Zoom Design valmistautuu jouluun

Lauantaina teimme odotetun visiitin Vääksyyn Zoom Designiin. Voi että, miten kaunis liike se onkaan. Heti ovesta sisään tultuamme meitä ryntäsi tervehtimään pienen pieni valkoinen koira – se oli asiakkaan, mutta niin kovasti hyvää kaveria kaikkien kanssa!Natalian liike on sellainen paikka, että sinne kannattaa varata aikaa ihan kunnolla. Joka puolella on aivan uskomattoman kaunista katsottavaa; mm. Odd Mollyn, Edbladin ja DAY Birger et Mikkelsenin vaatteita, Oxxon ja Edbladin koruja, Gantin kelloja, Beck Söndergaardin huiveja, astioita, valoja, piensisustusesineitä, you name it. Natalia on koulutukseltaan sisustussuunnittelija, ja se näkyy harmoniassa, mikä liikkeessä vallitsee. Tarjonta on myös ihanan runsas, jokaisella neliömetrillä riittää tutkittavaa.Zoom Design alkaa valmistautua jouluun, ja ensimmäisiä kynttilöitä, pieniä kuusia ja koriste-esineitä oli jo tarjolla. Natalia veikkasi Happy Lights-valojen olevan joulunajan suosituin tuote. Myymälän joulunavaus on perjantaina 31.10., samalla avautuu liikkeen naapuritiloihin joulu-outlet! Sen jälkeen liike on auki myös sunnuntaisin. Nyt viimeistään kannattaa lähteä päiväretkelle Vääksyyn. Itse jo katselin kalenteria sillä silmällä…Sitten syystarjontaan! Oma suosikkini liikkeessä on DAY:n shop in shop. Huomasitko Instastani lähikuvan upeasta statement-korusta?

Mustan ja kamelinvärisen yhdistelmä on aina upea. DAY:n takin kultaiset yksityiskohdat ovat kauniit.


 
Valoa pimeisiin iltoihin… 
Odd Mollyn talvilämmintä…Gantin kelloja vaikka lahjaksi…

Pea coatin kaveriksi kevyt villahuivi…Loveseat houkuttelee istahtamaan tyynyjen keskelle.


 Oikealla supersuosittuja Nicholas Vahén tuotteita.
Sitten ovet suljettiin, ja kävimme kuvaamaan vaatteita, mutta siitä tulee myöhemmin tällä viikolla oma postauksensa!

Zoom Design

 Asikkalantie 2, Vääksy

yhteystiedot täältä

Hauskaa päivää!

Share:

10 Comments

 1. Anonyymi
  21/10/2014 / 2:47 pm

  Houkutteleva putiikki, mutta ihmettelen sijaintia. Päijät-Hämehän kärsii vielä edellisestäkin lamasta ja ostovoimaa tuskin noilla kulmilla liiemmälti on. Myöskään ihmisten elämäntapa tuolla maalla ei korosta merkkitietoisuutta eikä sisustustakaan.Tiedän mistä kirjoitan kun seurustelin yli 20 vuotta sitten asikkalalaisen maanviljelijän kanssa ja Vääksyssäkin liikuin. Liike vetäisi täällä pääkaupunkiseudulla kyllä varmasti asiakaskuntaa.t. Lukija50

 2. Marjukka
  21/10/2014 / 5:22 pm

  Voi että, olen ihan eri mieltä! Ja mä olen myös maalta, hehe. Mikä on ollut joskus 20 vuotta sitten, ei varmasti enää ole sama. Internet on tuonut maailmaa pienemmäksi! Ympäri Suomenniemen on upeita liikkeitä, ajatellaan just vaikka Zoom Designia Vääksyssä, Adalminan Helmeä Paimion Veikkarissa, Loviisan Aitta Ruskolla tai vaikkapa Sköna Claraa Kokkolassa (eikä edes keskustassa). Sanat "tuolla maalla" eivät ole niin yleistävät, kuin mitä kommenttisi kertoo. Ja hei – aina on sisustamisesta kiinnostuneita, asuu maalla tai ei. Onneksi kaikki ihanat liikkeet eivät ole pk-seudulla.Vääksy / Asikkala /Sysmä ovat kesämökkialuetta, ja joiden kävijämäärä kasvaa tuhansilla kesäisin. Puskaradio, Instagram jne levittävät tietoa tehokkaasti. Mutta ennen kaikkea: liike puhuu puolestaan ja on oma käyntikorttinsa. Kun siellä on kerran käynyt, haluaa takaisin. Näkee, että omistajalla on näkemystä, intoa, tyyliä ja taitoa pitää upeaa liikettään menestyksekkäästi.

