Runsas ja kodikas Mandy F

Darling- ja Marc Aurel-jutut poikivat lisää ihania tuttavuuksia. Kävin nimittäin tutustumassa Klaukkalan Viirin ostoskeskuksessa sijaitsevaan Mandy Fashion-putiikkiin, kotoisemmin Mandy F:ään.

Kodikkaan, runsaan ja sydämellisen putiikin sielu ja henki on Maarit, kahdeksanvuotiaan liikkeen omistaja. Maarit itse oli muuten upea näky mustine saappaineen, shifonkipaitoineen ja vahapintafarkkuineen, vaalea kihara tukka takana kiinni. Hän kertoi, että asiakkaat katsovat tarkkaan, mitä omistajalla on päällä. Heitä tulikin pitkin kuvaussessiota liikkeeseen katselemaan, etsimään ja sovittelemaan, kuin toiseen kotiin. Tunnelma oli ihanan rento ja kodikas, vieraidenkin kanssa tuli juttua. Tykkään!

Maaritin filosofia putiikkinsa suhteen on ”jokainen löytää jotakin”. Asiakaskuntaa on ympäri Uudenmaan, iältään 20-95-vuotiaita. ”Harva lähtee ilman pussia kotiin”, Maarit sanoi. ”Vanhemmatkin naiset ovat hyvin trenditietoisia”. Trendien mukaan Maarit valitsee tuotteetkin, nyt on paljon tarjolla rokahtavaa vaatetta ja asustetta: bootseja, niittivyötä, vahapintaisia farkkuja… Mutta myös formaalimpia vaatteita työssään tarvitseva nainen löytää garderoobiinsa täydennystä.

Liike on runsas, valikoimaa on paljon, ja sen katsomiseen menee aikaa. Merkkejä on liki kolmekymmentä. Itselleni oli tuttuja mm. tietenkin alussa mainitut, mutta myös Mos Mosh ja Soya Concept. Vaatteet ovat varsin kukkaroystävällisiä. Itselleni tarttui mukaan Soyan ekonahkahousut. (Juu, siis eko-, ei teko!) Koruja, huiveja, pipoja ja sormikkaita on myös melkoinen valikoima. Tykkään Bud to Rosen koruista, ja niitäkin tuli hypisteltyä…

Neuleissa on tänä syksynä edelleen vähän blingiä!

 Inuovon kengät ovat rentoja.


 Mandy F:n Riitalla oli päällään Soya Conceptin ekonahkamekko.


Maarit oli valinnut kuvattavaksi muutaman kivan kokonaisuuden. Tässä Soyan ekonahkahousut ja Frank Lymanin shifonkipaita. Korkkarit ovat omani. Puseron musta-hopea yhdistelmä on todella kaunis.

Hihan halkiot ovat näyttävä yksityiskohta.

Soyan pitkä tunika on puuvillaa, ja käy mekosta. Koru on Bud to Rosen.

Soyan trikoopaidassa on vähän säihkettä! Farkut ovat Mos Moshin, ja malliltaan vähän boyfriendiin päin.


Taskujen suussa on kullanväriset yksityiskohdat. Tästä mallista kannattaa ottaa omaa kokoaan yhden suuremman.


Moondustin villakangastakissa on soma selkäleikkaus.

Sitten otetaankin tosi rennosti: Moondustin neule ja Mos Moshin farkut, jalassa ihan mielettömät In Nuovon bootsit!

Kiitos Maaritille tosi kivasta iltapäivästä! Taas sain tutustua yrittäjään, joka rakastaa työtään ja tekee sitä asiakkaidensa eteen suurella sydämellä! Mandy Fashionin löytää Klaukkalan keskustasta Viirin kauppakeskuksen toisesta kerroksesta (City Marketin talo). Kannattaa ottaa ystävä mukaan, ja lähteä ajan kanssa. Viirin kauppakeskuksen jälkeen mäen päällä ovat vielä viehättävä sisustusliike Pussukka, ja Maalaispuoti, josta saa lähiherkkuja sesongin mukaan.

Mukavaa keskiviikkoa!

Share:

16 Comments

 1. Anonyymi
  24/09/2014 / 4:36 pm

  Ihanalta putiikilta vaikuttaa. Voi luoja, kun taas kaikki asukokonaisuudet sopivat sulle. Olen varmaan joskus sanonut, että sä näytät varmaan vaikka säkissä upealta. (pikkasen kade 🙂 . Ihanat muuten noi sun mustat korkkarit. Ja toi Frank Lymanin paita on ihqu.Mandy F:ään täytyy joskus tehdä retki.-jaana.

