Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

1.12.2014

Lyhyen tukan nuttura

Tänään oltiin liikenteessä yhden hieman huonovointisen päivän jälkeen. Ja nyt ei ole kyse pikkujoulujen "day after"-ilmiöstä, vaan jonkinlaisesta lievästä vatsaflunssasta. En päässyt juhlimaan Mikon kolmekymppisiä, harmi, mutta paljon onnea vielä tämänkin kautta!

Hiusten viime värjäyksestä oli kulunut jo kolme kuukautta, joten oli ihana istahtaa työpäivän jälkeen kampaajan tuoliin. Kuivat latvat saksittiin pois, väri on hieman vaaleampi kuin viimeksi, kauniin kastanjanruskea.

Moni ehkä ajattelee - itsekin sorrun siihen - , että lyhyistä hiuksista ei suuri kaksisia kampauksia saa. Mutta kampaajani Pirjo loihti minulle nopsasti tosi söötin kampauksen, minkä oppisin helposti itsekin. Yritän viikonloppuna tehdä tämän itse, mutta kiharrettuun tukkaan. Hoksaatteko, tottuneet kampausten tekijät, miten tämä on tehty? Reilun viikon päästä on kivat juhlat, jonne olisi hauska mennä kammattuna.

Tämän hiusmallin hauskuus on siinä, että sen voi loihtia joko suoriin tai kihariin hiuksiin lookista riippuen. Otsahiukset voi taivuttaa taakse tai sitten väkertää kiharan eteen. Myös etujakauksen voi aloittaa edempää, tai taiteilla hiukset pelkästään takaraivolle. Omat hiukseni lyhenivät niskasta nyt sen verran, että ne yltivät juuri ja juuri kiinni.

Oma kampausfilosofiani on se, että jos asu on vähänkin krumeluurinen (kuten tämä mekkoni), tukan pitää olla simppelisti. Muuten tykkään kyllä pitää tukkaani rennoilla kiharoilla.


Onko sinulla luottokampausta juhliin?

Mukavaa viikon alkua!

16 kommenttia:

 1. Ihana kampaus! Se tuo kivaa vaihtelua kun kokeilee jotain uutta. Itsekin yritän vaihdella kampauksia eli välillä auki ja välillä nutturavirityksiä:) harjoittelu tekee mestarin tässäkin asiassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, kiva kokeilla lyhyeen tukkaankin uusia kampauksia! Sulla onkin hiusta, mihin tehdä : )

   Poista
 2. Moikka! Onpas kaunis!! Sopii sulle tosi hyvin. Mielestäni niskan paljastaminen on jotenkin valtavan naisellista.
  Jaa, mun tukkaan ei erityistä juhlakampausta saa, mutta parina kertana kampaaja on laiytanut tukkaani irokeesi-tyyppisen kampauksen, mutta vielä en sitä ole rohkaistunut laittamaan sen lisäksi kuin pari kertaa. Mut siinä olis hyvä juhlakampaus, vähän räyhäkkä, mutta se oli kuitenkin aika maltillinen :)
  Muuten laitan yleensä vain kiiltosuihketta ja siinä se.
  Nyt pääsen vähän harjoittelemaan pitkiin hiuksiin tehtäviä kampauksia, kun tytöillä on perjantaina itsenäisyyspäivän tanssit! Eilen jo vähän harjoiteltiin nutturaa...huonolla menestyksellä, heh. Mutta tässä ehtii vielä harjoitella ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, teidänkin tytöillä on sellainen perinne koulussa! Se on kyllä tapakasvatusta parhaimmillaan, ja nuoret ihan täpinöissään. Hih, sulla on ihan omanlainen juhlakampaus, ihana sellaisenaan!

   Poista
 3. Kaunis nuttura! Ihana joulunajan juhliin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö, oli hauska oppia uutta. Nyt vain harjoittelemaan...

   Poista
 4. Kiva simppeli kampaus :) Ilmeisesti taka- ja sivuhiukset vedetty pinneillä litteästi taakse kiinni ja pääliosan hiukset osioitu, tupeerattu ja kammattu nutturamaisesti takahiusten päälle ja lakalla kiinnitetty muotoon. Menikö oikein ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo meni! Takahiukset "banaanilla", päällihiukset tupeerattu ja lakattu, sitten taivutettu päälle. Sivut on tosiaan pinneillä vedetty taakse. Näytti helpolta, kun kampaaja sen taiteili, mutta miten selviän itse, nähtäväksi jää...

   Poista
 5. Oikein kaunis kampaus. Sopii sinulle todella hyvin. :))

  VastaaPoista
 6. Olisiko se sitten niin maata kaatavaa, jos sinulla olisikin "day after"-ilmiö, hienostelu pois. Joskus voisi tuntua inhimillisemmältä, ettei kaikki ole niin sliipattua. Nuttura sopii hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ole oikein day after-tyyppiä, enkä pidä mitenkään hienosteluna, vaan itselleni sopivana. En vain halua pilata seuraavaa päivää...

   Poista
 7. Tuo on kiva:) Itse olen innostunut entistä enemmän kitaroista ja niin, että myös otsatukka kiharainen ja ne taaksepäin. Lyhyestäkin saa erilaisia vaihtoehtoja.

  T. Maija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että innostut kitaroista, sitten vain sointuja opettelemaan ; ) Hih, taisit kirjoitella puhelimesta? Sulla on kauniit lyhyen tukan kampauksia aina! Haaaarmi, kun ei nähty su, toiv pian!

   Poista
 8. Tosi kiva nuttura ja hienoa jos ostaat itse tehdä sen myös! Mulla on pitkät hiukset ja en osaa tehdä mitään kivaa kampausta niihin, sääli.. Jonkun pallonutturan vain. Kampaaja joskus laittaa kivan rennon nutturan ja yrittää neuvoa miten se onnistuisi minultakin, mutta ei vaan onnistu.. Pitäisi päästä nutturakouluun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, sellainen olisi hyvä koulu. Olisi kiva osata tehdä kaikenlaisia kampauksia.

   Poista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.