Pirkka-lehdessä

Mikä tunne. Takana tunnin päikkärit, talo suurinpiirtein kondiksessa, kaapista löytyi viime lauantaina lahjaksi saadut suklaat… Viikonloppu voi alkaa! Eikä kalenterissa ole mitään ohjelmaa! Tätä on odotettu…Eilen meinasi mennä vesi väärään kurkkuun, kun avasin Pirkka-lehden. Postilaatikossa kostunut lehti avautui sattumalta aukeamalta, jossa oli juttu meikäläisen kotitreenivinkeistä. Olin ihan jo unohtanut, että sellaisen haastattelun annoin. (Jutun kuvassa en ole minä.) Liekö kotikuntoilu nyt suosittua, sillä joulun alla Hesari pyysi samaisesta aiheesta haastattelua. En kuitenkaan saanut aikatauluiltani sitä sovittua, olisivat tulleet kotiin kuvaamaan. Pirkan juttu oli kivasti kirjoitettu, joten yllätys oli kaikin puolin iloinen.Kotikuntoilu on minusta todella mukavaa! En jaksaisi enää töiden jälkeen lähteä ajelemaan salille, vaan hyppään kynnyksen yli meidän kuntohuoneseen. Tammikuu on ollut hyvä kuntoilukuu, liikuntakertoja on tullut lähes joka toinen päivä. Ja ruoka maistunut hyvin sen ansiosta!

Mennyt viikko oli töiden puolesta taas vauhdikas. Ihana nollata päätä ja relata. Toiveissa olisi myös muutaman kirppisvaatteen kuvailua. Mutta tänä iltana katsotaan minimaraton Black Sails-sarjaa HBO Nordicilta. Jaiks!

Leppoisaa iltaa!

Share:

10 Comments

 1. Anonyymi
  30/01/2015 / 4:10 pm

  Enpäs huomannut juttua. Pitää kaivaa lehti ja tutustua. Meillä olohuone on minun kuntoiluhuone. Nauhoitin aikoinaan tv2 tulleet jumpat ja niitä kelailen mieleni mukaan. Välillä hikitreeniä, välillä vain venyttelyä 30 minuuttia. On minulla toki välineitä vaikka muille jakaa. Kuntopyörä on nyt talvilevolla vähän aikaa mutta kun aurinko alkaa lämmittää parveketta, pyörä palaa paikalleen. Ja mikä luxusta, talomme alakertaan avautuu parin viikon kuluttua kuntosali. Ei muuta kuin hissillä tai portaita alakertaan ja töihin. Mukavaa liikunnallista viikonloppua vaikka hiihdellen. -Vuokko

 2. Anonyymi
  30/01/2015 / 4:41 pm

  Pitääpi lukea tuo artikkeli. Mulla jää melko usein tuo lehti lukematta.Mä taas kömmin salikassini kanssa salille 4-5 kertaa viikossa. Mulla sali työpaikan vieressä. Just tulin salilta. Nyt loppuilta menee telkkarin ääressä. Ihanaa perjantaita ja Jaiks!-jaana-

 3. -anu-
  30/01/2015 / 5:47 pm

  Täytyypä siis kaivaa Pirkka-lehti esiin 🙂

 4. Alma
  30/01/2015 / 5:52 pm

  Hei tosi hauska tuo juttu.:)Ja jotenkin niin samaistun fiilikseesi perjantai-iltapäivästä: meillä oli käynyt siivooja ja olin eilen vähän järkkäillyt kotona muutenkin, eli oli siistiä ja puhdasta. Jääkaapissa oli kaikkea mukavaa ruokaa, pyykkikorit tyhjillään jne. Niin kiva aloittaa viikonloppu! Ehdin myös ottaa pienet päikkärit ennen sellotuntia. Huomenna lähdemme muutaman ystävän kanssa Turkuun, joten ohjelmantäyteinen viikonloppu tiedossa, onneksi superkivat kaksi päivää tiedossa kuitenkin.Iloista viikonloppua!

 5. Anonyymi
  30/01/2015 / 7:47 pm

  Huomasin heti tuon jutun lehdestä. Käyn työväenopiston jumpassa ja jumppaan kotona joka ilta. Kuntosalille ei lähes työttömällä yrittäjällä ole varaa. Vapaa-aikaa on siis liikaakin kun töitä ei ole. Päivä kuluu siivoillessa ja ruokakaupassa, sekä kirppiksellä pari kertaa viikossa.Köyhyys eikä työttömyys ole ilo kellekään.

 6. Marjukka / Fab Forty Something
  31/01/2015 / 11:59 am

  Linkki nettilehteen näkyi kai huonosti, muutin vähän linkkien väriä. Aika mahtavaa, että saatte kuntosalin omaan taloonne, sitten on helppo mennä salille!

 7. Marjukka / Fab Forty Something
  31/01/2015 / 12:00 pm

  Loistavaa, että sali on niin lähellä. Itsekin varmaan kävisin sitten sailla. Kannelmäessä asuessa aikoinaan sali oli ihan vieressä, ja kyllä siellä ahkeroinkin. Mukavaa viikonloppua sinulle!

 8. Marjukka / Fab Forty Something
  31/01/2015 / 12:00 pm

  Sama juttu linkin takaa, toivottavasti linkki erottuu nyt paremmin!

 9. Marjukka / Fab Forty Something
  31/01/2015 / 12:01 pm

  Tuollainen ohjelmallinen, rento viikonloppu irroittaa mukavasti arjesta, ja sitten taas menee voimaantuneena töihin. Hauskaa reissua!

 10. Marjukka / Fab Forty Something
  31/01/2015 / 12:02 pm

  Joo, ei varmasti ole. Onneksi jaksat pitää huolta itsestäsi kuitenkin! Omasta työttömyydestäni on aikaa, se oli sitä 90-luvun alkupuolta, pätkätöihin piti tottua ja kesät oli ilman palkkaa. Menin siis uudestaan opiskelemaan… Tsemppiä sinulle kovasti ja lämpimät ajatukset, ja toivotaan kovasti parempia aikoja!

Vastaa