Asuja DOTS…-liikkeestä 2/2

Tässäpä vielä kaksi asukokonaisuutta DOTS…-putiikista. Myymäläpäällikkö Ira houkutteli minut kokeilemaan lokoisia lampaannahkahousuja. Housut olivat kokoa liian suuret, mutta pääsin kyllä fiilikseen, miltä pehmeääkin pehmeämpi nahka tuntui päällä. Iralla oli päällään samaiset housut biker-saappaiden kanssa, hyvältä näyttivät. Minä laitoin kuviin Guessin korkkarini, jotka tuovat rentoon asuun mukavaa kontrastia. Pehmoinen neule ylipitkine hihoineen oli suloinen.

Mos Mosh sweat pant (nahka)

Second female mohair-neule 


Pitihän sitä kuvata yksi mekkokin. Ah ja voi, kaunis mekko on tanskalaisen Gustavin. Ohuen yläosan alle kuului toppi. Gustavin vaatteita aion tulevaisuudessa katsoa sillä silmällä, niin hyvin mitoitus istuu ylleni. Ja mekko sitten… Nyt pitäisi vain olla niitä juhlia.

Gustav -mekko

Edblad Mare -rannekoru ja Mare -sormus (joulumallisto, kaupalla vkolla 48)

Stylesnob Toledo -kirjekuorilaukku (nude)DOTS…

Fredrikinkatu 34

Helsinki

Mukavaa lauantaita!

Share:

4 Comments

 1. Johanna Kursu
  15/11/2014 / 7:20 pm

  Voi mä diggaan tota toisen kuvan asuu <3 <3

 2. Marjukka
  16/11/2014 / 10:10 am

  Noi nahkikset olivat ihanat! Ihan liian ihanat!

 3. PauMau
  16/11/2014 / 1:05 pm

  Nahkahousut neuleen kanssa ovat aivan ihana yhdistelmä! Kuinkahan sitä oppisi käyttämään tuollaisia lököhousuja :)!? Ne näyttävät aina toisen päällä tosi hyville ja juuri sopivan rennoille, mutta itsellä juuri sellaisille, että on sattunut kokoa liian isot pökät jalkaan 😉

 4. Marjukka
  17/11/2014 / 8:53 am

  Höööps, eivät taatusti näytä! Kokeilpa, sulle kapoisalle ne sopisivat tosi hyvin.

Vastaa