Illan mekko

Pikainen lauantai-illan moi kaikille! On ollut löysä päivä, kampaajaa, päikkärit, oleilua, ja nyt sitten suunnataankin ystävien luokse iltaa viettämään. Päätin laittaa rennon ja löysän mekon, sillä luvassa on hyvää ruokaa, nam!Kampaajalla laitettiin väri, joka on itse asiassa kuin oma värini, vähän vain jalostettuna. Tukkani on tummunut viime vuosina. Lisäksi halusin pituuden uhallakin kaikki vanhat vaalennukset latvoista. Mallia oli pakko muuttaa ja kerrostaa edellistä mallia enemmän. Nyt taas sitten alan kasvattaa sitä pidemmäksi. Hiukset ovat ikuinen prosessi, vai mitä…?Rakastan tuota DAY Birger & Mikkelsen-mekkoa, ja siitä on tullut vaatevarastoni aarre. Se on upea ja rento yhtä aikaa, kuten kaikki DAY:n vaatteet. Lämmikkeeksi otan vain mustan villatakin, jonka ostin Andiatalta viime viikolla. Jalassa ovat Penelopen korkkarit, jotka ovat hyvät jalassa, mutta joiden rusettia vierastan. Kengiksi vaihtuvatkin toiset korkkarit.Tuomisiksi ystävilleni olen koonnut herkkuja: hilloa, salaatinkastiketta, rukiisia karjalanpiirakoita ja luomuhunajaa.Mutta nyt takki päälle ja autoon, hauskaa iltaa kaikille!


My outfit: silkdress DAY (gift) / cardigan Andiata / belt old

pumps Penelope

Share:

12 Comments

 1. Liisa
  27/09/2014 / 7:51 pm

  Ihana tukka, tosi kaunis! Taidankin ottaa mallikseni kampaajalle mennessäni.

 2. Lady of The Mess
  27/09/2014 / 8:46 pm

  Kaunis mekko – ja kiva uusi leikkaus hiuksissa! Itsellänikin on ikä tummentanut hiuksia ja välillä otan hieman raitoja raikastamaan kun nykyisin ei aurinkokaan tee enää aurinkoraitoja – johtuu kuulemma hoitoaineista, joissa on aurinkolukko. Kivaa iltaa ja viikonloppua!

 3. Dahlia
  28/09/2014 / 7:05 am

  Kaunis mekko ja todella kaunis hiusväri, sopii sinulle ihan loistavasti. Minulla on parin viikon päästä kampaaja ja kyllä tämäkin varmaan juuresta ainakin tummuu jonkun verran :)Rentoa sunnuntaita!

 4. Lucky Traveller Merja
  28/09/2014 / 8:41 am

  Tosi kaunis tuo mekko, ei ihme, että on suosikkejasi! Tukka tosiaan tummuu vanhemmiten, se on aika harmillista, etenkin meille blondeille. Sinulle sopii tuo tummempi kyllä upeasti!

 5. Anonyymi
  28/09/2014 / 11:01 am

  Hei,Ihana hiusmalli! Itsellänikin kasvatus menossa ja jotain tuon suuntaista ollut mielessä.Tämän kautta olen saanut monta uutta ideaa pukeutumiseen, jatka samaan tyyliin.Kommentoin harvoin, mutta innolla odotan aina uusia päivityksiäsi :)Aurinkoisia syyspäiviä, Heli

 6. Mapsi
  28/09/2014 / 1:34 pm

  Tosi kaunis väri hiuksissasi! Vaikka itselleni sopivat paremmin kylmät sävyt, niin tykkään ihan mahdottomasti lämpimistä, pehmeistä sävyistä. Joskus itsellenikin kokeilen noita tumman suklaisia, mutta palaan aina näihin hieman kylmiin sävyihin. Mustassakin on nimittäin eroja, taittaako siniseen tai ruskeaan, vaikka isännän silmissä se nyt on vaan musta, heh! Mutta hyvä kampaaja osaa kyllä katsoa sävyt oikein ja sulla on tosi onnistunut!Mun kampaaajan kanssa vähän "reviteltiin" perjantaina, tehtiin mun hiuksiinnimittäin irokeesi! No huh, ei siis leikattu mitään kaljua, mutta kokeiltiin eri tapoja laittaa tämä nysä! Ja kyllä, hitsit että rokkas hauskasti..Tosinei taida tulla työpäivän kampausta siitä..Olen varmaan muuten kysynyt, että onko sun hiuksetluonnonkiharat? Pidempänä ne ainakin kovasti näyttää siltä ja on aivan ihanat!Kaunis mekko! Ihanaa kjn kaapissa on niitä mukavuusvaatteita ja lemppareita, jotka toimii aina, eikö? Miten sä muuten peset sun silkkivaatteet?

 7. Marjukka
  28/09/2014 / 3:20 pm

  Voi kiitos, kaikki kunnia kampaajalleni!

 8. Marjukka
  28/09/2014 / 3:21 pm

  Onko sellainen, en ole kuullutkaan? Joo pakko oli leikata kunnolla nyt ovat viimeisetkin vaalennukset sitten pois. Vuoden kesti kasvattaa niitä ulos… Kiitos, ilta oli niin mukava!

 9. Marjukka
  28/09/2014 / 3:22 pm

  Syksyä vasten on hyvä tummentaa vähän. Keväällä tekee mieli vaaleaa.Kiitti samoin, kohta se on jo ohi, nyyh…

 10. Marjukka
  28/09/2014 / 3:23 pm

  Kiitti, se on todella!! Tosi paljon on kyllä tummunut. Olen ollutkin meidän perheen blondi, sillä muut perheenjäsenet ovat tummia. No, tiskivesitukka on siitä hyvä, että sen väriä voi muuttaa mielen mukaan joko vaaleaan tai tummaan suuntaan!

 11. Marjukka
  28/09/2014 / 3:24 pm

  Kiitos, olen iloinen, että olet saanut täältä vinkkejä, juu, samaan malliin jatketaan!! Kiva, kun innostuit kommentoimaan! Ihanaa syksyä sinullekin, Heli!

 12. Marjukka
  28/09/2014 / 3:30 pm

  Sulle sopiikin tosi hyvin kylmä musta! En tiedä ketään toista, kelle sopisi niin hyvin. Mutta sulla on niin vaalea iho, että se sopii. Wau, irokeesi, no mut siitä tulee hyvä biletukka!Ei ole luonnonkiharat, mutta hyvä, jos siltä näyttävät, koska siihen pyrin…Silkkivaatteet pesen koneessa kylmällä ja Bio Luvilin villa-silkkipesuaineella, sekä laitan huuhteluainetta. En linkoa koskaan. Anne Malialla oli jokin aika sitten hyvä postaus silkkivaatteiden pesusta.

Vastaa