DOTS… – rento ja tyylikäs

Vuoden viimeinen putiikkiesittely tulee tässä: Fredrikinkadulla sijaitseva DOTS…DOTS… ei ole uusi liike, mutta on kokenut tänä vuonna aikamoisen muodonmuutoksen. Eksyin sinne ihan sattumalta syksyllä pitkästä aikaa. Olin kahvilla Soinin Noran kanssa, ja mietiskelin hänelle, mistä löytäisin Mos Moshin housuja vähän pienemmässä koossa. Nora hihkaisi, että DOTS:ista tietenkin, sillä se tuo niitä maahan. Niinpä eräänä perjantaipäivänä sitten Mapsin kanssa menimme käymään. Hämmästyin kovasti, sillä liike oli muuttunut – kuin palanen rennon tyylikästä Tanskaa keskellä syksyistä Helsinkiä.Käytännössä DOTS… on maahantuonnin liike, lifestyle-kivijalkaputiikki, jonka mallistoissa on pääasiassa oman tuonnin tuotteita. Niitä ovat mm. Nougat London, Ivo Nikkolo, Edblad, Gustav, Mos Mosh, Inuovo, Stylesnob – täydennettynä sopivasti muilla valikoimaan merkeillä, mm. Campomaggin laukut, Hunkydory, Korresin luonnonkosmetiikka ja pohjoismaiset sisustusbrändit.DOTS:illa on myös verkkokauppa. Itse kivijalkaputiikki järjestää kanta-asiakasiltojen lisäksi private shopping-tapahtumia. Voit koota ystäväsi tai työporukkasi, ja saatte sulkemisajan jälkeen oman yksityisen shoppailuillan. Näin joulun alla DOTS… auttaa myös joulupukkia, ja lahjapaineissaan kamppailevia puolisoita, sillä liikkeestä löytyy salainen, paljetein päällystetty kansio, johon voi kirjata toiveensa… Joulupukin valtuuttamat apulaiset toimittavat tiedon listan olemassaolosta toivotulle henkilölle. Toivelistan voivat täyttää myös kauempana asuvat asiakkaat, joko puhelimitse tai sähköpostilla. Joulupukista on tietenkin kiinni, mitkä toiveista toteutuvat…

Tämän kuun viimeisenä perjantaina voi käydä DOTS:issa pienellä afterworkilla. Tarjolla on pientä purtavaa, juotavaa, ja Korres-kosmetiikan edustaja loihtii halukkaille ihanan huulimeikin. Facebook-sivuilta löytyy tarkempaa tietoa.Entäpä omat fiilikset liikkeestä? No, en malttaisi pois lähteä! Joka puolella riittää katsottavaa. Alakerrassa on sisustusmaailma tekstiileineen ja piensisustusesineineen, yläkerrassa vaatteita, kenkiä, asusteita ja pienesineitä. Alakerrassa oli nyt hurmaava valikoima pikkumustia juhlakauteen. Itse ihastuin Mos Moshin vähän lököttäviin nahkahousuihin. Lauantain viimeinen tunti oli tosi vilkas, ja selvästi asiakkaat ovat ottaneet liikkeen omakseen.Valitsin yhdessä myymäläpäällikkö Iran kanssa neljä hurmaavaa kokonaisuutta, jotka pitää esitellä kahdessa postauksessa, niistä kuvia perjantaina ja lauantaina.Mutta nyt – kuvia liikkeestä:

Inuovon kenkiä, rentoja ja reiluja…

Pipoissa saa olla vähän kimalletta.

Stylesnobia löytyy omastakin ranteestani.

Oxxo Designin kellot kimaltavat sopivasti.

Pöydille on somistettu kaikenlaista houkuttelevaa…

Vaatetangoilla riittää tutkittavaa.

Välillä pitää käydä alakerrassa. Balmuirin vuodetekstiilit houkuttelevat hyppäämään sekaan.


Hurmaavaa pientavaraa…


Sitten taas yläkertaan.

Stylesnobin ballerinat ovat jo klassikot.


Oma ihastukseni: Edbladin korut, etenkin ruusukulta tällä hetkellä.


Säihkettä kaamoksen keskelle!


Elegantit sovitustilat…

DOTS…

Fredrikinkatu 34

puh. 09-685 3884

Mukavaa tiistai-iltaa!

Share:

12 Comments

 1. Hekku
  11/11/2014 / 6:16 pm

  Ajan aina joskus Dotsin "kautta" kotiin sillä periaatteella, että jos siitä edestä löytyy parkkipaikka, saan mennä shoppailemaan 🙂 Tykkään liikkeestä ja valikoimista kovasti, juuri mun oloista rennontyylikästä vaatetta tarjolla!

 2. Sara
  11/11/2014 / 7:28 pm

  Dots on niin lähellä työpaikkaa, että on kyllä ihan pakko käydä siellä jokin päivä. Odotan kovasti sinun asupostauksia liikkeestä. 🙂 Kiitos, kun esittelet näitä vähän pienempiä putiikkeja!

 3. Marjukka
  11/11/2014 / 7:30 pm

  Hyvä "tekosyy", ymmärrän! Aivan loistava valikoima just tuollaista pohjoismaista, rentoa, iisiä, stailia tyyliä!

 4. Mapsi
  12/11/2014 / 4:54 am

  Joskus kun kauppaan kävelee sisään, tulee tunne, että aha, tää o nähty eikä oo mulle mitään. Tässä kaupassa sitä fiilistä ei todellakaan tullut! Tuolla olisi voinut olla vaikka miten pitkään, kun joka pöydällä, nurkan takana, henkarissa oli joku yllätys, upea esillelaitto ja aivan mahtavan ihania vaatteita! Tykkäsin todella paljon, ja sinnepitää ehdottomasti päästä vielä uudelleen!

 5. Satu // XL Elämää
  12/11/2014 / 10:03 am

  Kivan oloinen, herttainen paikka. Vaikuttaisi paikalta, jossa kävisin oikein mielelläni.

 6. Marre
  12/11/2014 / 12:50 pm

  Onpa ihana kauppa! Kalliossa on putiikki jossa myydään Mos Moshia. Ostin kun kerran kesällä eksyin, kahdet housut 🙂 Pitääpä mennä tuonne joskus katsomaan koska tykkään tosi paljon näistä housuista ja paljon muutakin on näköjään..

 7. Anonyymi
  12/11/2014 / 9:28 pm

  Hei, kiitos, kun esittelet pieniä, tyylikkään rentoja ja lämminhenkisiä juttuja myyviä putiikkeja 🙂 Tuija

 8. Marjukka
  14/11/2014 / 12:10 pm

  Kiitos heille, jotka pyytävät. Minusta putiikkien kanssa tehdyt jutut ovat todella antoisia. Voi joo, DOTS on aika makee paikka pyörähtää töiden jälkeen.

 9. Marjukka
  14/11/2014 / 12:10 pm

  Hyvin luonnehdittu! Just tuollainen fiilis tuli mullekin.

 10. Marjukka
  14/11/2014 / 12:11 pm

  Rento ja style! Käy ihmeessä!

 11. Marjukka
  14/11/2014 / 12:11 pm

  Muuta on p a l j o n! Housuille löytyy taatusti esim. yläosia.

 12. Marjukka
  14/11/2014 / 12:12 pm

  Mielelläni esittelen! : )

Vastaa