Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Sunnuntain asu

Muistatteko päälläni olevan Stefanelin merinovillaisen neulemekon? Se oli aika tarkkaan tasan vuosi sitten päällä ensi kerran. Mekko on Nectarinesta, ja italialainen Stefanel yksi lempimerkeistäni. Mekko on Nectarinesta. Mekko kerää kehuja aina, kun laitan sen päälle, koska se on vain yksinkertaisuudessaan todella kaunis. Helma on jännän kuviollista neulosta.Mekon kanssa laitoin ensi kertaa tänä syksynä saappaat. By Malene Birgerin saappaat ovat ohuet, joten niissä ei tule kuuma. Laukkuna Chlóen Marcie.
Tänään pyörähdin kaupungilla. Oli niin kiva kävellä ja haistella raikasta syysilmaa. Ensi viikolla on sitten pieni syysloma. Mitään reissua ei ole tiedossa, haluan vain herätä rauhassa, katsoa vähän telkkaria käydä ehkä syömässä ulkona ja muuta kivaa. Toivon kauniita ilmoja, sillä meikäläinen ei syyslomalla turhia kuitenkaan makoile. Kaikenlaista kivaa pientä äksöniä on luvassa. Sillä ajatuksella tämä viikko menee kevyesti!

Mukavaa maanantaita!

Share:

10 Comments

 1. Anonyymi
  lokakuu 6, 2014 / 3:28 pm

  Wow mitkä saappaat! Itse namut.-jaana-

  • Marjukka
   lokakuu 7, 2014 / 4:37 pm

   Ovathan ne aika makeet! Mutta en lähtisi monen tunnin kaupunkirundille nämä jalassa… ; )

 2. Anonyymi
  lokakuu 6, 2014 / 5:02 pm

  Ihanan mallineen mekko. Mistä sinä aina löydät noin kauniita? Antaisitko vinkkejä, mistä löytyy näitä yksinkertaisen kauniita luomuksia.- Vuokko

  • Marjukka
   lokakuu 7, 2014 / 4:38 pm

   Varmaan lemppariliikkeistäni: Nectarine, SHE, Zoom Design, Filippa K… Ja netistä, kun jaksaa haravoida. Mekko on kyllä tosi kaunis.

 3. Business Woman
  lokakuu 6, 2014 / 5:06 pm

  Jos en väärin muista, Sinulla oli tämä mekko viime vuonna I Love Me -messuilla!? Se oli kyllä silmiinpistävän kaunis!! Ajattelin heti, että haluan (lue: tarvitsen) juuri samanlaisen itsellenikin. En yhtään ihmettele, että se kerää kehuja!

  • Marjukka
   lokakuu 7, 2014 / 4:38 pm

   Juu, kyllä vain! Sama mekko on!

 4. Lady of The Mess
  lokakuu 6, 2014 / 9:14 pm

  Kaunis mekko, upeat saappaat ja laukku. Ja kaunis nainen!

  • Marjukka
   lokakuu 7, 2014 / 4:38 pm

   Hehe ; )

 5. Satu // XL Elämää
  lokakuu 7, 2014 / 12:55 pm

  Kaunis kokonaisuus ja mekko on kyllä todella kaunis. Kaikessa simppeliydessään kokonaisuus on klassisen kaunis ja miellyttää silmääni suuresti 🙂

  • Marjukka
   lokakuu 7, 2014 / 4:39 pm

   En viitsinyt edes kaulakoruja laittaa, kun mekko itsessään on tarpeeksi mielenkiintoinen. : )

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *