Oh, my Darling

Kesällä kerroin uudesta tuttavuudesta, brittimerkki Darlingista täällä ja täällä. Kävin elokuulla Fashionworldin showroomilla katsastamassa tällä hetkellä kaupoissa olevia uutuuksia. Darling on kohtuuhintainen, mekot ovat hintaluokaltaan alle ja vähän päälle satasen. Jos tykkäsin talvimallistosta, niin kevät se vasta sai minut innostumaan, mutta siitä myöhemmin alkutalvesta. Nyt herkutellaan ihanilla mekoilla ja vähän romanttisilla kukillakin, mutta etenkin suloisilla pikkumustilla, joilla vielä hyvin tarkenee juhlia alkusyksyn mahdollisia juhlia. Pikkumustien yhteinen teema oli kaunis pitsi.Oma suosikkini on tämä pitsinen pikkumusta, joka on päällä kivan joustava. Pitsit taitavat olla puuvillaa. Pienin koko on S, ja se on päälläni kuvassa. Eipä voisi muuten paremmin enää mekko istua! Takana on mekon juju, kaunis halkio selässä. Mekossa on myös joustava alushame. Ihana mekko kertakaikkiaan, voisin vaikkapa laittaa tämän teatteriin tai illalliselle.


Mekko kakkonen on kaunishelmainen pikkumusta, jossa on soma pitsinen yläosa. Alaosa on mukavan armollinen. Vyötärölinja on vähäsen nostettu kuusikymmentäluvun tyyliin.

Leveä mekko, numero kolmonen, oli todella mukava päällä, ja tässäkin oli kaunista pitsiä hihoissa ja yläosissa. Arvatkaapa mitä, en omista mitään pitsistä vaatetta. Nyt rupesin miettimän, pitäisikö sittenkin…? Rinnan kohdalta lähti kaunis pliseerattu helma.


Fashionworldin merkkivalikoimissa on myös farkkumerkki Blue Monkey. Joustavat pillifarkut ovat kivan tukevat jalassa. Paksut tikkaukset ovat jänskät ja vähän erilaiset. Osassa malleja on strasseja, jotka tuovat farkkuun vähän loistoa. Minä (tylsä) valitsin kuviin nämä kivasti kulutetut farkut. Taskuissa oli kiva tikkaus.

Sitten romantiikka-osastolle… Herttainen neule ja saman sarjan villatakki kukkivat alkusyksystä. Samaista neuletta saa myös mustana, ja siihen kuuluu myös hame. Voisin yhdistää tähän myös leveähelmaisen kellohameen, vaikka sen aiemmissa postauksissa näkyneen Darlingin hameen.Darlingia ja Blue Monkey-farkkuja myyvät pk-seudulla ja ympäristössä Lilly, SHE ja Klaukkalassa Mandy F. Jos haluat tietää, myydäänkö kotipaikkasi lähellä Darlingia tai Blue Monkey-farkkuja, tiedustele täältä: 050 533 1131

Mukavaa tiistaita!

Share:

21 Comments

 1. Hanna
  02/09/2014 / 4:02 pm

  Mustien mekkojen suurkuluttajana huokailin täällä ihastuksesta kaikkien kolmen mekon kohdalla. Voisin ottaa kaikki! Itse en omista pitsistä vaatetta muuten kuin alusvaatteissa, mutta viime aikoina olen alkanut vähän haikailemaan mustan pitsin perään 🙂

 2. anneaulikki
  02/09/2014 / 4:33 pm

  Upeita mekkoja kaikki❤️ omalle kropalle voisi tuo alimmainen sopiikin, jos vain kokoja löytyy .

 3. Sara
  02/09/2014 / 4:38 pm

  Tämä on niitä blogien lukemisen yksi parhaita puoli, kun voi tutustua uusiin, kivoilta vaikuttaviin merkkeihin. Täytyykin poiketa Fredalla tuolla SHE-liikkeessä. Kaksi ylintä ovat sellaisia, jotka voisin kuvitella itseni päällä. Minunkin on tunnustettava, että minun vaatteissanikaan ei ole yhtään pitsiä, mutta nyt se on alkanut vähän kiinnostaa. 🙂 Nuoret tytöt käyttävät sitä ihan suvereenisti, mutta ehkä pitsin ja leopardikuosin kanssa täytyy tällaisen forty somethingin varoa liiallista mummo-efektiä – jos ymmärrätte, mitä tarkoitan. 🙂

 4. Anonyymi
  02/09/2014 / 5:14 pm

  Voi vitsi, miten ihania pikkumustia. Vaihteeksi voisi olla nro 3. Pari joulua sitten ostin kiireellä halppisversion nro 1:stä ja se osoittautui katastrofiksi käytännössä. Helma nousi istuessa ylemmäksi eikä seisomaan noustessa laskeutunutkaan alas. Alusmekko ja sukkikset eivät toimineet asiallisesti. Siis tämän joulun alla löysempää mallia kehiin. T. Vuokko

 5. Hekku
  02/09/2014 / 5:17 pm

  Kaikki mekot ovat tosi kauniita, mutta vain vika olisi mitenkään mahdollinen omalla kohdallani 🙂

 6. Marjukka
  02/09/2014 / 6:07 pm

  Nämä olisivat sulle kyllä just eikä melkein. : ) Pitsiä minäkin katselin vähän uusin silmin, näissä mekoissa se on todella sievää.

