Joskus valvoo kummallisista syistä

Maanantai on jo illassa. Pistin vähän huilille hetki sitten. Yöunet jäivät pikkuisen lyhyiksi jostain kumman syystä. No, tietysti olin nukkunut hyvin pari edellistä yötä, ja päikkäritkin. Puuhailin kuitenkin koko eilisen kaikenlaista blogikirppiksestä siivoiluihin. Vielä ennen puoltayötä kuulin sähköpostin kilahtelevan, ja no, siinä meni se rauhoittuminen. Vein iPadin toiseen huoneeseen, etten tulisi sitä vahingossakaan avanneeksi.Ei tullut uni. Mietiskelin kaikenlaista ja kelailin paria kivaa sähköpostia, jotka sain eilen. Yhtäkkiä tajusin, miten kamalan innostunut olen keväästä ja lisääntyvästä valosta. Ylipäätään kaikesta mahdollisesta. Vaikka leijonanosa ajasta kuluu kaikkeen muuhun kuin bloggailuun, olin innostunut juuri blogiin liittyvistä asioista. Kivoista kommenteista sähköpostiin. Ideoista kevääksi. Kevätuutuuksista. Ja kaikenlaisesta muusta mukavasta, sukujuhlista, kaveritapaamisista, ihan pienistä jutuista. Kello oli yli puolenyön, ja meitsi oli yhtäkkiä superinnostunut.Jännä, miten sitä ei tarvitse mitään ihmeempiä ollakseen tosi onnellinen asioista. Ystävien tapaaminen, telkkarihetki, sujunut lenkki, hyvä ruoka tai ajatus valosta saa olon tosi onnelliseksi. Sitä siinä pohdiskelin, kunnes nukahdin.Päivän asu kuvattiin töiden jälkeen, ope paita rutussa ja tukka lytyssä, kameran objektiivikin väärä. No, tänään näin. Hymy on ainakin leveä!


pants Soyaconcept from Mandy F / white shirt Naf Naf

knit Repeat Cashmere / scarf PBO / boots Dune

bracelets Mulberry and Stylesnob

Mistä olit viimeksi ihan superinnostunut?

Iloista iltaa!

Share:

18 Comments

 1. Anonyymi
  02/02/2015 / 5:10 pm

  Kuvista en kyllä huomannut että tukka lytyssä, väärä objektiivi ehkä paidan helma ei niin suora…mutta ei totaalisen lytyssä. Viimeksi ilostuin eilen…mieheni kauniista sanoista ja tänään hyvän treenin jälkeen salilla. Ohhoh…tulikin pari asiaa…-jaana-

 2. Tiina
  02/02/2015 / 5:20 pm

  Olipa kivan rento postaus. Ja ihanan inhimillistä, että teikäläiselläkin on joskus kuvissa paita rutussa : ) Itsellä se tuntuu olevan aina niin.

 3. Mapsi
  02/02/2015 / 6:13 pm

  Hih, kuulostaa ihanalta innostumiselta! Olin jossain palaverissa, ja siellä juteltiin innostumisesta, että miten tärkeää se on ja joku tiesi kertoa (en tiedä onko mitään virallista tutkimustulosta) että aikuinen innostuu pari kertaa vuodessa jostain kun lapsi innostuu joka päivä jostain . Jäätiin pohtimaan sitä, että mikä sen innostuksen aikuisena tappaa ja miten tärkeää se meille kaikille on. Sitten pohdin sitä omalla kohdallani ja kiitollisenakin totesin itselleni, että minä innostun tosi usein. En joka päivä, mutta vähintään kerran viikossa innostun oikein todella jostain. Viimeksi taisin viime viikolla innostua uuden puseron virkkauksesta ja siihen ostamistani langoista. Silloin kun oikein innostuu, ei malttaisi nukkua, käydä töissä tai edes salilla, kun tekis mieli vain touhuta sitä asiaa, mistä milloinkin on innostunut. Tiedän myös, että innostumiseni (ehkä impulsiivisuuteni) saattaa välillä väsyttää ja ärsyttääkin muita kotona asuvia…. sitten kun mennään eikä meinata! Toisaalta, ihana voimaannuttavat tunne, eikö vain?Ihanan innostavaa viikkoa sinullekin, Marjukka :)ps.Ihana neule!!

