Hello darkness, my old friend….

Muistatteko, keiden ja mistä biisistä tuo otsikon säe oli? Tuntuu sopivan loistavasti tämänhetkiseen fiilikseen. Pimeys tuli, ja lisääntyy vain. Hei pohjoisemmassa asuvat, onko teillä maa jo valkeana?Itse en suostu kuitenkaan pimeyden takia murjottamaan. Ilon aiheita on vaikka mitä, nimittäin numero ykkösenä jakson vaihtuminen. Saan koisata neljänä aamuna vartin yli seitsemään (jos en pese hiuksia, puoli kahdeksaan), ja sen johdosta meikätyttö heittää kärrynpyöriä! Toinen mahtis juttu: vastustuskykyni on selvästi lisääntynyt. Tietenkin juuri viime viikolla, kun olin ehtinyt julistaa terveyttäni täällä blogissa, heräsin seuraavana aamuna tukkoiseen nenään. Aloitin heti sinkki-, c-vitamiini- ja echina-tehostukset. Ja niin se nuhanpoikanen meni ohi, ennen kuin oli ehtinyt alkaakaan.Viikonloppu meni kuitenkin ihan totaalihuilauksessa. Viime viikolla oli kolme iltamenoa, ja se oli vähän liikaa meikäläiselle. Lauantaina otin niin rennosti, etten meinannut itsekään kestää! Valitin miehelle, että jotain voisin tehdä muutakin, kuin lukea ja maata. Ja nukkua. Mutta se kannatti, sillä sunnuntaina olin taas pirteänä. En kuitenkaan langennut sunnuntaisuorittamiseen, kuten monesti aikaisemmin, vain tein vain välttämättömimpiä juttuja.Pimeyttä auttaa kestämään myös asiat, joita odottaa. Ihan parasta on, että meidän Sibiksen kurssi vihdoin tapaa! Aloittamisestamme on kulunut kaksikymmentä vuotta. Saatiinpa tapaaminen aikaiseksi, ja odotan tyyppien tapaamista tosi kovasti. Ihan kaikki eivät pääse, mutta ilahduttavan moni kuitenkin. Meillä oli niin mahtis kurssi! Olin porukan vanhin, muille vähän sellainen isosiskohahmo, kun oli jo yksi musa-alan tutkinto alla ja isot kurssitutkinnot suoritettuina. Muut tulivat suurinpiirtein suoraan lukiosta, armeijan tai välivuoden jälkeen. Olin ollut jo työelämässäkin pari vuotta. Silloin ikäero tuntui suurelta. Ei enää, kun muutkin ovat suloisessa keski-iässä. Valmistuin myös porukan ensimmäisenä, kiitos sen konservatoriotutkinnon.Muitakin mukavia juttuja on vireillä, joten kyllä se marraskuu kuluu tästä kuin huomaamatta!

Päivän asu-kuvat napattiin juuri ennen pimeäntuloa. Pitkästä aikaa laitoin päälle väljän Gantin tunikani, lempifarkkuni, mustan neuletakin ja Primebootsit. Ihan perussettiä, josta tykkään kovasti.

My outfit: boots Primeboots / knit Cretón from DOTS… / shirt Gant

jeans Filippa K / scarf DAY Birger et Mikkelsen

Mitäpä ilonaiheita teillä on marraskuulle?

Leppoisaa iltaa (ja Downton Abbeyhan tulee taas tänään!) Ja ai juu, otsikko on Simon & Garfunkelin biisistä The Sound Of Silence.

Share:

10 Comments

 1. Hanna
  04/11/2014 / 5:29 pm

  Ompa ihana asu, mä ihailin noita sun saappaita jo insta puolella, tosi makeat! Kieltämättä tämä valottomuus ottaa koville, mutta hyvin jaksaa, kun joulusta itselläni alkaa lähemmäksi kolmen viikon loma 🙂

 2. annu
  04/11/2014 / 5:39 pm

  Hih, rupesin laulamaan tuota biisiä kun luin otsikon! Mies vähän ihmetteli että mitäs nyt ;)Downtonia täälläkin odotetaan, ja sen jälkeen nukkumattia. Kiva, kun sulla vaihtelee töihinmenoaika. Mulla on liukuva työaika, eli periaatteessa voisin mennä 6-10 välillä… mutten osaa mennä töihin myöhempään kun seiskaan. Huono tapa varmaan?!?Mukavaa marraskuun iltaa!

 3. Tiia K
  04/11/2014 / 6:31 pm

  Ah Simon and Garfunkel yksi ikisuosikeistani ja nuorena tuli aina kuunneltua. <3Aivan ihana asu. 🙂

 4. Mapsi
  04/11/2014 / 8:16 pm

  Taas niin kiva asu, jotenkin sellainen helpon ja mukavan oloinen. Muistin just, että hei mullakin on harmaat farkut… pitääpä ottaa eslle kun ovat niin kivan näköiset. Onhan se kivaa, että on menoa, mutta kolme yhdelle viikolla on jo aika paljon! Miten ne ainakin itsellä usein kasaantuvat yhteen ajankohtaan, kun mielellään niitä levitelisi pitkin syksyä, niin olisi joka viikolle jotain kivaa odotettavaa. Toivottavasti teillä on nuo Sibiksen treffit yhtä kivat, kuin meillä viime lauantain luokkatreffit!

 5. tuulanneli
  04/11/2014 / 9:14 pm

  Tosi makeet nuo sinun Primebootsit!Kiinnitin huomiota niihin jo instan puolella! ps. meillä tuli lumi illalla myräkän kera ja tämä on aika ihmeellistä koska meille se tulee yleensä tosi myöhään!kivaa viikkoa myös sinulle <3

 6. Marjukka
  05/11/2014 / 4:55 pm

  Oi, no kolme viikkoa kuulostaa ruhtinaalliselta. Meinaatteko matkalle? Saappaat ovat kyllä kivat, sellaiset nätinrouheat.

 7. Marjukka
  05/11/2014 / 4:56 pm

  Juu, jonkin verran voi lukujärjestykseen vaikuttaa, ja nyt kyllä tuli mukava sellainen! Vitsi, jos voisin liukua kymppiin asti, niin varmaan tekisin niin pari kertaa viikossa! t. Unikeko. Kiitos samoin sulle!

 8. Marjukka
  05/11/2014 / 4:58 pm

  Heillä oli kyllä muutama iskevä biisi, vaikka mun makuun vähän liian pliisua ; ) Hello, Little Suzie oli lempparini!

 9. Marjukka
  05/11/2014 / 4:59 pm

  Kolme on tosiaan aika paljon, vaikka olisivat kuinka mukavia! Pitää yrittää järkkäillä paremmin menojaan, ettei tuu klustereita…Pitää soitella joku ilta, olis kiva kuulla teidä luokkatreffeistä! Juu, odotan niin kovasti tyyppien näkemistä!

 10. Lucky Traveller Merja
  05/11/2014 / 6:59 pm

  Marraskuuta piristää pikku lomanen Monacossa ja Nizzassa. Kotona kynttilät ja pikkuherkut.

Vastaa