Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

24.11.2014

Turvallinen joulukynttiläKynttilät ovat ihania. Niitä kuluu loka-joulukuussa ihan kiitettäviä määriä, samoin tuikkuja. Välillä olen kuitenkin harmitellut, että niin kiva kun on jouluvaloja katsellakin, kynttilöitä ei uskalla eri kerroksessa polttaa ilman vahtia. Olen ihan ylitarkka tulen kanssa. (Ja lieden. Ja silitysraudan. Tiedättekö tunteen, kun on ajanut sata kilometriä, ja yhtäkkiä päähän pomppaa ajatus "otinko varmasti silityraudan seinästä...?)

En ole tullut oikeastaan aiemmin ajatelleeksi kotiin led-kynttilöitä, vaikka niistä on ollut mainoksia paljonkin. Halusin nimittäin töihin viedä pari pianon päälle, elävää tulta kun koulussa ei saa tehdä. Vaan kuinkas kävi? Tarjoustalossa sai kuvan kynttilöitä kolme kympillä. Sovitettuani niitä aulan peililipaston päälle ja kiedottuani nahkanauhan ympärille kynttilät saivat jäädä siihen paikalleen. Nyt ne tuikkivat "liekki" lepattaen turvallisesti hämärässä huoneessa. Liekki todella lepattaa. Paloajaksi luvataan sata tuntia. Ja sen voi ajastaakin!

Ja se kolmas kynttilä? No ei ainakaan vielä ehtinyt töihini pianon päälle, sillä se pääsi makkarin lipaston päälle. Myös neljä tuikkua ovat valmiina solahtamaan Iittalan tuikkulaseihin.

Mitäs tykkäätte led-kynttilöistä, nappaako?
Mukavaa maanantaita!

19 kommenttia:

 1. No, ei ehkä nappaa kauheasti, vaikka samanlainen tulipaloneurootikko olenkin! Unohdit mainita saunan... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvaas miksi, meillä sauna on maks kaksi tuntia päällä ja sammuu sitten. Sit vielä huolehditaan tuliko ovi lukkoon jne...

   Poista
 2. Nappaa, ehdottomasti! Ovat niin helppoja pihalyhdyissä.. On ihana tulla kotiin kun kynttilät jo lepattaa terassilla, kiitos ajastuksen! Ei tarvitse sytytellä ja sammutella ja huolehtia ylenpalttisesti turvallisuudesta. Ja toi silitysrautaneuroosi on niin tuttua.. ;)

  VastaaPoista
 3. Yhdessä sisustusliikkeessä näin led-kynttilöitä, joissa oli sellainen lepattava liekki. Sellainen kyllä nappasi, mutta olivat aika kalliita. Täytyy tarkistaa Tarjoustalon valikoima

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tykkään, että taidan hakea toiset kolme!

   Poista
 4. Minä en varsinaisesti ole innostunut, mutta ostin kokeiluun viikonloppuna kaksi. Autotarvikeliikkeestä itseasiassa. Vielä ovat testaamatta, mutta sopusuhtaisella 1€/2 tuikkua hinnalla lähden useamminkin ihmettelemään autonosia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan elävä tuli aina upeampi, mutta aika paljon huolettomampia on näiden käyttö.

   Poista
 5. Minusta monet led-kynttilät ovat yllättävän aidon näköisiä, valo on lämmin!

  VastaaPoista
 6. Tykkään! Käteviä myös vanhuksille. Voi nauttia kynttilän loisteesta, mutta ei tarvitse pelätä torkahtelua ja/tai että unohtaisi sammuttaa kynttilät. Valoisaa joulunodotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No just vanhuksille tai lapsiperheisiin. Kiitos samoin sinulle!

   Poista
 7. Juu, minäkin olen innostunut niistä tänä vuonna. Meillä on sekä etu- että takakuistilla lyhdyssä juuri niitä ajastettavia, niin mukava tulla kotiin ja kynttilä palaa vastaanottavaisesti! Hyvin on toiminut vaikkakin paketissa luki että vain sisäkäyttöön... :)

  VastaaPoista
 8. Se on kiva, kun kotiintullessa on kaunis valo odottamassa! Onkohan noita ihan ulkokäyttöönkin soveltuvia...?

  VastaaPoista
 9. En ole ollut kovasti näiden kynttilöiden ystävä aikaisemmin, mutta muutama viikko sitten törmäsin sisustusliikkeessä niin aidon näköiseen led-kynttilään, että pakko oli ostaa sellainen kotiin. Tuolla se nyt lepattaa, ja on kyllä niin huoleton paikassaan. Aito on aina aito, mutta myös ledillä saa lämmintä joulutunnelmaa aikaiseksi. Minäkin taidan hakea näitä muutaman lisää... Iloista joulunalusaikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiva! Minusta nuo ovat niin siistejäkin, aito palaa kuitenkin aika nopeasti loppuun, ja on lopussa vähän ruma ja plösähtänyt. Kuten huomaat, mä fanitan aina vain enemmän! Pitääkin tutkailla, mistä kaikkialta noita saa ja millaisia.

   Poista
 10. Hmmm....ehkä pitää kumminkin kokeilla!

  VastaaPoista
 11. Voi kiitos tästä vinkistä! Nimittäin käväisin suosituksesi mukaan Tokmannilta hakemassa nuo 3 kynttilää kympillä ja olen niin tyytyväinen. Ovat niin aidon näköisiä ja haen varmasti lisää ulkolyhtyynkin :)

  VastaaPoista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.