Toivepostaus: Mitä pukea herrainkenkien kanssa?

Tämän toiveen esitti ihana lukijani, joka laittoi sähköpostissa oikein kuvan kengistään. Samantapaiset viininpunaiset kengät nauhoineen löysin yhteistyökumppanini Zalandon valikoimista. Zignin kengät ovat kyllä makuuni ihan täydelliset, klassiset, linjakkaat ja muuten edullisetkin.Pitkäjalkainen voi huoletta käyttää leveitä housuja matalien kenkien kanssa. Asiallinen, mutta kaunis työasu syntyy kauniista puserosta, näyttävästä korusta ja pitkästä, hempeästä villakangastakista.

housut Filippa K / koru DAY / takki Ganni / pusero Vero Moda 

Toiseen kollaasiin valitsin kapeat housut, ja jos löytää hyvin istuvat, ne voi katkaista nilkkapituisiksi. kapeiden housujen kanssa sopivat pitkät linjat, paitiksen päälle voi kietaista reilun neuleen. Paitiksen voi myös jättää housujen päälle, ja jakuksi laittaa vähän särmemmän, tekonahkaisen yksilön. Olen tosi ihastunut DAY:n koruihin…

housut Mango / koru DAY / neule Mango / jakku Part Two / paita Filippa K

Neulemekko on vaatteena maailman helpoin ja huolettomin. Pue vain paksut sukkahousut sen kanssa, harmaat, mustat tai rohkea pukee viininpunaiset.

huivi Tiger of Sweden / mekko Style Butler / takki Filippa K /koru DAY

Viimeisessä kollaasissa on löysät, vahapintaiset housut rennon shifonkipaidan ja pitkän neuleen kanssa. Kaulaan vain pitkä koru ja paksu, paksu huivi!

paita Selected Femme / housut Sparkzt 

Onko sinulla herrainkengät? Miten asustat niitä?

Mukavaa sunnuntai-iltaa!

*linkit mainoksia

Share:

10 Comments

 1. Anonyymi
  28/09/2014 / 3:43 pm

  Voi ei :). Sä olet ihan paras! Kiitos vinkeistä. Nyt vain huomenna herrainkengät jalkaan ja kakkoskokonaisuus päälle, löytyy nimittäin vaatekappaleet kaapista. Mekkoa en olisi ihan ekaksi ajatellut noiden kenkien kanssa. Kaikki kokonaisuudet testiin syksyn aikana.Huh menipä taas viikonloppu nopsasti, turhankin nopsasti. Ihanaa viikon alkua. Viisi päivää ja jihuu on viikonloppu. (Positive thinking).-jaana-

 2. Marjukka
  28/09/2014 / 4:10 pm

  No vitsit, kakkoskokonaisuus on minunkin suosikkini! Mekoista myös kotelomekko sopii kivasti herrainkenkien kanssa, ja tietty farkut.Kääk, mihin se viikonloppu taas katosi….? Kilpailen kelloa vastaan, olisi vaikka mitä tekemistä vielä ennen nukkumaanmenoa. Mukavaa alkavaa viikkoa!!

 3. CURIOUSNOORA
  28/09/2014 / 4:55 pm

  Ooooh mikä kaulakoru tuossa ensimmäisessä kollaasissa onkaan! <3

 4. Marjukka
  28/09/2014 / 5:23 pm

  Eiks oo ihana… : )

 5. Mapsi
  28/09/2014 / 6:20 pm

  Voi miten mun jäi silmät tuohon viininpunaiseen huiviin ja harmaaseen mekkoon…auts! Herrainkenkiä ei vielä ole, on kyllä joskus ollut. Tässähän on hienosti ideoita niiden käyttöön, wau!

 6. helmihillo
  28/09/2014 / 7:36 pm

  Kiitos inspiraatiota tuovista vinkeistä! Hyvää alkavaa viikkoa 🙂

 7. Marjukka
  29/09/2014 / 3:09 pm

  Heh, mikä ettei, mekko on tosi nätti. Ei oo mullakaan, ne ovat ihania, mutta tykkään koroista…

 8. Marjukka
  29/09/2014 / 3:11 pm

  Toivottavasti sait tästä vinkkejä! Kiitos samoin.

 9. ullamarja
  29/09/2014 / 7:40 pm

  Kiitos inspiroivasta postauksesta

 10. Marjukka
  30/09/2014 / 5:27 pm

  Eipä kestä, näitä on kiva tehdä.

Vastaa