Pikkuinen untsikka

Tänään käytiin kauppareissun ohessa Vantaalla Boknäsillä, joka on ihanin sisustuskauppa ikinä! On hetki vierähtänyt viime käynnistä. Tumma puu, rottinki, siirtomaahenkiset kalusteet ja kauniit koriste-esineet ovat niin makuuni. Myös suomalainen, valkoinen Villinki-sarja on upea, ihailin kaunista vaatekaappia oikein tosissani. Myös muhkeita sohvia on tarjolla, eli kaikkea ihanaa… Kiva on käyskennellä ja katsella. Ostin vielä muutaman lasin, näitä, mitä viime lauantain kattauksessa oli. Instaan laitoin myös pari kuvaa.Talvi on niin pitkä, joten on ihan ok omistaa muutaman hyvän takin, joissa viettää pitkät talvikuukaudet. Päivän asun takkina toimii pieni, söpö Hackman-merkkinen untsikka, jonka sain viime viikolla ABA Companylta. Merkki on saksalainen, mutta ilmeisesti lopettaa toimintansa. Harmi, pikkuinen takki on kevyt ja tosi lämmin, toimi minulla eilisen ulkoilupäivässäkin loistavasti. Mustat toppahousut talviulkoiluasusta sopivat tähän loistavasti. Asun takki ei ole kovin lämmin, joten tykkään tästä enemmän.down coat Hackman (gift) / pants Zara / bag DAY Birger & Mikkelsen

boots Gabor from SHE / beanie and scarf G-Star

Päivä kulunee ihan vain lepäilyssä ja blogijuttuja kirjoitellessa. Viime lauantai menikin iltaa ahkeroidessa, tänään on mukava vain olla ja tehdä omia juttuja sen kummemmitta aikatauluitta.

Lumisadetta odotellessa – mukavaa lauantaita!


Seuraa blogiani Bloglovinissa, Blogit.fi:ssä, Facebookissa ja Instagramissa

Share:

4 Comments

 1. Anonyymi
  31/01/2015 / 12:49 pm

  Siis onko noi toppahousut? Aika käheet :)Kiva takki ja näyttää hyvältä juuri mustaan yhdistettynä. Boknäs on ihana, täältä Turustakin löytyy, Hinnat ovat kyllä myös "ihanat".-Maria E.

 2. Marjukka / Fab Forty Something
  31/01/2015 / 1:48 pm

  Heh, ei nää, vaan Haltin pukuni ulkoiluhousuja tarkoitin. Kirjoitin vissiin epäselvästi. Juu, hinnat ovat kyllä aika päheet… Mutta ihana on käydä katselemassa ja inspiroitumassa.

 3. Satu // XL Elämää
  01/02/2015 / 8:23 am

  Kiva kokonaisuus! Tuo laukku on aivan ihana <3

 4. Marjukka / Fab Forty Something
  03/02/2015 / 10:37 am

  Kiitto, on niin monikäyttöinen pikkuveska.

Vastaa