Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

23.2.2015

Arkeen palaaminenLoma on nyt mennyt, eikä tullut tehtyä mitään ihmeellistä. Nautinpahan kiireettömistä aamuista, hyvistä unista ja vähän paremmin laitetusta ruuasta. Haahuilin paljon. Pötkötin yhden päivän. Paluu arkeen sujui huonojen yöunien myötä. Vapaiden jälkeen ottaa aina muutaman päivän, ennen kuin arki lähtee rullaamaan omalla painollaan.

Vaan töiden jälkeen pitäisi ehtiä kaikenlaista. Rytmiin pääseminen tuntuu tälle kropalle vaikealta. Tuntuu, että aikaa on ihan liian vähän, pitäisi tehdä sitä, tätä ja tuota. Miten priorisoida asiansa ja pärjätä vuorokauden liian vähien tuntien kanssa?

Päätin, että tänä keväänä liikunta on numero yksi, sovitan kaikki muut menoni, blogihommat ja koulutyöt sen ympärille. Liikkumiselle pitää löytyä aikaa vaikka väkisin. Toinen on uni. Jos nämä kaksi tärkeää asiaa mättävät, ei meikäläinen toimi.

Mutta kai se on uskottava, kevättä kohti mennään ja lujaa. Valoa riittää. Toivottavasti energiaakin. Olen fiilispohjalta enemmän syksy- kuin kevätihminen. Syksyllä jotenkin riittää virtaa ja energiaa, keväällä saa rutistaa vähän enemmän. Vaikka enpä pistä pahakseni plusasteita ja talvikenkien hylkäämistäkään, kiitos ja äkkiä!Hyvää alkavaa viikkoa!

knit Filippa K /jeans Mos Mosh / scarf Balmuir
boots Acne / bag See By Chloé /watc Daniel Wellington

17 kommenttia:

 1. Mulla on liikunta prioriteetti ykkösenä. Sitten muu. Tosin työt täytyy hoitaa.

  PS. Kävin sitten tänään kenkäostoksilla lounasaikaan. Tuli hyvi ja hyöty hoidettua samalla kertaa...heh!

  Ihanaa alkavaa viikkoa!

  -jaana-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liikunnan myötä tulee oikeastaan kaikki muu, hyvä uni ja halu syödä terveellisesti.

   Hihi, melkein arvaam missä kävit!

   Poista
 2. Hyvää arkeen paluuta - ja tsemppiä ajankäytön priorisointiin - itselläni on sama projekti meneillään - tosin yhdistettynä nyt ensin ekopaastoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Lady :)
   Tuo ekopaasto kuulosti mielenkiintoiselta, mutta en ollut varma, mitä se tarkoittaa. Kävin kurkkaamassa blogiasi ja nyt olen taas oppinut jotain uutta. Tsemppiä paastokauteesi!
   t. Aija

   Poista
  2. Kiitos, ei haittaa, vaikka nurkat olisivat vähän sekaisin, pääasia on päästä liikkumaan. Tsemppiä sinullekin!

   Poista
 3. Kyllä se on täälläkin liikunta, joka pitää mielen virkeänä. Ja uni, se on taas minulla vähän niin ja näin, oikein harmittavan huonossa jamassa välillä, kiitos aikaerorasituksen :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, on varmaan tosi rankkaa sekoittaa rytmiään vähän väliä, lentoemännän ammatin huonoja puolia.

   Poista
 4. Ruoka-uni-liikunta. Siinä on kolmikko, josta huolen pitäen pärjää aika pitkälle. Mikä siinä sitten mahtaa olla, että aina välillä (tai viimeisen vuoden aikana useamminkin) joku kolmikosta "ontuu". Hyvää ja reipasta kevätkautta meille kaikille! T. Aija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se vähän meinaa olla! Naisen elämä on yhtä taiteilua!

   Poista
 5. Liikkuminen on täälläkin aika ykkösprioriteetti. Tsemppiä paluuseen arkeen! Kauniita kuvia! <3

  VastaaPoista
 6. Kyllä se liikunta ja uni vaan on semmoinen kaksikko jolla pääsee pitkälle. Ruoka vielä lisättynä. Liikuntaa täällä myös priossa, hyvin on mennyt toistaiseksi ainakin, ruoka tulee myös mukana hiljalleen :)

  VastaaPoista
 7. Kevät ja valon lisääntyminen tuntuu ihanalta ja energisoi, saa liikkeelle- toisaalta itsekriittisyys voi meikäläisellä kasvaa kohtuuttomiin mittasuhteisiin. ;-) Voimia ja iloa arkeen ja liikuntaharrastuksiin, paastoajille myös erityisesti tsemppiä! nm Petra (en ole jaksanut ajatella erityisemmin paastoa tänä vuonna, mutta ehdokaslistalla voisivat olla esim. suklaa, salmiakki ja media)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi... Multa ei paastot onnistu, no ehkä ruokailun kanssa eniten, ei tule hirveenä herkuteltua tms. Turha itsekriittisyys pois hei!

   Poista
 8. Tuosta kuvasta sen taas huomasin, miten ihana yhdistelmä roosa ja harmaa on! Itselläni oli vuosia sitten roosa twinset harmaiden suorien housujen kanssa, se yhdistelmä sai paljon kiitosta. Mulla on tälläkin hetkellä muutama roosa neule, joiden alaosaksi täytyisikin hankkia jotakin harmaata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on minustakin! Oi, olet ollut varmasti tosi tyylikäs.: )

   Poista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.