksista huolimatta! : )

 15. helmihillo
  11/09/2014 / 7:03 pm

  Hei Marjukka! Ihanat nilkkurit 🙂 Itse en osaa (lue uskalla) kävellä noin korkeilla koroilla ollenkaan.Kyllä jo alkaa viikko painaa ja ehkä tieto siitäkin, että viikonloppukin tulee olemaan hektinen…Niin mielelläni vähän laiskottelisin :)Ja blogistasi pidän juuri tällaisena 🙂

 16. Marjukka
  11/09/2014 / 7:04 pm

  Piti vielä lisäämäni, että portaalissa olemisen paras puoli on yhteisöllisyys, ja se on kyllä hieno juttu, sellainen vertaistuki ja me-henki. Eli portaali ei ole ollenkaan huono asia!

 17. Marjukka
  11/09/2014 / 7:07 pm

  Ihana helmihillo, kiitos. Jaksamista hektiseen viikonloppuun, onneksi tulee niitä rauhallisiakin sitten! Kiitos, korkkarit ovat niiiin ihanat, onneksi niissä on piiloplato niin eivät ole ihan niin killerit kuin miltä näyttävät!

 18. Mapsi
  11/09/2014 / 7:18 pm

  Onpas mageet kengät! Kiva nähdä niitä sitten in action sun tulevissa postauksissa!Toiveita.., hmm..tietysti monia kiinnostaa se ns. Peruspuvuston kokoaminen, vaikka sun omista vaatteista, esim. Paitiksen tms ympärille!? Taikka sellainen peruspuvisto, millä lähtisit esim pitkäksi viikonlopuksi kaupunkilomalle!?Ja sun blogi on ehdottomasti best of the best tässä blogiviidakossa, pidä vaan tämä linja, sanon mie!

 19. Lady of The Mess
  11/09/2014 / 7:44 pm

  Tälle ladylle sinun blogisi on muoti- ja tyyliblogien aatelia – ja yksi niistä blogeista, joita aloin seuraamaan juuri ennen kuin aloitin itse bloggaamisen. Jatka vain omana itsenäsi – silloin tässä hommassa säilyy se hauskuuskin. Kengät ovat ihanat, upea väri – ja tuo huivi on kaunis!Ihanaa viikon loppupuolta, Marjukka!

 20. Anonyymi
  12/09/2014 / 5:27 am

  Parempi näin itsenäisenä mielestäni. Ja tuosta Nashvillestä – aivan mahtavaa musiikkia. Kuunteln sitä nykyään Spotifysta esim. lenkillä tai ruokaa laittaessani viikonloppuna. T. Perhonen

 21. Norppa
  12/09/2014 / 6:12 am

  Samoja ajatuksia mäkin olen pyöritellyt ja osittain samoista syistä passasin portaalin (jälleen).Olisihan siinä toki muutamia hyviä puolia ollut, mutta koska itselläni on erikseen päivätyö, joka tuo sen leivän pyötään ja toisaalta vie välillä myös paljon aikaa, niin täydellinen vapaus tuntuu itselleni paremmalta vaihtoehdolta. Olen pohtinut kaikkea mahdollista kokonaan lopettamisesta portaaliin liittymiseen ja alustan vaihtamisen välillä. Huomaan, että itselläni motivaatiota laskee noiden sun mainitsemien juttujen lisäksi myös se, että kommenttien määrä vähenee, vaikka lukijamäärät kasvavat. Se johtuu varmaan suuresti osin siitä, että mobiilin kautta lukeminen on lisääntynyt niin valtavasti ja sen kautta on jotenkin niin nihkeää kommentoida. On tosi turhauttavaa väsätä useampi tunti jotain postausta ja sitten siihen tulee ihan muutama kommentti, etenkin kun mulle keskustelu ja vuorovaikutus on oikeastaan yksi suurimpia syitä bloggaamiseen.Olen pyöritellyt ja pyöritellyt näitä juttuja ja nyt tuntuu viimeinkin siltä, että olen ehkä löytänyt sellaisen itselleni just sopivan ratkaisun. Siitä ehkä lisää vuodenvaihteessa, jos olen vielä silloin sama mieltä. :)Kivaa viikonloppua! Ja ihanat kengät. 🙂

