Lempifarkut ja -vyö

Kolmen potemispäivän jälkeen taas töissä, vaikka vähän nenä tuhisten ja ääni vuotaen. Mukava oli silti taas mennä, jaksoin vielä työreissulla pk-seudulla olevaa veljeäkin moikkaamaan. Oli taas niin hauska ilta, liian harvoin nähdään. Viikonloppu onkin sitten pyhitetty chillailulle ja lepäilylle vielä, jotta sitten jaksaa taas.Yksi Fb-kaverini muuten ilmoitti jo laittaneensa joulukuusen! Ajattelin minäkin, että sen voisi kaivaa jo laatikostaan ja koristella, laittaisi valot päälle vasta adventtina. Siellä se saisi odottaa olkkarissaan viikon ajan. Mitäs sanotte? Minusta on kiva katsella kuusta joulukuun ajan, mutta jo uuden vuoden jälkeen haluan heivata kaikki koristeet varastoon vähän äkkiä. Toiset taas tykkäävät venyttää kuusen poislaittoa pitkälle tammikuuhun. Minä tykkään tehdä toisinpäin. Just siksi on kiva, kun on tekokuusi. Ja nenäkin kiittää, ei kutise, ei vuoda. Tänään muuten matkalla kaupunkiin näimme auton, jonka katolla vietiin kuusta. Ja valojahan näkyy jo vaikka kuinka.Kuvassa nykyisten lempparifarkkujeni, Mos Moshin Naomi Glam, yläosa makeine taskunsuineen. Vyö on Tommy Hilfigerin. Oli tarkoitus laittaa ihan kunnon asukuviakin, mutta juu, taitaa jäädä toiseen kertaan. Ehkä sinne viikonloppuun!

Mukavaa torstai-iltaa!

Share:

10 Comments

 1. Mapsi
  20/11/2014 / 8:00 pm

  Hih, mä olen samanlainen, en malttaisi millään odottaa valojen, pallojen, kuusen ja koristeiden kanssa. ja sit äkkiä veks joulun jälkeen. Viime vuonna mulla oli ulkovalot varmaan jo lokakuussa – ajattelenkin niitä enemmän syysvaloina, valaisemassa ankeaa syksyä. Eilen hain just kaupasta lisää pallovaloja – kullanvärisinä – ja nyt vaihdoin koko syksyn beigenä olleisiin valoihin vähän blingblingiä 🙂 En oikeastaan ole minkään muun juhlapyhän perään, mutta joulun on mun juttu. Minusta on ihana suunnitella joululahjoja, miettiä mitä kenellekin – myös aikuisille – haluaisin antaa. Joskus kun olen keksinyt jotain tosi kivaa, olen kuin pikkulapsi, en malttaisi olla kertomatta siitä lahjansaajalle etukäteen, hölmö minä ;DJa ne joulukoristeet – mies on ihan jo hiilenä niiden kanssa, kun varastossa on laatikoittain kuusenkoristeita. Mutta hei, eihän sitä voi millään tietää, minkävärinen joulukuusi minäkin vuonna tulee, vai mitä ;D Nuo farkut on kyllä tosi makeet! Niissäkin hieman joulufiilistä ja blingblingiä!Ihania joulunalusviiikkoja ja minä ainakin peukutan joulukuuselle jo nyt !

 2. Reetta Niemi
  21/11/2014 / 7:37 am

  Täällä fiilistellään myös joulua jo hyvissä ajoin marraskuun alusta lähtien, mutta Tapaninpäivän jälkeen heivaan kaiken äkkiä piiloon. Se joulun odotus ja itse jouluaatto ja -päivä on parasta, ja Tapsanpäiväkin, sitten piisaa!

 3. Ottella - Dolce macchiato
  21/11/2014 / 12:42 pm

  Kivat housut. Aamulla rautatietorilla ohi huristeli polkupyöräilijä, jonka pyörään oli kiinnitetty punaiset päällä olevat jouluvalot. Pakostakin alkoi hymyilyttämään.

 4. PauMau
  21/11/2014 / 5:06 pm

  Sama juttu, mulle joulu loppuu jo Tapaninpäivään ja alan fiilistellä kevättä 🙂

 5. Marjukka
  21/11/2014 / 5:46 pm

  Heh, valoja kyllä on saatava, viimeistään nyt!! Kyllä joulu valoineen ja tunnelmineen ovat talven keskellä tosi tervetulleita. Mä himoitsen joka talvi uusia tyynynpäällisiä. Nyt pitkästä aikaa punainen tuntuu tosi ihanalta.Huh, minusta lahjojen suunnittelu on tosi vaikeaa! Itse en välittäisi saada mitään, paitsi hyvän kirjan ehkä.

 6. Marjukka
  21/11/2014 / 5:46 pm

  Vähän sama juttu, sitten kun joulu on ohi, se on ohi, piste!!

 7. Marjukka
  21/11/2014 / 5:47 pm

  Eih, ihana ilontuoja pimeänä aamuna!

 8. maiju
  21/11/2014 / 8:41 pm

  Ihanat farkut. Mageet nuo taskujen suun koristeet.

 9. Marjukka
  22/11/2014 / 6:15 pm

  Haha, silloin se viimeistään alkaa!!

 10. Marjukka
  22/11/2014 / 6:15 pm

  Niin on, vähän säihkettä farkkuun.

Vastaa