Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

6.10.2014

Sunnuntain asu

Muistatteko päälläni olevan Stefanelin merinovillaisen neulemekon? Se oli aika tarkkaan tasan vuosi sitten päällä ensi kerran. Mekko on Nectarinesta, ja italialainen Stefanel yksi lempimerkeistäni. Mekko on Nectarinesta. Mekko kerää kehuja aina, kun laitan sen päälle, koska se on vain yksinkertaisuudessaan todella kaunis. Helma on jännän kuviollista neulosta.

Mekon kanssa laitoin ensi kertaa tänä syksynä saappaat. By Malene Birgerin saappaat ovat ohuet, joten niissä ei tule kuuma. Laukkuna Chlóen Marcie.
Tänään pyörähdin kaupungilla. Oli niin kiva kävellä ja haistella raikasta syysilmaa. Ensi viikolla on sitten pieni syysloma. Mitään reissua ei ole tiedossa, haluan vain herätä rauhassa, katsoa vähän telkkaria käydä ehkä syömässä ulkona ja muuta kivaa. Toivon kauniita ilmoja, sillä meikäläinen ei syyslomalla turhia kuitenkaan makoile. Kaikenlaista kivaa pientä äksöniä on luvassa. Sillä ajatuksella tämä viikko menee kevyesti!

Mukavaa maanantaita!

10 kommenttia:

 1. Wow mitkä saappaat! Itse namut.

  -jaana-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovathan ne aika makeet! Mutta en lähtisi monen tunnin kaupunkirundille nämä jalassa... ; )

   Poista
 2. Ihanan mallineen mekko. Mistä sinä aina löydät noin kauniita? Antaisitko vinkkejä, mistä löytyy näitä yksinkertaisen kauniita luomuksia.
  - Vuokko

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan lemppariliikkeistäni: Nectarine, SHE, Zoom Design, Filippa K... Ja netistä, kun jaksaa haravoida. Mekko on kyllä tosi kaunis.

   Poista
 3. Jos en väärin muista, Sinulla oli tämä mekko viime vuonna I Love Me -messuilla!? Se oli kyllä silmiinpistävän kaunis!! Ajattelin heti, että haluan (lue: tarvitsen) juuri samanlaisen itsellenikin. En yhtään ihmettele, että se kerää kehuja!

  VastaaPoista
 4. Kaunis mekko, upeat saappaat ja laukku. Ja kaunis nainen!

  VastaaPoista
 5. Kaunis kokonaisuus ja mekko on kyllä todella kaunis. Kaikessa simppeliydessään kokonaisuus on klassisen kaunis ja miellyttää silmääni suuresti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En viitsinyt edes kaulakoruja laittaa, kun mekko itsessään on tarpeeksi mielenkiintoinen. : )

   Poista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.