Uusia meikkejä

Taannoiselta Make Up For Everin meikkausopastuskeikalta sain mukaani muutamia tuotteita. Tästä on hyvä alkaa uusia omaa meikkiarsenaaliaan.Olen aina tykännyt luomiväreistä, enkä oikeastaan muita värejä käytäkään kuin allaolevia sävyjä. Tutusti ja turvallisesti siis ruskeita arkisin, mustaa tai harmaata juhliin ja pohjustukseen vaaleaa. Tuo keskimmäinen ruskea taisi olla se väliväri, jolla häivytettiin tummemman ruskeaa. Vaaleassa on ripaus helmiäistä, mutta se ei näyttänyt ollenkaan pahalta, vaikka aluksi sitä vähän vierastin. Nuorempana käytin luumun ja kanervan sävyä, mikä ettei voisi taas niitäkin kokeilla.

Kasvojen muotoiluun ja valoisuutta lisäämään kahden värin paletti. Ruskea on kylmä, joka sopii talvi-iholle punertavaa aurinkopuuterisävyä paremmin. Moni levittää varjostuksen liian alas poskelle, eli siihen lommokohtaan. Sen sijaan se tulisi laittaa poskiluun alle.Vaaleaa lisätään poskien päälle lähelle nenää, sipaus otsalle ja sipaus leualle.

Vanhat luomivärit pistin menemään uusien tilalta. Tuli kummasti meikkilaatikkoon tilaa. Uusia värivoiteita on aina kiva kokeilla. Sävy 10 on todella ohut, ja sitä saa lisättyä niihin kohtiin, mitkä kaipaavat vähän enemmän peittoa. Väri on hivenen kellertävään vivahtava. Olen laittanut sitä nyt viikon ajan, ja pärjää vertailussa entisille voiteille tasaveroisesti.
Lempihuulipunani on tällä hetkellä Yves Rocherin. Voi, kun ehtisi jossain vaiheessa käymään meikit läpi inventaariomielessä… Ehkä joululomalla sitten!

Tulin myöhään kotiin, nyt rentoutumaan lopuksi iltaa!

Share:

10 Comments

 1. Mapsi
  26/11/2014 / 6:31 pm

  Vitsit, uudet meikit on niin kiva piristys! Nuo ruskeat näyttää tosi hyviltä ja se kokemus, mikä itsellä on MUS meikeistä, on tosi hyvä. Ihan mahtava kulmakarvaväritrio sekä kaikki siveltimet on kestäneet vaikka kuinka kauan. Heidän luomivärejä en olekaan kokeillut, kerrohan sitten, miltä tuntuivat!Minäkin kävin tänään vähän hakemassa uusia meikkejä. Tai no, ostin vain Lumenen uuden Blur-meikkivoiteen, saas nähdä minkälaista on. Ja pikkuisen glitteriä kynsiin; essien glitterlakan. Korostusvärien kanssa olen ihan uuno, jonkun pitäisi opastaa siinä..Kivaa illan jatkoa!

 2. Anna-Maria / Secret Wardrobe
  26/11/2014 / 8:18 pm

  Multa löytyy kanssa tuo kahden värin kasvojen muotoiluun tarkoitettu setti ja se on ihan loistava! En koskaan aiemmin olisi uskaltanut käyttää noin tummaa varjostusväriä, mutta MUFEn opastuksen myötä tajusin sen hienouden ja nyt se on käytössä ihan viikottain 🙂

 3. MS
  26/11/2014 / 8:49 pm

  Itselläni ei vielä kovin paljoa MUFE:n meikkejä ole, vaikka kosmetiikkaa muuten pursuaakin kaapeista ja laatikoista 😀 Tuo kahden värin kasvojen muotoilupaletti alkoi heti kiinnostamaan. Voisi olla hyvä ostos! Varjostan muutenkin kasvoni päivittäin, sillä kaunis meikkipohja on mulle se tärkein. Tuo setti voisi siis päästä ihan vakituiseksi osaksi meikkiarmeijaani 😉 Täytyypä pistää korvan taakse!MS / Beauty Highlights

 4. Petra
  26/11/2014 / 9:23 pm

  Tää on todella offtopic, mutta tiesithän että Viaplay näyttää Nashville ja kolmas kausi on siellä myös! Jee!

 5. Satu // XL Elämää
  27/11/2014 / 12:12 pm

  Voi uudet mekit ovat aina ihania. Minä tosin en voisi koskaan pistää menenmään vanhoja luomivärejä, koetan välttää kyllä saman väristen ostoa. Oma rakkaus ovat Inglotin luomivärit, aivan ihania värejä. Kasvojen muotoiluun sain minäkin tällä viikolla neuvoja ja opin samaa varjoastamisesta ja valosta. Käytän tosin vähän eri tuotetteita, mutta on se naama vaan kummasti eri näköinen kun laittaa oikeilla välineillä oikeaan paikkaan 🙂

 6. Marjukka
  27/11/2014 / 7:37 pm

  Ihana saada uusia meikkejä, olen hirveän laiska ostamaan niitä. No hei nyt jos koskaan on glitterlakan aika, bling bling!

 7. Marjukka
  27/11/2014 / 7:38 pm

  Ihan sama juttu. Nyt, kun sitä on käyttänyt, miettii miten on selvinnytkään ilman!

 8. Marjukka
  27/11/2014 / 7:39 pm

  Suosittelen! MUFE:n myymälä on muutenkin aikamoinen karkkikauppa…

 9. Marjukka
  27/11/2014 / 7:42 pm

  Käääääk!!! Just ajattelin aamulla sitä sarjaa, ja kaipasin! Pitää odottaa vielä muutama viikko, ja sit pitää herkkumaraton. Kiitos kovasti ilmoituksesta!

 10. Marjukka
  27/11/2014 / 7:43 pm

  Sulla olikin ihana postaus aiheesta. No eikö ole, jo ne valot ja varjot tekevät pieniä ihmeitä.

Vastaa