 3. Anonyymi
  21/10/2014 / 5:52 pm

  Tällaisia "helmiä" tarvitaan muuallekin kuin pääkaupunkiseudulle. Myös täällä maalla haluamme pukeutua kauniisti. Yleensä merkkivaatteet ovat laadukkaampia ja kestävät hyvin käyttöä > " köyhän ei kannata ostaa halpaa". Olen erittäin kiitollinen näille rohkeille, innokkaille ja tyylitietoisille yrittäjille, että he jaksavat nähdä vaivaa meidän kuluttajien toiveiden täyttämiseksi.- Vuokko

 4. Mapsi
  21/10/2014 / 7:29 pm

  No nyt mun kommentti hävisi taas bittiavaruuteen! Äh.piti vain myls kommentoida ensimmäistä kommentaattoria, että päinvastoin on hienoa, että kjvoja liikkeitä on myös kehä III ulkopuolella. Ja mitä tulee pukeutumiseen, niin tuskinpa se on asuinpaikka mikä määrittää sen, miten muodikas taai merkkitietoinen ihminen on, eiköhän se lähde omista tarpeista ja kiinnostukseb kohteista liikkeelle? No anyway, ihanaa Marjukka ku esittelet näitä makupaloja! Toivottavasti kaupat eri puolilla suomea saavat tästä tsemppiä businekseensa!Ai niin, voisin lisätä kivaan listaasi vielä Naantalin keskustan Living Deauville sisustusliikkeen, se on vertaansa vailla!

 5. Marjukka
  22/10/2014 / 4:25 am

  Kiltti nimim. Asukas, muotoilisitko kommenttisi ekalle kommentoijalle vähän eri tavalla, niin julkaisen sen… Nyt se oli turhan provo.

 6. Mapsi
  22/10/2014 / 11:28 am

  Paniikki, hävisiköhän se mun teksti taas?Piti ensin pahoitella virheistä ylläolevassa tekstissäni. Sitä se teettää kun kännykällä kirjoittelee ja vanhat silmät ei enää erota virheitä, hih!Ja toinen juttu; pitäisi joskus laittaa omassa vaatekaapissa olevat vaatteet nätisti pöydälle, harmaa neule, valkoinen paita, harmaa huivi, korut, saappaat kauniisti esille, niin huomaisi, ettei tarvitsekaan ostaa uutta vaan voi käydä omassa vaatekaapissa "ostoksilla". Nyt ne roikkuu henkareissa ja on laatikoissa, niin ei huomaakaan, että omasta kaapista löytyy ihan samat elementit, kuin mitä kaupassa hipelöi. Hmm…oma myymälä – tuotekehittelyn paikka? =D

 7. Marjukka
  22/10/2014 / 4:44 pm

  Kyllä, näin minunkin mielestäni. Sitä paitsi on kiva mennä päiväretkelle johonkin tällaiseen Zoom Designin kaltaiseen paikkaan. Kyllä, kiitos heille, he tekevät ihan hurjasti töitä!

 8. Marjukka
  22/10/2014 / 4:48 pm

  Onneksi kivoja liikkeitä on myös pk-seudun ulkopuolella, ja millaisia helmiä!! On ollut ihan mahtava päästä tutustumaan niihin, ja ihmisiin liikkeen takana.Hyvä pointti, pitäisi vain jaksaa stailata omia vaatteitaan, voi tosiaan tehdä löytöjä omassa vaatehuoneessan. Harmaa neule = sydän!!

 9. Anonyymi
  07/11/2014 / 6:23 pm

  Kiva postaus ja koskee minuakin. Monilla ihmisillä Suomessa on vielä vanhakantaisia mielikuvia maaseutuyrittämisestä. Kuvitellaan, että asiakaskuntana on ainoastaan lähiseudun ihmiset. Meillä Adalmiinan Helmessä käy eniten ihmisiä Turusta ja Helsingistä. Paimiostakin paljon, mutta siis, eniten muualta. Kun liike on elämys, sinne tullaan, vaikka kymmenien ja satojen kilometrien takaa. Yhä uudelleen. Ja, kukaan ei varmasti voi enää unohtaa netin kautta käytävää kauppaa, jossa asiakas voi olla Kiinasta ja myyjäliike Ivalosta! Iloista ja tunnelmallista joulun odotusta, Annarina/Adalmiinan Helmi/Paimio

 10. Marjukka
  09/11/2014 / 1:42 pm

  Kiitos kommentista noin yrittäjän näkökulmasta. Liike on nimenomaan elämys, ja sen reilu sata kilsaa ajaa ihan mielellään.

Vastaa