Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

4.12.2014

Mustaa ja kultaaTänään on ollut ihana ilma, aurinko pilkahdellut ja nelisen astetta lämmintä. Sopii minulle! Ei taideta saada valkeaa joulua... Viikkokin lähenee loppuaan. Mukava tietää, että edessä on leppoinen lauantai, tämän viikon hulinoiden jälkeen kaipaa hiljaisuutta ja nukkumista.

Päivän asuna tänään mustaa ja harmaata. Ostin nuo Zaran tekonahkahousut melkein lennossa, niin kivat ovat ja istuvat päälle hyvin. Polvissa on hauskat joustot. Paitis on vanha, mutta erittäin hyvin värinsä pitänyt Esprit. Cosin neuletakki synttärilahja mieheltä, ja bootsit toiset lempparinilkkurini Acnelta.pants Zara / shirt Esprit / knit COS /boots Acne
belt Abro from Nectarine / necklace DAY Birger et Mikkelsen (gift)
bracelet Stylesnob / watch Michael Kors

Mukaaa loppuiltaa!

14 kommenttia:

 1. Kivat housut ja asu muutenkin. Onko paljon aikaa, kun ostit housut?

  T. Maija

  VastaaPoista
 2. Mahtava asu; tyylikäs ja ripauksella särmää!

  VastaaPoista
 3. Rokrok! Mä sitten tykkään sun tyylistä! Just sopivalla tavalla sellaista aikuismaista "kapinahenkeä" ja särmää, toisaalta korut ja olemus henkii ihanasti naisellista pehmeyttä! Olet oikeasti ihana esimerkki siitä, että vaikka ollaan jo ööh, ihanassa keski-iässä (kai?) niin se ei tarkoita mummoutumista, vaan rohkeutta ja vapautta tehdä omia valintoja! Kuinka moni moni plus nelikymppinen "uskaltaa"vetää nahkahousut jalkaan, vai mitä? Toivottavasti moni muukin rohkaistuu esimerkistäsi kokeilemaan, uskaltamaan ja pukemaan sellaisia vaatteita, joista tykkää ja joissa viihtyy, eikä sellaisia, joihin hänen "odotetaan" vaikka ikänsä puolesta pukeutuva, you know! You go girl!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, ihana Mapsi! Taas kerran puit hyvin sanoiksi sen, miltä musta tuntuu tyylini kanssa. Ripaus rokkia naisellisella pehmeydellä. Se jakkupukuvaihekin piti kokea alle kolmikymppisenä... Mulla kyll
   Löytyy edelleen yksi sellainenkin, pitäisi melkein esitellä ja vähän rokata sitäkin. Sinun tyylisi on myös niin makee, hyvä me 40+mimmit, tehdään niin kuin hyvältä tuntuu!

   Poista
 4. Hyvä kokonaisuus ja nuo Acne pistolsit ovat ihanat klassikot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, nää ovat itseasiassa Coltit, kymmenen sentin korolla! Pistoolit ovat matalammat, mut juu, hyvin samannäköiset.

   Poista
 5. Ihanan rokki tosiaan! Tykkään itse myös rikkoa rajoja ja yhdistellä eri matskuja keskenään ja kaikkea voi kokeilla kun tekee sen tyylikkäästi! Se on mun motto:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä motto! Just nahka (tai tässä tapauksessa tekonahka) yhdistettynä villaan ja kullanvärisiin koruihin on nyt mun lempparit.

   Poista
 6. Rock rock! Ei muuta lisättävää.

  -jaana-

  VastaaPoista
 7. Ooh, ihana asu! Samalla sekä tyylikäs että just sopivasti särmikäs. Ja nuo housut ovat erityisen herkulliset! Just vastaavista olen haaveillut, mutten ole löytänyt omaan kroppaan istuvia, vielä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Istuvien housujen löytäminen on aina oma vaivansa, ja eikä tosiaan kannata kiirehtiä! Kiitti : )

   Poista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.