Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

18.11.2014

Inspiraatiokuva

Vaikka loppusyksyn pukeutuminen ei varsinaista inspiraatiota tarvitsekaan... Kaikki elementit löytyvät omasta vaatekaapista: rennot bikerit, lokoisat housut, pikku jakku ja paita. Tuo asu on mainio työasu! Taidan kopsata asun semmoiselle päivälle, kun kaipaan sitä inspiraatiota.

Tämä on syyspukeutumisessa mukavaa aikaa: ei ole vielä lunta eikä pakkasta! Tarkenee villakangastakilla ja ohuemmillakin saappailla. En varsinaisesti kaipaa lunta, vaikka se kaunista onkin.


Itselläni on ollut pari tylsää päivää, sillä jonkinlainen flunssavirus yrittää iskeä ja lujaa. Koko syksy onkin mennyt hienosti terveenä, mutta tietenkin nyt just, kun sitä vähiten kaivattaisiin, niin... Kun flunssa yrittää iskeä, minua heikottaa ja etoo. Toivoisin jo nuhaa, niin päästäisiin eteenpäin tässä sairastelussa. Ainakin aivastelu lupaa hyvää...

Mukavampaa tiistaita teille, onneksi tulee Downton Abbey...

kuva täältä

10 kommenttia:

 1. Toi on aika yleinen mun työasuni ollut viime aikoina. Helppo ja siisti! Mulla kun ei ole tiukkaa pukeutumiskoodia töissä.

  Ihanaa tiistaita!

  -jaana-

  VastaaPoista
 2. Kiva ja rentoasu, vaikka saappaat ovat minulle (ja työpaikalleni) ehkä hiukan liian raffit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ei minunkaan saappaani ole ihan noin raffeja. : )

   Poista
 3. :) No jo on villimmän puoleinen asu, siis täältä katsottuna, kaikki pukeutuvat täällä todella maltillisesti, klassiseen tyyliin tai sitten yliopiston collegeen ja farkkuihin/shortseihin. En olekaan asiaa sen tarkemmin ajatellut aiemmin... mutta nyt tätä kuvaa katsoessa tajusin että täältä puuttuu kokonaan tuollainen rouheampi tyyli jota Hollannissa näki paljon:) Tykkään:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, siellä päin Amerikkaa ei varmaankaan liikaa revitellä... Ellet halua näyttää esimerkkiä? ; )

   Poista
 4. Jakku on aina oikea valinta, rakastan jakkuja. Ja ah Downton Abbey. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana! Kuka on sun DA-suosikki? Mun on Anna. : )

   Poista
 5. Olisin katsellut arkistosta vanhoja postauksiasi, asuvinkkejä. Jostain syystä vanhemmissa jutuissa ei kuvat enää aukea. Onko vika koneessani vai onko syy jossain muussa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sun koneessa ole vikaa. Silloin, kun siirryin Evitasta takaisin bloggeriin, tuli kuvien takaisinsiirrossa ongelma. Sen aikaiset kuvat ovat nyt Photobucketissa, joten siellä päässä on jotain ongelmaa. Olen ollut laiska, ja vältellyt kuvapuolen kuntoonlaittoa. Lupaan ryhdistäytyä.

   Poista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.