Saapaskelejä kohti

Ta-daa, minulla oli tänään kunnon saappaat jalassa, vaikka lämpötila oli noin kymmenen tienovilla. Ne ihanat Footwaylta tilatut Primebootsit, jotka ovat jo pehmeäksi kävellyt…Zalandolla on ale-aika, ja sieltä voi tehdä nyt hyviä löytöjä kenkäpuolella. Kokosin taas kollaaseihin muutamia omia lemppareitani.Perus ratsastussaapas on aina kaunis. Itselläni ei ole tällä hetkellä tätä mallia ollenkaan. Musta on aina hyvä mutta ruskeassa on sitä jotakin. Nina Garcia muuten neuvoi jossain tyylikirjassaan ostamaan ruskeat saappaat mustien sijasta.

vasemmalta: Lamica / Bruno Premi (-20%) / Lamica (-20%) / Lamica

Kollaasin vasemmanpuolimmaiset Shootin saappaat muistuttavat muuten Primebootseja. Tykkään hurjasti tällaisista reiluista saappaista. Ylipolven saappaat ovat nyt kovassa huudossa. Parikymppisenä omistin sellaiset, ja pidin niitä arkisin talvishortsien, bilettämään mennessä pitsisen minihameen kanssa. Se oli nuorena se! Nykyään pukisin vaikkapa väljän neulemekon tosi pitkien saappaiden kanssa, peittäisin saappaan reunan mekon helman alle. Kapeat housut sopivat matalien kantojen kanssa, yläosaksi ylisuuri neule ja paksu huivi.

vasemmalta: Shoot / Pier OneBilli Bi / French Connection

Kumpparikelit nekin vaanivat, vaan nykyään kumisaappaatkin ovat ihan mahdottoman nättejä. Vai mitä sanotte Supertrashin solkisaappaista?

 vasemmalta: Calvin Klein / Guess / Supertrash / Keddo

Korolliset saappaat ovat hyvä vaihtoehto hameen kanssa. Plato-pohjaa ei muuten kannata säikähtää. Se vaimentaa askelta miellyttävämmäksi. Oma suosikkini oikealla, Pier One. Nauhat ovat pikantti lisä klassiseen malliin.

vasemmalta: Geox / Mai Piu Senza / Mai Piu SenzaPier One

Mikä kolahtaa eniten, ratsastussaapas, korollinen, ylipolven vai kummari? 

*sisältää mainoslinkkejä

Share:

14 Comments

 1. Anonyymi
  13/10/2014 / 4:51 pm

  Moikka! Mä olen jonkun tovin jo haaveillut Primebootseista. Mitä olet mieltä niistä? Onko arvoisensa?-jaana-

 2. Anonyymi
  13/10/2014 / 4:52 pm

  Kyllä olet löytänyt ihania saappaita. Tänään sovittelin kaupoissa ratsastussaappaiden tyylisiä saappaita. En vielä ostanut, koska minkään kengän kohdalla ei tullut sellaista "tämä on minun"-elämystä. Hauduttelen vielä. Väristä päätin jo päivällä, ruskeat. Ne tuntuivat sopivammilta väreihini. Nina Garcia on siis ollut oikeassa.- Vuokko

 3. Marjukka
  13/10/2014 / 4:56 pm

  Ovat!!! Suosittelen ehdottomasti. Footwayn tilaus tuli parissa päivässä. PB:t pehmenevät käytössä, ovat tosi tukevat ja lämpimätkin. Otin oman kokoni 37, ja sinne sopii sisään aluvillapohjallinen ja kunnon sukka. Jotkut suosittelevat, että ottaa koon pienemmän, mutta mä olen ollut tyytyväinen "omaan kokoon".

 4. Marjukka
  13/10/2014 / 4:56 pm

  Ruskeat ovat kyllä kauniit, samoin olen ihastunut viininpunaisiin!

 5. Mapsi
  13/10/2014 / 6:08 pm

  Ihania saappaita! Kyllä vuodesta toiseen mulla eniten kolahtavat matalat ratsarit, joko siroina tai vähän räyhäkämpinä. Saapastilanne on erinomainen tällä hetkellä, vielä kun ne Prime Bootsitkin tuli ja niihin tuli hankittua ne pohjalliset, kiitti vaan vinkistaä :)Mulla on yhdet superkorkeat Calvin Kleinin strach-vartiset saappaat, mutta jostain syystä niiden käyttö on aina vaan jäänyt tosi vähälle. Niissä on kiiltonahkakorko ja en tiedä, niistä vain tulee joku sellainen "olo", että kuin olis lateksisaappaat jalassa.. you know ;D Ne on jo monen vuoden takaa,, mut en raaski myydä kun niissä toisaalta on sitäjotain. Kun tietäis, miten yhdistää ne?? Kivaa kun tulee saapaskelit, me like!

 6. Marjukka
  13/10/2014 / 6:41 pm

  PB:t ovat ihanat, ja nyt pehmeinä aivan ihanat. Mitäpäs jos yhdistäisit midi-hameen niihin saappaisiin? Ja poolon tai paitiksen.

 7. Anonyymi
  13/10/2014 / 7:02 pm

  Dänks. Mullakin kengänkoko 37, joissakin menee 36. Täytyy käydä vaikka Stockalla kokeilemassa….-jaana-

 8. Anonyymi
  13/10/2014 / 7:19 pm

  Monta hyvää. Mutta kyllä nuo FC:n mustat saappaat kolahtivat eniten. Hienoja vaihtoehtoja olet koonnut.Niin, nyt on mid season salea eri puolella.T. Maija

 9. Mapsi
  14/10/2014 / 4:20 am

  Ihan totta, kiitti! Midihame, vähän a-linjainen voisi olla tarpeeksi perinteinen ja konservatiivinen hyvällä tavalla niiden saappaiden kanssa. Poolo ehdottomasti cool siihen asuun! Jaahas..ja sit täytyy käydä katsomassa sellaista hametta.. 😉

 10. Lady of The Mess
  14/10/2014 / 8:13 am

  Ihania saappaita – ja tosi kiva, että niitä taas nilkkurikausien jälkeen on saatavillakin. Itselläni on useammat matalakorkoiset saappaat, mutta korkeammalla korolla olevat ovat olleet hakusessa jo pitempään – kun pitäisi olla sellaiset, joissa on kunnon pohja ja joilla pystyy myös kävelemään;)Ja kumisaappaat tarvitsen ehdottomasti – tuollaiset kaupunkikestävät saappaat.

 11. Marjukka
  14/10/2014 / 12:55 pm

  Minustakin ovat aika upeat. En taitaisi kyllä ihan noin pitkiä itse tohtia käyttää!

 12. Marjukka
  14/10/2014 / 12:57 pm

  Mun mielestä platoilla jaksaa kävellä paremmin, koroke kun vaimentaa päkiän iskua hyvin. Juu, kaupunkikestävät kumpparit tarvitsisin minäkin, Huntereilla ei jaksa kauan kävellä.

 13. Pihla
  17/10/2014 / 4:13 am

  Ihania saappaita, valinnan vaikeus. Mutta hyvät matalakorkoiset ja hieman korkeakorkoiset on hyvä varustus talveen.

 14. -H-
  18/10/2014 / 5:46 pm

  Punaiset !! <3

Vastaa