 2. Marjukka
  24/09/2014 / 6:04 pm

  Apua, en tosiaan näytä. Osaan vaan näyttää kameralle parhaat puolet, usko huviksesi! Korkkarit ovat Guessin. Tee ihmeessä, ota kaveri mukaan!

 3. Dahlia
  24/09/2014 / 6:36 pm

  Voi ihana mikä paikka ja tuo ensimmäisen asukuvan pusero on niin kaunis, että hetken jopa harkitsin että ajaisin ihan varta vasten vain hakemaan tuota kaunista puseroa. Saa nähdä teenkö niin, sille olisi tarve talven juhlia ajatellen kyllä 🙂

 4. Reetta Niemi
  24/09/2014 / 6:39 pm

  Voi että, niin kauniita vaatteita ja todella kaunis putiikki!

 5. Anonyymi
  24/09/2014 / 6:41 pm

  Mahtava putiikki! Tuonne pitäisi päästä. Ja nuo farkut olisi saatava. Olisi ollut kiva nähdä trendikkäästä omistajastakin kuva.

 6. Marjukka
  24/09/2014 / 6:58 pm

  Nyt alkaa olla se aika, että juhlapuseroille olisi pikku hiljaa käyttöä. Ne pikkujoulu jne…

 7. Marjukka
  24/09/2014 / 6:59 pm

  Hih, kivoja komboja kokeilin!

 8. Marjukka
  24/09/2014 / 7:01 pm

  Arvaapa yritinkö Maaritia kuviin, sillä hän näytti upealta!

 9. Anonyymi
  25/09/2014 / 8:34 am

  Harvoin kommentoin, mutta olipa ihania kuvia, ja vaatteita!! Voi että kun kaikki näytti niin upeilta, voisin kotiuttaa kaikki, vai onko juuri niin että päälläsi ne näyttääkin niin hyvältä :)Omistajastakin olisi ollut kiva nähdä kuva. Harmi että täältä Keski-Pohjanmaalta on vähän liian pitkä matka lähteä tutkimaan putiikin tarjontaa… PiiaTuuli

 10. Marjukka
  25/09/2014 / 2:23 pm

  Kyllä vaatteet näyttivät ihan henkarissakin hyvältä, myös Maaritin päällä. Hän ei halunnut kuvaan, se on ok.Terkut sinne Keski-Pohjanmaalle, onhan Kokkolassakin ihana putiikki!

 11. Anonyymi
  26/09/2014 / 9:06 am

  Ekonahkahousut? Never hear, pitääkin googlettaa.Minä olen kyllä aivan liian tylsä ihminen, kun pukeudun mieluiten yksivärisiin, minimalistisiin vaatteisiin, (esim. Tiger of Sweden, Filippa K yms.) ei niittejä, painatuksia, tms. No, ikääkin on jo 49, enkä työvaatteenani voi käyttää mitään spessua, ehkä nämäkin seikat vaikuttavat. En taida olla kovin rock :(Mutta tsemppiä pienille kivijalkaliikkeille! Vähän jo huolestuttaa, onko kohta enää hypisteltävää tällä menolla. Pitääkin muistaa käväistä huomenna parissa lempparissa.

 12. Anonyymi
  29/09/2014 / 9:08 am

  Kiva, että kävit tekemässä jutun tästä ihanasta liikkeestä! Voin ilokseni kertoa, että olen klaukkalalainen, ja Mandy F on jo monta vuotta ollut hovivaatettajani 🙂 sieltä saa aina hyvää ja asiantuntevaa palvelua. Joka viikko täytyy käydä katsomassa, mitä kivaa on tullut.

 13. Anonyymi
  29/09/2014 / 12:18 pm

  Nuo kiiltonahkakorkkarit ovat upeat? Minkä merkkiset ne ovat?

 14. Marjukka
  29/09/2014 / 3:06 pm

  Just radiosta kuulin yks päivä, että varsinkin nuoret tykkäävät shoppailla kivijalkaliikkeissä. Kyllä ne taitavat pitää edelleen pintansa!

 15. Marjukka
  29/09/2014 / 3:07 pm

  Kiva, ihmiset ainakin tuntuivat tulevan sinne kuin toiseen kotiinsa!

 16. Marjukka
  29/09/2014 / 3:08 pm

  Ne ovat Guessit!

Vastaa