 7. Marjukka
  02/09/2014 / 6:07 pm

  Alin on kyllä ihana, niin helppo ja mukava päällä!

 8. Marjukka
  02/09/2014 / 6:10 pm

  Juu, se pitsikin pitää olla jonkun rouhean kanssa, vaikka farkkujen ja buutsien, ettei mene söpöstelyksi. Johanna "kalastajan vaimo"-bloggaajalla oli suloinen pitsipusero, ja se näytti kauniilta. Hih, leoakin sopivassa määrin. Olen kyllä sitä mieltä, että kauhean nuorille leo ei edes sovi, pitää olla vähän jo asennetta ja elämänkokemusta, vähän paulakoivuniemeä!!

 9. Marjukka
  02/09/2014 / 6:12 pm

  Mekko ykkönen tuntui istuvan napakasti, laittaisin sinne silti muotoilevat sukkikset alle, että varmasti laskeutuu hyvin. Mekko kakkonen on ehkä vähän tyttömäinen makuuni, kolmonen onkin ihan erilainen. Darlingin mekot ovat kyllä upeita. Mandy F:ssä oli vielä yksi erilainen, tosi makee mekko, jossa oli leveä helma ja 3/4-pituiset hihat, nostettu vyötärölinja ja graafisia kuvioita. Upee.

 10. Marjukka
  02/09/2014 / 6:13 pm

  No höps, kaikki sulle sopisivat.

 11. helmihillo
  02/09/2014 / 7:20 pm

  Ihania mekkoja. Tykkään tuosta alimmasta ihan hirmuisesti, tyttömäinenja jotenkin siitä tulee mieleen Pariisi (vaikka en ole siellä koskaan ollutkaan).

 12. Mapsi
  02/09/2014 / 7:25 pm

  Jollain tavalla sun päällä tuo mekko no3 näyttää tosi söpöltä, sellaiselta 20-luvun, Downton Abbey-henkeen olevaa mekkoa! Ja sun ihanat kiharat sopii mekkoon ihanasti! Sellainen charleston-panta ja sulka vain otsalle, pitkät helmet kaulaan ja paketti olisi täydellinen! No juu, mutta tykkään kaikista mekoista, erityisesti tuo kakkonen näyttää sellaiselta omalta. Ja hyvä tietää merkistä, saakihan niitänetistä? Itsellä on yksi espritin pitsimekko, josta tykkään hurjasti. Naisellinen muttei kuitenkaan liian sievä.

 13. Marjukka
  02/09/2014 / 7:56 pm

  Kaunis mekko se on, pliseeraus ja pitsi on kiva yhdistelmä! Joo, voisi korot kopisten mennä Pariisin kadulla… : D

 14. Marjukka
  02/09/2014 / 7:58 pm

  Kiitti! Mä niin haluaisin olla sellainen Downton-lady, hihi. Aika hassua, etten ole ennen luonut pitsimekkoon katsettakaan, ennen kuin sellaisen päälle puin! Mut jos sullakin on sellainen, niin sit mäkin voisin harkita…

 15. Marre
  03/09/2014 / 7:01 am

  Ihania mekkoja, varsinkin nro 1. Pitää käydä katsomassa ja vaikkapa sovittamassa jos on kokoja. Pitsimekkoa ei löydy kaapista ja olen katsellut niitä kuitenkin ihailevasti muiden päällä 🙂

 16. Dahlia
  03/09/2014 / 8:47 am

  Oi mitä ihania mekkoja, voisin kotiuttaa ihan kaikki. Rakastan mustia mekkoja, ne ovat niin ihania ja monikäyttöisiä! Etenkin kakkonen on oma suosikkinen, pitääkin alkaa tutkimaan valikoimaa enemmän.

 17. Maija
  03/09/2014 / 11:39 am

  Vau mitä pitsimekkoja, istuvat sinulle täydellisesti! <3 Ja ripaus pitsiä vaatekaapissa on aina paikallaan… 🙂

 18. Marjukka
  03/09/2014 / 12:25 pm

  Täällä tämä myöhäisherännäinen katselee myös pitsimekkoja sillä silmällä…

 19. Marjukka
  03/09/2014 / 12:26 pm

  Ovat tosiaan niin nättejä ja moneen menoon sopivia. No, ehkä ei töihin…

 20. Marjukka
  03/09/2014 / 12:27 pm

  Voi joo, mulla oli nuorempana InWearin musta pitsinen minihame, ja pidin sen kirjaimellisesti rikki. Tykkäsin siitä ihan hurjasti.

 21. Haveaniceday1
  04/09/2014 / 9:52 pm

  Kauniita ja ajattomia nuo mustat mekot, kelpaisi 🙂

Vastaa