Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

7.11.2014

Pitkien villaneuletakkien himo

Nyt joka paikassa näkyy pitkiä neuletakkeja. Vai kiinnitänkö niihin vain enemmän huomiota? Joka tapauksessa, niistä on muodostunut minulle varsinainen turvavaate. Pitkä neuletakki päällä on rennon mukava olo, ja ne sopivat sekä housujen, hameen tai mekon kanssa. Vaihtelen neuletakin alla yläosaa paitiksesta t-paitaan tai puseroon. Sen sijaan housut ottavat paikan hametta tai mekkoa useammin. Ne voivat olla kapeat tai boyfriend-mallia. Suoria housuja en ole vielä pitkän neuleen kanssa kokeillut! Jos pitäisi valita talven luottovaate, niin kyllä se olisi pitkä neuletakki, aamen

Useinmiten valitsen kengiksi korollista nilkkuria, mutta myös saapas näyttää hyvältä, varsinkin, jos takki ei ulotu polven alapuolelle.

Tässäpä omat luottovaatteeni sulassa sovussa: vasemmalta Second Female, Cretón, Filippa K ja Cos. Second Femalen neuletta ihailin tovin Isa Couture-nettikaupassa, kunnes näin sen Rillan päällä. Oli niin hyvännäköinen, että tilasin itsellenikin. Toimitus tuli muutamassa päivässä postilaatikkoon. Olin superonnellinen mainonnan uhri! Cretónin neule taasen on DOTS:ista, ja se on ohutta villaa. Se sopiikin mekkojen kanssa naisellisen muotonsa ansiosta.

Filipan neuletakki on ostettu vuosi sitten, ja huolimatta siitä, että se on villaa, ja että se on tuhti, se on myös keveä nylonin ansiosta. Cosin lampaanvillainen neuletakki on pisin, ja sen sain synttärilahjaksi. Molemmat ulottuvat minua polvien yli.


 Huivi kaulaan - neuleiden kanssa tämän hetken suosikkihuivini. Kaunis hiekanväri sopii hyvin tummempaa keventämään. Balmuirin Zermatt-huivissa on paksut palmikot.


Balmuirin Lombardia-huivissa on ihana viininpunaisen sävy harmaan lisäksi.  Cosin mustaa neuletakkia piristää mustavalkoinen Beck Söndergaardin huivi.Hempeyttä Second Femalen neuleeseen tuo Mulberryn pehmoinen beige.Knits from left: Second Female / Cretón from DOTS... / Filippa K / Cos
scarfs: beige and winered-grey gifts from Balmuir
black and white Beck Söndergaard from Zoom Design
and Mulberry Tree scarf 

Yritän vakuuttaa itselleni, että nämä pitkät neuleet riittävät tälle talvelle, ja varmaan seuraavallekin. Mutta en mene lupaamaan...

Oletko sinä hurahtanut pitkiin neuleisiin? Ja jei - hauskaa perjantaita!

24 kommenttia:

 1. Olenko hurahtanut? Kyllä! Toinen hurahdukseni nuo huivit...
  Nautitaan viikonlopusta! Ja neulekeleistä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! Täällä myös huiveihin hurahtanut. Pitäähän sitä joitain pikkupaheita olla... Nautitaan, saa nukkua!

   Poista
 2. Joo täällä yksi hurahtanut... Ihania nuo kaikki sun pitkät neuletakit.

  Ihanaa perjantaita ja viikonloppua!

  -jaana-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti samoin sulle, kyllä tuli taas kohdalleen!

   Poista
 3. Siis hei, olet opettaja ja kirjoitat usein miten...siis oikeaoppista suomea on useimmiten. Tiedän, että opetat musiikkia mutta silti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja ennen mutta-sanaa tulee pilkku... ; )

   Poista
  2. Ei tule tuossa tapauksessa, koska sitä seuraa predikaatiton lause. Terv. Toinen anonyymi

   Poista
 4. Kivoja neuleita. Minulla on vasta yksi pitkä neule, mutta toisen perään olen haikaillut jo jonkin aikaa :)
  Viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitkät ovat niin helppoja! Ja niihin on ihana kietoutua... Kiitti samoin sulle!

   Poista
 5. Kas, keksinkin yhden neulemallin mitä kaapissani ei vielä ole….;) Hitsit! Mutta tosi ihania neuleita nämä kaikki, kelpuuttaisin jokaisen itsellenikin. Pidätkö millaisia takkeja muuten näiden kanssa, pitkiä, vai saako helmat näkyä rennosti lyhyemmän takin alta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih : ) Sitten vain katselemaan! Kyllä mä pidän niin pitkää, että helmat peittyvät. Jos on lyhyempi, niin en oikein osaa olla...

   Poista
 6. Täällä ihan sama turvavaate, mielellään kasmiria. Ja huiveja tietysti myös!

  VastaaPoista
 7. Ihania neuletakkeja ja huiveja <3<3 En ole koskaan osannut käyttää (voi olla, etten ole koskaan edes sovittanut) pitkää neuletakkia, mutta viime aikoina harmaa, pitkä neuletakki on alkanut kummasti kutkuttaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän kutkutuksen.... ; ) Harmaita neuleita ei voi olla liikaa...

   Poista
 8. täällä kanssa yksi pitkien neuletakkien suurkuluttaja. Mutta huomasin, että yksi puuttuu
  ja se on vaaleanharmaa väri. Täytyypä tutkia tuo nettikauppa, koska se näytti todella kivannäköiseltä!

  kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Posti toi nopeasti, mutta huomasin, että palautus Ruotsin ulkopuolelta pitää maksaa itse. Hesalaisille vielä tiedoksi, että Dots Fredalla myy Second Femalea.

   Poista
 9. Eipä tähän voi muuta sanoa, kuin että kyllä! Täällä ilmoittautuu pitkien neuletakkien suurkuluttaja! Nyt, kun ostolakko on ohi, niin … ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. High five! Sulla on ihania neuleita, ne Acnet esimerkiksi. Mahtavan ostolakon piditkin!

   Poista
 10. Oisin hurahtanut, pitkä neuletakki sopisi pitkälle, hoikalle ,mutta.... Pitkä neuletakki ja lyhyt untuvapäällystakki, se ei vaan toimi...sitte pitkän neuletakin kanssa pitää pukea aina siistimpi pitkätakki...no johonkin menoon joo, mutta arkiseen rentoiluun....en saa vaan saa yhdistelmää toimimaan. ...

  VastaaPoista
 11. Kyllä ovat kauniita! Ihanat väricombot,,

  VastaaPoista
 12. Kyllä! Täysinkin hurahtanut. Sekä huiveihin että pitkiin neuletakkeihin...:) Vähän vielä olen koittanut malttaa mieltä neuletakkien kanssa nyt syksyn, vielä niitä ehtii niin käyttää koko talven ajan...

  VastaaPoista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.