 4. MarikaH
  02/02/2015 / 7:19 pm

  Flow-tila on ihmisen parasta aikaa 🙂

 5. lili
  02/02/2015 / 9:26 pm

  Olipas jotenkin tosi ihana teksti Marjukka!:) Tuli hyvä mieli ja samanlaisia juttuja olen itsekin miettinyt viime aikoina, miten pienestä sitä voikaan tulla iloiseksi ja onnelliseksi. Eräs ihminen sanoi mulle hetki sitten, että mulla on taito nähdä iloa tosi pienissä asioissa ja innostua kaikesta, se oli mun mielestä tosi kivasti sanottu ja kyseiset taidot toivon voivani säilyttää aina! :)Ihana asukin, tykkään tuosta kauluspaidan ja neuleen yhdistelmästä!

 6. Lady of The Mess
  02/02/2015 / 11:40 pm

  Voi miten kiva postaus – ja eipä tuosta kuvasta rypistymisiä tai latistumisia huomaa – onnellisen naisen vain;)

 7. Marjukka / Fab Forty Something
  03/02/2015 / 10:38 am

  Molemmista asioista ilostuu todella kovasti!

 8. Marjukka / Fab Forty Something
  03/02/2015 / 10:39 am

  Heh, mulla on kanssa AINA niin. Tässä duunissa ei pysy kauheen sliipattuna…

 9. Marjukka / Fab Forty Something
  03/02/2015 / 10:41 am

  Ääk, olipa masentava tutkimustulos!! Miten voi olla noin. Mikähän sen innostuksen meillä aikuisilla tappaa? Innostuminen on tosi voimaannuttavaa, kuten sanoit. Aina pitää olla jonkinlaista projektia meneillän, se pitää innostuneena, eikös vain!

 10. Marjukka / Fab Forty Something
  03/02/2015 / 10:41 am

  Kyllä, siihen pyrkikämme! ; )

 11. Marjukka / Fab Forty Something
  03/02/2015 / 10:42 am

  Sulla on sitten hallussa tärkeä taito! Uskon, että sä osaat sen taidon elämässäsi säilyttää.Kiitos, tää on tällainen mun univormu…

 12. Marjukka / Fab Forty Something
  03/02/2015 / 10:42 am

  Voi kiva!! Onnellisuus oli aamulla koetuksella, kun näki yöllä sataneen lumimäärän. Kevät on kaukana, mutta sieltä se tulee…

 13. Katja/Optimismiajaenergiaa
  03/02/2015 / 10:51 am

  Ihania fiiliksiä täällä! 🙂

 14. Reetta Niemi
  03/02/2015 / 3:00 pm

  Ihana sinä <3Viimeksi oikein itkeä tirautin onnesta crossing tunnilla!!! Voitko kuvitella!! Ohjaaja tsemppasi meitä vetämään niin täysillä, kun jaksoi, ja hän sanoi "olkaa onnellisia liikkuvista raajoistanne, antakaa vauhtia jaloillanne". Tajusin, kuinka kiitollinen olen terveydestäni, neljästä liikkuvasta raajasta, sydämestä, joka pumppaa verta raskaassa liikuntasuorituksessa, keuhkoista… jne. Sitten herkkänä ihmisenä jo itkinkin…. onnesta.

 15. Pauska
  03/02/2015 / 9:23 pm

  Kiva kirjoitus, itsekin olen onnesta valvonut useasti, eritoten kun kälyni löysi mieheni Facebookista ja saimme tutustua uusiin sukulaisiin. Viimeksi riemuitsin tänään positiivisistä terveystuloksista sekä useitten opiskelijoiden hienosti menneistä koetuloksista, kun kokeita korjaisin. Ihanaa nähdä, kun oppi menee perille ja nuoret innostuvat ruotsista :). Open onnea ja flowta :).

 16. Marjukka / Fab Forty Something
  05/02/2015 / 5:14 pm

  Hihi, välillä näinkin!

 17. Marjukka / Fab Forty Something
  05/02/2015 / 5:16 pm

  Voi sua! Ollaan sitten samanlaisia tiristelijöitä. Mä jouduin salaamaan kyyneleet tunnilla, kun kuunneltiin Sibeliuksen viulukonserton kolmatta osaa, Sarah Chang soitti. Se ilme hänen kasvoillaan, kun konsertto loppuu – puhdasta riemua…Välillä herkistely ärsyttää itseä, mutta kai sitä saa olla onnellinen, että on tunteva ihminen, eiköstä?

 18. Marjukka / Fab Forty Something
  05/02/2015 / 5:16 pm

  Hienoa, että tulokset olivat noin positiivisia! Positiivinen kevät tulossa, hoppas så.

Vastaa