Pikkujoulut lähestyvät…

Pikkujoulukausi alkaa kohtapuoliin! Mikäs sen mukavampaa joulukuun alla, kuin mukavat juhlat. Sinne tekee tietenkin mieli pukeutua vähän fiinimmin. Omat työpaikan juhlat ovat vähemmän formaalit, joten tänä(kään) vuonna en sinne aio mitään uutta hankkia. Jos omistat kynähameen, leveät housut tai huippukorkeat korkkarit, asu päivittyy kyllä vaikkapa metallinhohtoisella puserolla, suurilla korviksilla tai söpöllä pikkulaukulla. Zalandon* ja Booztin* valikoimista löytyi muutamia kivoja juttuja, joista haluan vinkata. Metallinsävyjen sekoittaminen vaikkapa laukussa on hyvännäköistä – ja mikä ettei laajentaa sitä muuhukin asuun.

korvikset Konplott / laukku Love Moschino / kullanhohtoinen paita Selected Femme

tunika Fransa / sulkakorvikset Tom Shott / kengät Buffalo / hame Saint Tropez

Midihameelle on käyttöä myöhemminkin, ja juhlavaksi sen saa asustamalla. Shifonkimekko sopii monelle vartalotyypille.

hopeinen paita InWear / korvikset Snö of Sweden / mekko Mascara

hame Closet / kengät Carvela / laukku Abro

Pikkujouluihin voi pukeutua huippunaisellisesti, ja mikä estää vaikkapa kerrostamasta pitsiä. Punainen sopii juhlaan olematta liian jouluinen.

korvikset Tamaris / pitsipaita Saint Tropez / mekko Laona

kultakengät Lipsy / kultamusta hame Part Two / punapitsihame Ganni

iltalaukku Abro / kengät Topshop

Ja Zalandolta löytyy myös tämä mekko:

Joko teillä on pikkujouluvermeet selvillä?

ps. Tänään vielä -15% ekstra-alennus Booztilla koodilla YTK327M, voimassa myös alennetuilla tuotteilla.

*linkit mainoksia

Share:

10 Comments

 1. Business Woman
  02/11/2014 / 5:29 pm

  Sinun päällä oleva "loose" -mekko näyttää erityisen kauniilta!! Näenkö oikein että sen yläosa on pitsiä ja alaosa kivasti laskoksilla?Saint Tropezin röyhelöpaita on muuten luonnossakin aivan erityisen kaunis! Olen itse asiassa sovittanutkin sitä Köpiksen myymälässä ja melkein ostin sen.. Se on ihan mun tyylinen! Samoin eka kollaasin mustat korkkarit kolahti myös.

 2. Susanna
  02/11/2014 / 6:43 pm

  Täällä ei taideta viettää pikkujouluja mutta jouluksi olisi kiva saada hankittua jotakin tuon punamustapitsin kaltaista ja sulkakorvikset on ihanat!Tykkään myös todella palon sinun mekosta, tuo mieleen Casablanca-elokuvan ja Agatha Christiet:) Tyylikäs!

 3. Marjukka
  02/11/2014 / 7:19 pm

  Kyllä vain, yläosa on puuvillapitsiä, alaosa pliseerattu. On muuten maailman helpoin mekko… Pitsipaita muuten on sinua! Korkkarit ovat superupeat, voi, kun olisi enemmän käyttöä tuollaisille…

 4. Anna-Maria / Secret Wardrobe
  02/11/2014 / 7:22 pm

  Ooh, tuo punapitsinen Gannin hame on mielettömän ihana! Voi että, minkä 'pakko saada' -fiiliksen saitkaan aikaan 🙂

 5. Marjukka
  02/11/2014 / 7:44 pm

  Kuvan mekko oli päällä ihana, teki tosiaan mieli hankkia se itselle. Harmi, kun tuollaisille mekoille on niin vähän käyttöä… Jouluksi on tosiaan kiva laittaa aina jotain nättiä päälle.

 6. Marjukka
  02/11/2014 / 7:45 pm

  Se on tosiaan niin sua!! Nyt hoksasinkin, kun kommentoit!

 7. Mapsi
  02/11/2014 / 9:17 pm

  Ihanat nuo viininpunaiset korkkarit! Juu, mekko on selvillä pikkujouluihin, eli viime tarvena hankittu espritin pitsihihainen pitsimekko, sellainen lyhyehkö ja hieman väljä. Siihen olisi kiva yhdistää superkorkeat lakerikirkkarit, tuollaiset kun sulla alakuvassa! Mutta vanhoilla taidan mennä siinäkin suhteessa. Ikkujoulut mennään aika matalalla profiililla, mutta tammikuun lopussa on sitten kunnon kemut, ja sinne pitää saada jotain tosi juhlavaa!

 8. Satu // XL Elämää
  03/11/2014 / 7:12 am

  Voi kun on kauniita, etenkin viimeinen kuva. Rouva siellä niin upean kauniina!Meillä on pikkujoulut laivalla ja selvänä suunnitelmana on mennä shoppaamaan työkavereiden kanssa. Vähän erilaiset, ei sitä perinteistä illan istumista, mutta pikkujoulut kuitenkin. Ei myöskään samaa vaatekriisin tapaista 😉

 9. Marjukka
  03/11/2014 / 3:22 pm

  Vautsi, hyvältä kuulostaa. En tiedä ketään toista, jolle musta sopii niin hyvin kuin sulle! Mitmitä juhlit tammikuussa, laita viestiääää…

 10. Marjukka
  03/11/2014 / 3:23 pm

  On tosiaan erilaiset pikkujoulut! Ainakin ihanaa ruokaa, shoppailua ja työkaverien kanssa hengailua – kelpais mullekin! Toivottavasti ette saa sellaisia tuulia, kuin nyt on.

Vastaa