Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

13.10.2014

Saapaskelejä kohti

Ta-daa, minulla oli tänään kunnon saappaat jalassa, vaikka lämpötila oli noin kymmenen tienovilla. Ne ihanat Footwaylta tilatut Primebootsit, jotka ovat jo pehmeäksi kävellyt...

Zalandolla on ale-aika, ja sieltä voi tehdä nyt hyviä löytöjä kenkäpuolella. Kokosin taas kollaaseihin muutamia omia lemppareitani.

Perus ratsastussaapas on aina kaunis. Itselläni ei ole tällä hetkellä tätä mallia ollenkaan. Musta on aina hyvä mutta ruskeassa on sitä jotakin. Nina Garcia muuten neuvoi jossain tyylikirjassaan ostamaan ruskeat saappaat mustien sijasta.

vasemmalta: Lamica / Bruno Premi (-20%) / Lamica (-20%) / Lamica

Kollaasin vasemmanpuolimmaiset Shootin saappaat muistuttavat muuten Primebootseja. Tykkään hurjasti tällaisista reiluista saappaista. Ylipolven saappaat ovat nyt kovassa huudossa. Parikymppisenä omistin sellaiset, ja pidin niitä arkisin talvishortsien, bilettämään mennessä pitsisen minihameen kanssa. Se oli nuorena se! Nykyään pukisin vaikkapa väljän neulemekon tosi pitkien saappaiden kanssa, peittäisin saappaan reunan mekon helman alle. Kapeat housut sopivat matalien kantojen kanssa, yläosaksi ylisuuri neule ja paksu huivi.

Kumpparikelit nekin vaanivat, vaan nykyään kumisaappaatkin ovat ihan mahdottoman nättejä. Vai mitä sanotte Supertrashin solkisaappaista?

 vasemmalta: Calvin Klein / Guess / Supertrash / Keddo

Korolliset saappaat ovat hyvä vaihtoehto hameen kanssa. Plato-pohjaa ei muuten kannata säikähtää. Se vaimentaa askelta miellyttävämmäksi. Oma suosikkini oikealla, Pier One. Nauhat ovat pikantti lisä klassiseen malliin.


Mikä kolahtaa eniten, ratsastussaapas, korollinen, ylipolven vai kummari? 

*sisältää mainoslinkkejä

14 kommenttia:

 1. Moikka! Mä olen jonkun tovin jo haaveillut Primebootseista. Mitä olet mieltä niistä? Onko arvoisensa?

  -jaana-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovat!!! Suosittelen ehdottomasti. Footwayn tilaus tuli parissa päivässä. PB:t pehmenevät käytössä, ovat tosi tukevat ja lämpimätkin. Otin oman kokoni 37, ja sinne sopii sisään aluvillapohjallinen ja kunnon sukka. Jotkut suosittelevat, että ottaa koon pienemmän, mutta mä olen ollut tyytyväinen "omaan kokoon".

   Poista
  2. Dänks. Mullakin kengänkoko 37, joissakin menee 36. Täytyy käydä vaikka Stockalla kokeilemassa....

   -jaana-

   Poista
 2. Kyllä olet löytänyt ihania saappaita. Tänään sovittelin kaupoissa ratsastussaappaiden tyylisiä saappaita. En vielä ostanut, koska minkään kengän kohdalla ei tullut sellaista "tämä on minun"-elämystä. Hauduttelen vielä. Väristä päätin jo päivällä, ruskeat. Ne tuntuivat sopivammilta väreihini. Nina Garcia on siis ollut oikeassa.
  - Vuokko

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruskeat ovat kyllä kauniit, samoin olen ihastunut viininpunaisiin!

   Poista
 3. Ihania saappaita! Kyllä vuodesta toiseen mulla eniten kolahtavat matalat ratsarit, joko siroina tai vähän räyhäkämpinä. Saapastilanne on erinomainen tällä hetkellä, vielä kun ne Prime Bootsitkin tuli ja niihin tuli hankittua ne pohjalliset, kiitti vaan vinkistaä :)
  Mulla on yhdet superkorkeat Calvin Kleinin strach-vartiset saappaat, mutta jostain syystä niiden käyttö on aina vaan jäänyt tosi vähälle. Niissä on kiiltonahkakorko ja en tiedä, niistä vain tulee joku sellainen "olo", että kuin olis lateksisaappaat jalassa.. you know ;D Ne on jo monen vuoden takaa,, mut en raaski myydä kun niissä toisaalta on sitäjotain. Kun tietäis, miten yhdistää ne??
  Kivaa kun tulee saapaskelit, me like!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. PB:t ovat ihanat, ja nyt pehmeinä aivan ihanat. Mitäpäs jos yhdistäisit midi-hameen niihin saappaisiin? Ja poolon tai paitiksen.

   Poista
  2. Ihan totta, kiitti! Midihame, vähän a-linjainen voisi olla tarpeeksi perinteinen ja konservatiivinen hyvällä tavalla niiden saappaiden kanssa. Poolo ehdottomasti cool siihen asuun! Jaahas..ja sit täytyy käydä katsomassa sellaista hametta.. ;)

   Poista
 4. Monta hyvää. Mutta kyllä nuo FC:n mustat saappaat kolahtivat eniten. Hienoja vaihtoehtoja olet koonnut.

  Niin, nyt on mid season salea eri puolella.

  T. Maija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin ovat aika upeat. En taitaisi kyllä ihan noin pitkiä itse tohtia käyttää!

   Poista
 5. Ihania saappaita - ja tosi kiva, että niitä taas nilkkurikausien jälkeen on saatavillakin. Itselläni on useammat matalakorkoiset saappaat, mutta korkeammalla korolla olevat ovat olleet hakusessa jo pitempään - kun pitäisi olla sellaiset, joissa on kunnon pohja ja joilla pystyy myös kävelemään;)
  Ja kumisaappaat tarvitsen ehdottomasti - tuollaiset kaupunkikestävät saappaat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä platoilla jaksaa kävellä paremmin, koroke kun vaimentaa päkiän iskua hyvin. Juu, kaupunkikestävät kumpparit tarvitsisin minäkin, Huntereilla ei jaksa kauan kävellä.

   Poista
 6. Ihania saappaita, valinnan vaikeus. Mutta hyvät matalakorkoiset ja hieman korkeakorkoiset on hyvä varustus talveen.

  VastaaPoista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.