Pakkastyyliä

Minulla tuli eilisestä UGGien ja untuvatakkien kokeilusta ihan mahdoton talvivaateinnostus. Vaikka en talvesta kovasti innostukaan, onhan toki mukavaa pukeutua lämpimästi pakkasella. Nyt voi tehdä myös hyviä löytöjä nettikaupoista, alet kun ovat parhaimmillaan.Tekee mieli kovasti vaaleaa untuvatakkia, kuten kollaaseista näkyy. Zalandolla* oli kauniita Marc O `Polon takkeja alennuksessa. Lämpimän ruskeat ja luonnonvalkoinen asusteissa ovat ihania yhdistelmiä vaalean takin kanssa, myös tummansinisen.

takki Marc O´Polo / kengät Hi-Tech / pipo Tiger of Sweden Accessories

sormikkaat Johnston Cashmere / kaulahuivi Mulberry

pipo yllä / huivi Mulberry / takki Even & Odd

karvatennarit Lacoste / sormikkaat Roeckl

sormikkaat UGG Australia / pipo yllä / nilkkurit Manas Design

takki Culture / huivi Mulberry / kengät UGG Australia

Mukavaa tiistaita!

*sisältää mainoslinkkejä

Share:

4 Comments

 1. Anonyymi
  30/12/2014 / 6:51 pm

  Juuri eilen kävin takkiostoksilla. Haaveilin tuosta Marco p'olon takista, mutta kun sovitin niin yläosasto oli hyvä, mutta lantiosta liian tiukka. Blääh… No valitsin toisen vaalean untuvatakin. Ps. Tuo Marco polon takki on s-etukortilla halvempi sokoksessa kuin zalandolla – vielä huomenna ( joulukuun tarjous)

 2. Mapsi
  30/12/2014 / 9:28 pm

  Kyllä tässä vähän alennusmyyntihousut on olleet jalassa ja mieli tekisi vaikka mitä! Saksassa oli tosi hyvät alet, kaikki oli jo puoleen hintaan tai enemmänkin, mutta mitään kovin kummoista ei mukaan tarttunut. Esimerkiksi tuollaisia untsikan tapaisia takkeja ei näkynyt juuri lainkaan.. voisin nimittäin hyvin kelpuuttaa vaikka tuon MOP:n untsarin ylimmästä kuvasta..siinä sitä olisi vuosiksi eteenpäin takki. Mitää ihmeellistä en alesta (tai muutenkaan ) nyt tarvitse, joten yritän sitten hieman vältellä nettikauppojenkin alennusmyyntejä… hih… katsotaan miten onnistuu. Oikein ihanaa uutta vuotta siskoseni 🙂

 3. Marjukka
  31/12/2014 / 7:59 am

  Kiva, kun löysit mieleisesi takin! Mä varmaan vieläkin lykkään untsikan hankintaa, kun säät taas lämpesivät…

 4. Marjukka
  31/12/2014 / 8:02 am

  Hihi, yleensä kun lupaa, ettei mitään tarvitse, niin sitten sitä tekeekin löytöjä… Hyvää uutta vuotta!!!

Vastaa