 22. Anonyymi
  12/09/2014 / 6:41 am

  Hei, sun blogi on näin ok ja sitä on kiva seurata. Mutta muakin hieman tökkää nää mainospostaukset, oisko ne hieman lisääntyneet? Mutta ainahan ne voi hypätä yli 🙂 Voin uskoa, että töiden ohella on varmasti haasteellista hommaa, toivottavsti virtaa riittää jatkossakin! Hyvää syksyä toivottaa,Kati

 23. Anonyymi
  12/09/2014 / 6:49 am

  Hei Marjukka,Sinun blogisi on niitä ihan ensimmäisiä blogeja, joita aloin seuraamaan. Jäin koukkuun ihan välittömästi:)En kuitenkaan sano, että jatka samaan malliin vaan jatka entiseen malliin. Alussa postauksesi olivat omakohtaisempia. Juuri niihin aitoihin arjestasi kertoviin postauksiin jäin koukkuun ja niitä kaipaan lisää. Toki ymmärrän, että haluat varjella yksityisyyttäsi. On myös kiva lukea ostos-postauksia, jotka eivät ole yhteistyöpostauksia. Niitä on nykyään blogeissa tosi harvoin. Postaustoivelistalle ehdotan stailauspostauksen, Marjukan normipäivä, Marjukan siivouspäivä ja lempireseptit.Oikein aurinkoista syksyn jatkoa sinne koti-Suomeen!Vakkarilukija Kiinasta

 24. Anonyymi
  12/09/2014 / 8:03 am

  Minäkin seuraan blogiasi mielenkiinnolla, ja hienoa jos se tällaisena jatkuu! Tyyli, ikä ja kokokin sopii aikalailla yksiin, joten saan sinulta hyviä vinkkejä ja ideoita. Itse en ikinä ehtisi blogia pitämään (eikä minulla kyllä olisi asiaakaan 🙂 ), joten on hienoa seurata muiden kirjoituksia. Ja tuo oma yksityinen ideariihi kuulostaa hyvältä! Itse vietän sellaista parhaillaan Tallinnassa, kun odotan kokouksen alkamista tappaen aikaa kahvilassa…t. Kati

 25. Marjukka
  12/09/2014 / 8:10 am

  Kiva idea, otetaanpa se paitapusero työn alle! Heh, sanot sie! Kiitti kuoma;)

 26. Marjukka
  12/09/2014 / 8:11 am

  Kiitti sulle, kiva, että tykkäät blogista tällaisenaan! Hyvää viikkistä sinullekin!

 27. Marjukka
  12/09/2014 / 8:12 am

  Voi Nashville, ihan mielettömiä biisejä ja laulajia! Kolmoskautta odotellessa…

 28. Marjukka
  12/09/2014 / 8:16 am

  Juuri näin, sitoutuminen vähän pelottaa, siinä ottaisi ison vastuun samalla kantaakseen.Bloggaamisessa onkin jännää ja haastavaa se, että ei voi aina tietää, mihin tulee paljon kommentteja ja mihin ei. Mun mielestä kommentointi kulkee myös vähän sykäyksittäin, välillä toisia blogeja kommentoidaan enemmän ja omaa vähemmän, ja sitten juttu yhtäkkiä muuttuu. Harmittaa, kun ei itsekään aina ehdi / jaksa kommentoida kaikkia, keitä haluaisi. En myöskään enää kommentoi niitä blogeja, joissa ei vaivauduta vastaamaan. Jännää, mitähän olet suunnitellut? Sun tuntien varmasti jotain uutta ja luovaa…

 29. Marjukka
  12/09/2014 / 8:18 am

  Joo, ovat varmasti lisääntyneet. Osasyy voi olla, että kun pyydetään, ja on kivoja juttuja tiedossa, en kieltäydy. Sekin on sellainen vuorovaikutus, josta tykkää, ne yrittäjät. Vielä virtaa riittää, kiitos teidän ihanien lukujoiden!

