Repeatin turkoosi neulemekko

Hyvää uutta vuotta 2015 vielä kerran! Miten teillä vaihtui uusi vuosi? Oliko vieraita, hyvää syötävää, kuohuvaa? Kun vuosi vaihtui, olin jo unten mailla… Hurjaa. En ole pariin vuoteen jaksanut valvoa puoleen yöhön. Eilen neljä ja puolituntinen lämpöisessä junassa taisivat tehdä tehtävänsä, sen jälkeen kotisauna, muutama jakso Pukumiehiä, ja siinä se. Nukkumatti kutsui ja vahvasti.Teinkö lupauksia? Jo vain teinkin! Ainahan sitä pitää yrittää luvata jotain, tsempata ja järkätä jonkinlaista projektia. Vierivä kivi ei sammaloidu. Omat projektini ovat tietenkin taas kuntoilussa (jos vaikka tänä vuonna hankkisin lisää lihaksia). Eikös tammikuun ensimmäinen päivä ole hyvä aloittaa – ei voi aloittaa jonain torstaina kahdeksas päivä…Blogiakin olen miettinyt kovasti. Olen niin turhautunut Bloggerin toimintaan ja kuvien muusaukseen. Yksi vaihtoehto olisi siirtyä WordPressin käyttäjäksi ja opetella uusi kuvankäsittelyohjelma – monet ohjelmat ovat siirtyneet pilvipalveluksi kuukausimaksuin. Lightroomia saanee vielä ihan asennettavana versiona, mutta kun tietsikassani ei ole dvd-asemaa… Toisaalta ja toisaalta. Aika on rajallista, ja tiedän, että uudet systeemit veisivät ihan tuhottomasti aikaa. Tai sitten ei. Pitää miettiä ja makustella. Jos teillä on antaa vinkkejä ja vihjeitä aiheeseen liittyen, otetaan riemulla vastaan… Ehkä pitäisi vain repäistä, hypätä uuteen ja lopettaa ruikuttaminen.

*****

Mutta mekkoon. Kuvien merinovillainen neulemekko on juttupalkka Nectarinesta alkusyksystä. Mekkoja oli syksyllä myös oranssina, valkoisena ja mustana. Näin kirkas sinivihreä on itselleni vieraampi väri, mutta tykkään tosi paljon. Kuvissa mekko näyttää siniseltä, mutta se on kyllä sinertävään taipuva turkosi. Mekon malli on helppo, tämä on ollut myös töissä Primebootsien, ballerinojen tai matalien (minulle 8cm!) korkkareiden kanssa.
knit dress Repeat / pumps Marc O´Polo /scarf Acne

Meillä on joulu melkein siivottu pois, onko teillä? Leppoisaa vuoden ensimmäistä päivää kaikille!

Share:

4 Comments

 1. Satu // XL Elämää
  01/01/2015 / 5:06 pm

  Oi kun kaunis mekko, upean yksinkertainen malli ja se siinä viehättääkin kaikkein eniten.Meillä siivotaan joulu pois viikonloppuna, siihen saakka saa kuusi nököttää nurkassa ja kaikki muutkin koristeet paikallaan :)Hyvää alkanutta vuotta! <3

 2. Marjukka / Fab Forty Something
  01/01/2015 / 5:12 pm

  Eikö olekin, yksinkertainen ja ajaton malli. Itse kun olen lyhyt, niin helmakaan ei nouse liian korkealle. Hyvää alkanutta, onnellista vuotta sinullekin, Satu!

 3. Mapsi
  02/01/2015 / 12:53 pm

  Lämmin, ihana väri! Sopii sinulle tosi nätisti! Neulemekot on kyllä niin käteviä vaatteita. Saa arkisemman tai juhlavamman, miten vaan. Ja tietysti mukavia päällä. Meillä on vielä kuusi nurkassa. Ehdotin että jos olisi jo eilen siivottu pois, mutta ei kuulemma vielä. No, olkoon tuossa nyt vielä viikonlopun yli. Muuta koristetta meillä ei uuri ollutkaan tänä vuonna.Ihanaa alkanutta vuotta!

 4. Marjukka / Fab Forty Something
  02/01/2015 / 4:56 pm

  Kiitti, minustakin väri on todella kiva ja piristävä! Vähän se on aina haikea mieli, kun kuusi korjataan pois… Toisaalta on niin karsea ilma, ettei joulufiiliksistä ole tietoakaan! Oli kiva jutella tänään!!

Vastaa