Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

28.1.2015

Periksiantaminen romanttiselle paidalle

Väijyin hyvän aikaa Hunkydoryn aleja. Se aloittaa alet aina muita myöhemmin. Harmikseni paita, jota eniten kärkyin, oli koossani mennyt. Onneksi kaksi perintöprinsessaa päätyi ostoskoriin. Kuvan paita oli toinen niistä (toinen täällä).

Tykkään kovasti kaikenlaisista paidoista, ihan perusvalkoisista romanttisempiin. Tämäkin on hivenen romanttisempi, mutta hillitysti. Olen ihan totaalirakastunut paitaan, varsinkin hihat ovat ihanat. Olen jo käyttänyt sitä ihan vain harmaan villatakin alla, mutta kun säät lämpenevät, ei villatakkia enää tarvita sen runsautta peittämään. Hunkydory vain taitaa romanttiset paidat olematta ällömakea.

Aina välillä ajattelen, että no nyt. Nyt olen löytänyt sen tyylini, jossa pysyn loppuikäni. Olen minimalistinen ja selkeä. Ostan vain pari skarppia kauluspaitaa nilkkapituisten suorien housujen kaveriksi. Silmiin vain ripsaria ja huuliin punaista.

No ei. Ei se mene ihan noin, meikäläisellä ainakaan. Tyyli on elävä asia, ja hyvä niin. Jonkun vaatteen nähdessään sitä vain tietää, että tuosta tykkään lopun ikäni. Ihailen heitä, jotka "ovat löytäneet tyylinsä", toisaalta, eikö ole kiva vaihdella sitä vähän fiiliksen mukaan? Ilmeisesti kuulun siihen heimoon, joka suhaa fiiliksellä suorien housujen ja repeytyneiden farkkujen väliä, välillä kihartaa hiuksiaan jonkinlaiseen lunnonlapsilookiin, välillä sukii sitä suoraksi korvien taakse.

Että tällaisia alelytöjä. Juu, ostin aleista kyllä kaksi valkoista peruspaitapuseroakin - niihin päiviin, kun tekee mieli skarpata...

shirt Hunkydory / pants Zara / knit Second Female
boots Primeboots /earrings Bud to Rose
Rentoa illanjatkoa!

19 kommenttia:

 1. Kaunis paita! Minulla on ystäviä joilla on aivan selkeä oma tyyli, heitä on aina mielenkiintoista seurata ostoksilla ja yleensä itsekin osaan bongata heidän mieleisensä vaatteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa! Mun hyvällä ystävällä on myös hyvin selkeä tyyli, tai vähän preppy itseasiassa. Myös itse osaa arvata, mistä toinen tykkää.

   Poista
 2. Molemmat ovat kauniita, mutta tämän postauksen paita on kyllä erityisen ihana ja naisellinen. :-)

  VastaaPoista
 3. Oi mikä upea paita! Ihana <3 Kyllä minä ainakin sitä tyyliä vaihtelen aika ajoin, kehitystä se on sekin ;)

  VastaaPoista
 4. Minusta paita sopii skarppiin tyyliisi,sillä vaikka se on runsas ja romanttinen,niin se on sitä todella selkeällä tavalla.Pidän tuosta väristä ja puseron leikkauksesta todella paljon.Sopii sinulle hyvin.
  -kirsi-

  VastaaPoista
 5. Onpa kauniita (nimimerkillä itsekin minimalistista rakastava :))! Mitkä näiden kummankin paidan mallit ovat, yritin niitä googletella mutta en äkkiseltään löytänyt samanlaisia mistään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hunkydoryn ale näyttää olevan loppu, mut ehkä jostain vielä voisi löytää. Sininen on Lewis top, tämä Havering blouse, taupe. Toivottavasti onnistaa!

   Poista
 6. Hunkydoryn ale on kyllä edelleen käynnissä heidän verkkokaupassaan, vaikka eivät sitä mainostakaan enää näkyvästi : ) Minkä kokoinen tuo kuvan Havering paitasi on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai, olipa hyvä, että korjasit, en löytänyt alea, kun pikaisesti katsoin. Molemmat paidat ovat xs.

   Poista
 7. On kaunis ja naisellinen paita, mutta siitä tulee mieleen myös miesten paita historiallisissa elokuvissa, mieleen tuli esim. lapsena katsottu Angelica-sarja.ja se iki-ihana tumma komistus, jolla muistaakseni oli tuon mallinen paita.
  Maria E.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joffrey!!! Joo, tässä on kieltämättä sellaista musketöörihenkeä, ja vähän kasakkameininkiäkin!

   Poista
 8. Aivan ihana tuo päälläsi oleva paita ! Kyllä tyyliä on kiva vaihdella fiiliksen mukaan. Välillä rock ja sitten taas jotain konservatiivisempaa :)

  VastaaPoista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.