 30. Dahlia
  12/09/2014 / 9:47 am

  Oijoijoi mitkä kenkäkaunottaret. Lyhyen ajan toiveena tietenkin asukuvaa niiden kanssa ;)Minä pidän blogistasi, arvostan valtavasti sitä, miten johdonmukainen sen linja on ollut ainakin koko sen ajan jota minä olen sitä lukenut. Tunnistan tuon päivätyö vs. blogi todella hyvin. Olen muutamia muutoksia tehnyt ja hinkuaisin lisää, etenkin ulkonäköä ajatellen, mutta kun koodaustaidot ovat aika olemattomat, niin saa nähdä mitä siitä tulee ja koska.Toiveissa ehkä olisi, kuten Mapsikin ehdotti: jonkun vaatekappaleen ympärille eri asukokonaisuuksia.Itse olen koettanut bloggaamista ajatella, että harrastus ei saa olla pakkopullaa. Ja sen mukaan tehnyt mitä haluan ja jaksan 🙂

 31. Marjukka
  12/09/2014 / 11:17 am

  Mukavaa syyspäivää sinne Kiinaan! Alussa varmasti olikin omakohtaisempia kokemuksia, ja olinkin ehkä avoimempi. Kun tätäkin lukee viikossa tuhannet, niin sitä tulee aika varovaiseksi kertomaan mitään henkilökohtaisempaa. Se onkin taitolaji yrittää kirjoittaa mielenkiintoisia, mutta kuitenkaan liikoja paljastamatta…Ostospostauksia kun tein enemmän, tuli tosi ikävää kommenttia, että yleensä ostan! (Nyt blogeissa taidetaan esittää niin paljon ostoksia, etten pärjää, heheh…) Nyt ei tykätä mainospostauksista… Eli kun pitää kutenkin tyyliblogia, on aika vaikea tasapainotella näiden kahden välillä. Että yritä siinä nyt miellyttää, hehe… ; )Totta on, että blogit ovat muuttuneet entistä brändätymmäksi ja kaupallisemmiksi. On tajuttu, että blogit ovat suht halpa mainosalusta, itse olen sitä mieltä, että monet suostuvat kaikenlaisiin yhteistöihin liiankin helposti ja halvalla. Tosin, eivät kaikki blogit mainosta, ja hyvä niin.Kääx – normipäivä – mulla on yksitoikkoinen elämä! Mutta tämä oli kiva, voisin yrittää tästä tehdä jutun! Kiitos kivasta ja rakentavasta kommentista!

 32. Marjukka
  12/09/2014 / 11:21 am

  Tää kyllä vie aikaa, jos tosissaan panostaa. Kuten Norppa tuossa edellä kirjoitti, tuntikausia saattaa tuhertaa postausta, eikä kukaan kommentoi. Jos kuvaa vaikkapa "paidan kolmella eri kokonaisuudella", saa aloittaa tukan ja meikin laitosta, valita vaatteet, pyytää kuvaajaa kestämään kaikki oudot kuvakulmat, joita haluan kokeilla, kirjoittaa, käsitellä kuvat ja manata monta kertaa, miksi ei tajunnut jotain juttua tehdä toisin. Siihen menee nopeasti nelisen tuntia. Joten kyllä bloggaajan pitää hitusen motivoitunut olla!Onpa mahtava kuulla, että olet saanut ideoita, se on parasta palautetta. : ) Tallinnassakin varmaan paistoi aurinko!

 33. Marjukka
  12/09/2014 / 11:25 am

  No sanopa muuta, tässä tuli juttua kuin omasta suusta. Jos tulee hetkenkin sellainen olo, että "mun täytyy", niin ilo katoaa. Tosin välillä, kun tekee postauksia, tulee vähän sokeaksi omalle blogilleen, "onko tää nyt hyvä juttu", "ketä kiinnostaa oikeasti", "sivuni on tylsän näköinen" ja pelkää, että toistaa itseään koko ajan. Ja varmaan jossain määrin jokainen toistaakin, sehän on selvä. Juttuaiheet kiertävät blogeissa sesongin mukaan.Koodaustaidot ovat mullakin ihan olemattomat, mutta onneksi netistä löytää aika hyviä juttuja, ja olen mä kysynytkin, kiitos vain ainakin Monalle ja Jonnalle avusta!Kiitti toiveesta. Asukokonaisuuksista luovuin ajanpuutteen vuoksi, mutta olihan niitä kiva tehdä. Ehkä jossain vaiheessa voisin taas niitä jaksaa väsätä!

