Lumenen CC Blur -voiteiden testausta

Yksi tämän vuoden tavotteistani on huolellinen ihonhoito. Pohja hyvälle iholle luodaan ravinnolla, unella ja liikunnalla, mutta hyvät tuotteet eivät ole pahitteeksi. Olen loppusyksyn aikana löytänyt muutaman suosikkituotteen, joista tulen laittamaan enemmänkin juttua.Mutta Lumene – no, ei yllättänyt, mutta toisaalta kyllä, sillä niin kovasti ihastuin kuvan tuotteisiin, jotka sain testiin. Ovatko Blur-tuotteet teille tuttuja? Olen kokeillut nyt CC Blur Pohjustusvoidetta, Bright Now Blur Silottavaa & huokosia häivyttävää voidetta sekä Blur pitkäkestoista meikkivoidetta. Blur tarkoittaa sumentamista, ja sitä tämä voide tosiaan pienille epätasaisuuksille tekee. Itse olen meikin pohjasta tosi tarkka, en halua pakkeleita kasvoilleni turhaan vanhentamaan ja ryppyjä korostamaan. Olen taputellut Bright Now Blur Silottaavaa & huokosia häivyttävää voidetta kohtiin, jotka kaipaavat pientä tasoitusta, nenänpieniin, otsaan, leukaan, juonteisiin, Voide on koostumukseltaan öljytön, ja ”takaa silkkisen lopputuloksen, erinomaisen levittyvyyden ja himmeän lopputuloksen”. Voin ihan täysin allekirjoittaa tämän!Päälle olen laittanut Longwear Blur Pitkäkestoista meikkivoidetta. Blur-efekti perustuu uuteen silikoniteknologiaan, lämpimien väripigmenttien määrän meikkivoiteen koostumuksessa sekä valoa heijastaviin pigmentteihin. Tulos on melko peittävä, silti ohut. Voide on helppo levittää ohueksi kerrokseksi, nenältä kohti poskia. Nenänpieliin laittelin voidetta vähän reilummin. Sävy 1 Kultahiekka sopi kasvoilleni täydellisesti. Suojakerroin 15 on hyvä plussa, kohtahan toivottavasti saadaan kevätaurinkokin näkyviin. CC Blur Pohjustusvoide on väriltään nude, ja käy vaikka ihan sellaisenaan. Itse kuitenkin tykkään vähän peittävämmästä, silti kevyestä lopputuloksesta.

Vielä testasin Rauhoittavaa & kosteuttavaa naamiota. Etenkin saunan jälkeen on ihana levittää voidemainen naamio puhtaalle iholle. Sitten antaa sen vaikuttaa 10 minuuttia, ja taputtelee ylimääräisen naamion pois. Tosin unohdin naamion koko yöksi. Eipä haitannut!

Hienoa, että meillä on näin upea, kotimainen tuote, jonka hinnat ovat kuluttajaystävällisiä! Ja että Lumene kehittää uutta suomalaisista raaka-aineista. Hyvä, hyvä!Täällä on jo otettu päikkärit, seuraavaksi jumppahuoneeseen – eihän tuonne ulos voi mennä…

Mukavaa perjantai-iltaa!

Share:

8 Comments

 1. Mapsi
  02/01/2015 / 9:30 pm

  Minä kokeilin myös tuota meikivoidetta. Jotenkin näin talvella kaipasin hieman peittävämpää ainetta, mutta uskon, että kun kasvot saavat väriä, on se ihan riittävä. Ja hintalaatu on ihan yliveto!

 2. Anonyymi
  03/01/2015 / 4:22 pm

  Nyt oli kyllä aikamoinen mainos :))) Olen käyttänyt tuotteita ja mikään kirjoittamasi tieto ei pitänyt paikkaansa. Ehkä kannattaa muistaa, että se, mikä toimii itsellä, ei ehkä toimi kaikilla, joten pientä rajaa ylikehumiseen.Hubaa Uutta Vuotta!Mellu

 3. Marjukka / Fab Forty Something
  03/01/2015 / 4:33 pm

  Hinta-laatusuhde on hyvä, kuten aina Lumenella.

 4. Marjukka / Fab Forty Something
  03/01/2015 / 4:36 pm

  No mut senhän medialukutaitoinen lukijakunta tajuaakin, että kirjoittamani on subjektiivinen käsitys.Miksi en reilusti kehuisi, jos tykkäsin kovasti. Olen huomannut, että monet Lumenen tuotteet pärjäävät mainiosti kalliimmalle ulkomaisille tuotteille!

 5. Anonyymi
  03/01/2015 / 5:21 pm

  Lumenella tuotteiden laatu on kyllä TOSI epätasaista. Siis tarkoitan sitä, että joku tuote toimii ja sitten toinen taas ei. Mulla ei ole toiminut kuin puuteri. Erinäisen määrän voiteita olen vuosien varrella kokeillut enkä ole oikein tykästynyt mihinkään. Ne ovat aina liian paksuja ja rasvaisia ja jäävät ikävästi lillumaan iholle. Ja mulla on kuitenkin kuivahko iho, joten luulisi, että toimisivat. Meikit ovat lähes aina huonoja. Mutta ihan kiva jos sinä olet tykännyt. Makuasioitahan nämä ovat. : )

 6. Vihreatniityt
  03/01/2015 / 5:31 pm

  Hyvää Uutta Vuotta sinulle. Lumene on tosiaankin hieno suomalainen tuote ja vieläpä edullinen. Lähes joka kerta Suomessa lomaillessa tulee ostettua joku Lumenen tuote. En tiedä miten Lumenea ulkomailla markkinoidaan, mutta sen tiedän, että hyvin pärjäisi kilpailussa paljon kalliimpien tuotteiden kanssa. Sain ystävältäni joululahjaksi CC color correcting rasvan ja kynsilakan. En ole vielä ehtinyt kokeilemaan, mutta jos vanhan merkkit paikkansa pitää, niin tulen olemaan tyytyväinen!

 7. Marjukka / Fab Forty Something
  03/01/2015 / 5:41 pm

  Mä ukson, että epätasaisuuksia on kaikissa sarjoissa. Mulle ei esimerkiksi sovi Cliniquen ihonhoitotuotteet ollenkaan, vaikka moni niistä tykkää. Tottahan se on, että mikä toimii yhdellä, ei toimi toisella. Kokeilemalla löytää ne omat jutut. Mä olen erityisesti tykännyt Lumenen kuorinnoista, naamioista, kynsilakoista, kulmatuotteista, poski- ja huulipunista. Ja nyt tästä Blur-jutuista tosi paljon. Meikkivoiteita kokeilen todella mielelläni, ja Lumene pääsi suosikikseni top neloseen. Toisekseen en halua maksaa kosmetiikasta maltaita, koska en oikeasti usko, että ne ovat parempia! Itse olen kosmetiikan sekakäyttäjä, ja poimin suosikit eri sarjoista. Oma ihoni on herkkä sekaiho. Ihonhoitosarjani on toista merkkiä, mutta Lumene-suosikkejani olen käyttänyt jo kauan, vaikkapa just niitä kuorintoja ja naamioita.Mukavaa uutta vuotta sinulle ja myös yllä olevalle kommentoijalle! Pidetään huolta itsestämme!

 8. Marjukka / Fab Forty Something
  03/01/2015 / 7:05 pm

  Minusta on hienoa, että Lumene ammentaa suomalaisesta luonnosta, lakka, puolukka jne. Myös aurinkosuoja useissa tuotteissa on plussaa.Hyvää uutta vuotta sinulle sinne Irlantiin!

Vastaa