Illansuussa

Mukavaa torstai-iltaa sinne ruudun toiselle puolen! En ole ehtinyt vielä vaihtaa työvaatteitakaan pois, saati putsata meikkejä pois… Auto vietiin huoltoon, ja sitten kipin kapin ruokaostoksille. Saamme vanhempani nimittäin viikonloppuvieraiksi pitkästä aikaa. Kiva laittaa vähän paremmin ruokaa. Ehkä myös jotain leipoa…Viikko on sujunut nopsasti kuten tavallista. Luulin, että flunssa iskee, mutta se menikin ohi. Sunnuntaita odotan myös kovasti, sillä silloin näemme tutun porukan kanssa, jotka olivat elokuulla meilläkin kylässä.Eipä muuta kuin ruuanlaittoa jatkamaan! Kuva meidän kantrikeittiön nurkkauksesta, nyt siellä muhii tomaattinen broileripata.

Iloista iltaa!

Share:

6 Comments

 1. Lucky Traveller Merja
  02/10/2014 / 2:18 pm

  Iloista iltaa sinnekin, ihanaa saada läheisiä kylään! Siitä saa hyvän motivaation vaikka siihen leipomiseen.

 2. Anonyymi
  02/10/2014 / 3:22 pm

  Mukava lukea sinun tavallisesta torstai-illasta. Blogisi lukijana melkein unohtaa, että sinullakin normaalit arkirutiinit. Ihmeellisesti jaksat kuitenkin tehdä postauksia melkein päivittäin. Voisitko jakaa meille lukijoille tämän valmistamasi ruuan? Voisi tuoda vaihtelua meidän aterioille. Mukavaa loppuviikkoa. – Vuokko

 3. Marjukka
  03/10/2014 / 6:11 am

  Uudessa Yhteishyvän ruokaliitteessä oli Caesar-piirakan ohje, joka kiinnostaa kovasti. Aion kokeilla illalla!

 4. Marjukka
  03/10/2014 / 6:13 am

  No ihan tavalliset rutiinit mullakin on! Ruuat yleensä "sävellän", tähän ruokaan tuli kananfilepaloja, sipulia, tomaatteja, makeaa soijaa, yrttejä, hunajaa, paprikajauhetta ja mustapippuria. Maun mukaan maustin. Kiitti samoin mukavaa loppuviikkoa sinullekin!

 5. Katja
  04/10/2014 / 7:49 am

  Ihana tunnelmakuva ruuanlaittajasta! 🙂 Katjahttp://optimismiajaenergiaavaatteilla.blogspot.fi/

 6. Marjukka
  04/10/2014 / 5:43 pm

  Kiitti! 😀

Vastaa