 34. Mimmi
  12/09/2014 / 12:28 pm

  Aivan täydelliset kengät kaikin puolin! Ihanat! Niin kuin blogisikin, jatka vain omana itsenäsi ja omilla ehdoillasi. Blogissasi on niin paljon mielenkiintoista sisältöä aikuiselle naiselle. Olen ottanut monia pukeutumis- ja lukuvinkkejä täältä.

 35. Marjukka
  12/09/2014 / 12:39 pm

  Ja mikä mahtavinta, ovat jalassa kuin unelmat! Kiito kovasti kommentistasi, lämmitti mieltä!

 36. Anonyymi
  12/09/2014 / 1:26 pm

  Tää sinun blogi on nro 1. Ihanat kuvat ja hyvin kirjoitetut jutut. Ei mitään turhia kiemuroita tai ylilyöntejä. Tavallisen suomalaisen naisen arkea ja unelmaa tavalliselle suomalaiselle naiselle. Nuo kengät on iiiiik niin ihanat. Mistäpä saisin itselleni. Mukavaa ruska-viikonloppua!

 37. Marjukka
  12/09/2014 / 4:48 pm

  Just näin, ihan tavallinen suomalainen nainen olen, ja se on just mukavaa. : ) Eipä ole hirveästi mitään erikoista tapahtumaa tai matkailuakaan, mutta aina joskus. Ilo löytyy arjen pikkuasioista ja öh…muodista… ; )Kaunista viikonloppua sinullekin!

 38. Anonyymi
  12/09/2014 / 7:23 pm

  Mulla Nashvillen kauden päätös oli nyt perjantaina. Työ ja iltamenot -> koti-ilta ihan luksusta. Mukavaa viikonloppua! T. Aija

 39. Sarin vaatekomeron kätköt
  14/09/2014 / 9:21 am

  Mielenkiitoinen postaus ja tosi mielenkiintoisia kommentteja ja pointteja. Minä taasen tykkään tyylistäsi blogata juuri tälläisenä kun se on. Silmä lepää kuvien yksityiskohdissa ja väreistä saa paljon ideoita. Aikapula on asia, joka tulee meillä kaikilla vastaan joilla on myös päivätyö. Blogin kirjoittamiseen, kuvien käsittelyyn, kuvaajan rauhallisena pitämiseen kun vaihtaa asua, hiomiseen ja ideoiden mietiskelyyn saa menemään aivan tolkuttomat tunnit aikaa, toinen työ tästä ei saa tulla, muuten menee iloisuus ja spontaanisuus tästä hommasta. Minä sanoisin että jatka samaan malliin, tietysti lukijoiden toiveita kunnioittaen mutta omannäköisesti. Se että tämä blogi on niin sinun näköisesi ja oloisesi tekee tästä niin hyvän!

 40. Sarin vaatekomeron kätköt
  14/09/2014 / 9:24 am

  Hei Norppa, tuota kommentointia voisin lohduttaa sanomalla sen verran että esimerkiksi myös minä lueskelen blogiasi usein, mutta koska johonkin on pakko vetää raja niin usein kommentoin vain niitä blogeja joita lukulistallani on. Niin ihana kuin blogisi onkaan, kommentointi on myös aikasyöppö ja toden totta mobiilien kautta on hankala mitään kommentoida silloin kun niitä käyttää. Blogisi on silti ihana. Kiitos siitä<3

 41. Marjukka
  14/09/2014 / 1:54 pm

  Kiitti tästä kommentista. Allekirjoitan kaiken. Blogi tietenkin elää ja muuttuu kirjoittajansa mukana, mutta hirveän pitkälle lukija ei voi toivoa tai sanella bloggaajan tyyliä postata, aihealueita tms. Jos sitä rupeaa liikaa miettimään, punainen lanka katoaa tyystin. Itseasiassa olen blogiin tällä hetkellä aika tyytyväinen, mutta ajatustyö sen kehittämisestä ei kaiketi lopu koskaan. Eikä aikapula!

Vastaa