Minä ja Pukumiehet


Plääh, mikä tylsä ilma. Totaalisesti passivoiva ja pimeä. Olin suunnitellut päivälle kunnon siivousta tyyliin matot ulos, mutta… Mies kysyi, haluaisinko lähteä ulos syömään. No ei – minä laiskiainen vetäisin kaapista viimeisen joulunamipaketin, kaksitoista vihreää kuulaa ja linnoittauduin sohvalle. Mukillinen kahvia mukaan. Surkea sää oli siis hyvä syy pitää kunnon Pukumiehet-maraton telkkarin edessä. Siis lakimiestoimistosarjaa, jos joku ei tiedä, mistä höpisen.Menossa on nyt kolmas kausi, ja onneksi on nuo netflixit ja viaplayt, joilta voi katsella suosikkejaan jakso toisensa jälkeen. Aika myöhään tähänkin sarjaan heräsin, ystävä kaiketi kehui sarjan puvustusta ja juonta. Ensimmäinen kausi meni tutustuessa henkilöihin, toinen kausi avasi heitä jo paljon paremmin. Kolmas kausi koukutti jo viimeistään totaalisesti.Suosikkihenkilöni sarjassa ei ole kuitenkaan reilu, piinkova lakimies hurmuri-Harvey, vaan melkein ne kaikki muut. Jessica – viileä, cool pitkä ja upeasti puvustettu, Mike – valelakimies, oivaltava ja hyväsydäminen, Louis Litt – hassu, snobi, epätoivoisesti Harveyn saappaisiin haluava tyyppi. Lakimiessarjaksi oikeussalissa ollaan ilahduttavan vähän.Lakisarjat ovat tosi suosittuja. Muistatteko aikanaan L.A. Lawta? Tykkäsin sarjasta kovasti, olihan siinä Jimmy Smits… 😉 Ja sitten tietenkin Good Wife. Muita lakisarjoja en olekaan katsellut näin äkkiseltään muistellen. Law and Order jäi kokonaan huomiotta.Välissä siis sauna, iltaruoka, puhelu, ja kipin kapin taas sohvalle. Lauantai-iltaa on vielä jäljellä ja Pukumiesten kolmas sesonki puolessa välissä. Kynttilät saavat vielä palaa karkoittamassa pimeän mörköjä.

Facebookin mukaan moni kaveri pitää myös sarjamaratoneja, ainakin Mad Men pyörii eräällä!

Onko muita Pukumiehet-faneja?

Leppoisaa lauantai-iltaa!

Share:

10 Comments

 1. Mikko
  03/01/2015 / 7:51 pm

  Hep! Tuo on niin hyvä sarja! Jessica on mahtava, mutta niin on myös Donna! Eikä haittaa vaikka näyttäisin aikuisena Harveyltä 😉 Ja sarjan puvustus on upea.Kannattaa katsoa myös juuri alkanutta Rouva Ministeri -sarjaa. Ensimmäinen jaksokin oli hyvä, mutta paranee ehdottomasti seuraavien jaksojen myötä entisestään! Pidät varmasti päähenkilöstä 😉 Ja hei eksyin katsomaan muuten pari ensimmäistä jaksoa Nashvillestä, kiitos vain vinkistä! En vain tiedä jaksanko seurata Julietten juonittelua… (Saako edes jossain jaksossa ansionsa mukaan?).

 2. Mapsi
  03/01/2015 / 8:49 pm

  Enpä ole tuota sarjaa (vielä) seurannut, mutta nyt kun good wifeakaan ei tule, tämä voisi "paikata" sitä ikävää! Netflixixtä kävin ahmimassa Nashvillen… tai no, siihen saakka kun siellä silloin oli, 9jaksoa. Lieneekö jo enemmän… Uusi Rouva ministeri vaikutti ihan katsottavalta, tykkään Tea Leonista tosi paljon! Nyt minulla menossa illan ajankuluksi Schindlerin lista. Tosin siitä ei kyllä tule kovinkaan hyvä fiilis 🙁 Vaikka siis hieno leffa sinänsä onkin. Mutta tämä keli, huh, sanonko mistä! Tulis nyt lunta ja valoisia päiviä. Nyt ei tänään paljon viitsinyt nokkaansa ulos laittaa kuin pakosta. Vaikka miteb sanottaisiin, että pukeutumiskysymys, niin pöh sanon minä. Sen verran mukavuudenhaluinen olen, että tälläisellä koiranilmalla kaivaudun myös sohvannurkkaan lämpimän juoman ja käsityön kanssa. Pthyi, lunta ja valoa mulle kiitos!

 3. Marjukka / Fab Forty Something
  03/01/2015 / 9:46 pm

  Oy jee, Donna on ihan mahtava henkilö! Siviilissäkin Sarah Rafferty on naimisissa suomalaisen kanssa, marimukikin vilahtaa kolmannen kauden jaksoissa. Oi, älä luovuta parin jakson jälkeen Nashvillesta! Juliette on aika vaikea, mutta hänen kasvunsa on tosi hyvin käsikirjoitettu sarjassa! Ja Hayden laulaa ihan mielettömän hyvin!

 4. Marjukka / Fab Forty Something
  03/01/2015 / 9:47 pm

  Nashvillea on 10 jaksoa, pariin viikkoon ei ole tullut uutta, yhyy… Katsoin Rouva Ministerin ekan jakson, mäkin tykkään Tea Leonista! Samaa mieltä, sää on kyllä, juu just sieltä!

 5. Anonyymi
  04/01/2015 / 7:49 am

  Oli tylsää tulla Lapin valkoisesta satumaasta tänne sateeseen ja pimeään! Itse en sarjoja seuraa, mutta asiaohjelmia ja urheilua kylläkin. Kaverin isä joskus vitsaili, että Maija on fiksu, katsoo vaan Kuningaskuluttajaa:D! Nyt onkin Tour De Ski menossa.T. Maija

 6. Tuija
  04/01/2015 / 7:53 am

  Pukumiehet on huippu! Naisilla ihania vaatteita, korkeita korkoja ja veistoksellisia käsilaukkuja. Kaikki kolme kautta katsottuna ja lisää pitäisi nähdä, muuten tulee pahat vierotusoireet…

 7. Anonyymi
  04/01/2015 / 5:19 pm

  Pukumiehet on niin parasta, mitä olen katsonut aikoihin! Ihania vaatteita ja asusteita, puhumattakaan sarjan juonikäänteistä. Siinähän se aika meneekin, kun on pakko katsoa seuraava jakso vielä… ja taas seuraava. Mulla vasta 2. kausi menossa ja nyt jo oikein pelkään, että kunpa ei loppuisi ikinä 🙂

 8. Marjukka / Fab Forty Something
  05/01/2015 / 9:36 am

  Hihi, ei huono ohjelmavalintoja ollenkaan!

 9. Marjukka / Fab Forty Something
  05/01/2015 / 9:37 am

  Voi kyllä, varsinkin Jessica on upea ilmestys! Milloinkahan saamme jatkoa, sitä odotellessa!

 10. Marjukka / Fab Forty Something
  05/01/2015 / 9:38 am

  Iha n sama juttu, enkka taisi olla kahdeksan jaksoa peräkkäin. IIK, mulla vielä kaksi jaksoa, sitten se on loppu, nyyh…

Vastaa