Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Lenkkarit jalassa

Mitä tykkäätte lenkkareiden, neuleen ja tekonahkahousujen yhdistelmästä? Itse, yllättävää kyllä, tykkään. Pikkuiset Niket ostin viime kesänä Wienin matkaa varten juhannusaleista. Olen saanut niistä paljon kehuja, jotenkin vain olen silti ohittanut ne. Koska nehän ovat vain lenkkarit.Miksihän lenkkarien käyttäminen vähän tökkii? Tai eiväthän nuo edes ole varsinaiset lenkkarit, vaan city-sellaiset. Jotenkin sitä vain mieltää niiden olevan urheiluun tarkoitetut. Silti joka puolella yhdistetään niitä suoriin housuihin, mekkoihin, hameisiin jne. Itse kun olen mieltynyt enemmän korkoihin. Matalat, urheilulliset kengät jalassa sitä tuntee itsensä vähän tyngäksi… Sitä paitsi yläasteella sitä käytti lenkkareita joka päivä. Vieläkin muistan siniset Karhuni…Päivän asu koostui Second Femalen pitkästä neuletakista, Gapin paitiksesta ja Soya Conceptin housuista. Rannekkeet ovat Stylesnobin. Niket olivat minulla töissä jo valmiina, ja täytyy myöntää, että jalka nousi sukkelasti ne jalassa. Ja itse asiassa ovat aika kivat! Naisellisuutta asuun toin kiharoilla. Aika omannäköinen lookki itseasiassa.Mutta yksi asia on kyllä minulle vähän liikaa: hame ja lenkkarit. No can do. Vai pitäisikö sillekin antaa mahdollisuus…?

Olenko ainoa jälkijunainen tässä muodissa…?

Toiveikasta torstaita!

cardigan Second Female / pants Soya Concept / shoes Nike

shirt Gap / bracelets Stylesnob

Share:

25 Comments

 1. Anonyymi
  helmikuu 5, 2015 / 7:20 pm

  Tyylikäs asukokonaisuus! Eilen juuri menin töihin kynähame ja lenkkarit päällä 🙂 Vaihdoin toki töissä sitten korkkareihin. Eeva

  • Marjukka / Fab Forty Something
   helmikuu 6, 2015 / 4:45 pm

   Kiitti! Siellä päin maailmaa penkkarit ovat aina olleet in kaikenlaisten vaatteiden kaverina!

 2. Uraäidin Ruuhkavuodet
  helmikuu 5, 2015 / 7:22 pm

  Kokonaisuus näyttää hyvältä! Itsekin aikoinaan vähän vierastin kun näin ekoja kertoja jakkupuvun kanssa ihan sellaiset urheilulenkkarit. Jenkithän sitä tyyliä harrastaa. Mutta kaikkeen tottuu…

  • Marjukka / Fab Forty Something
   helmikuu 6, 2015 / 4:46 pm

   Niin tottuu! Ja alkaa. Jopa näyttämään hyvältä… Itse monesti vannoo, että ei ikinä, mutta sit sitä kuitenkin lipsuu siihen. Inhosin aluksi kiillakorkoisia nilkkureita, mutta nykyään rakastan!

 3. Mapsi
  helmikuu 5, 2015 / 7:40 pm

  No et ole ainoa jälkijunainen. Minä en vaan oikein lämpene lenkkarimuodille, ja ehkä juurikin siitä syystä, että silloin aikoinaan tuli käytettyä just niitä sinisiä karhuja farkkujen kanssa. Kyllähän ne(kin) näyttää taas toisten asuissa kivalta, mutta omalla kohdalla…ööh, ei vaan jotenkin tunnu omalta. Mutta niinhän se menee, tämä nuorempi sukupolvi ottaa sen meillä jo aikoinaan olleen muodin vastaan nyt ihan uutena ja tuoreena. Meille tämäkin on vähän vanhan toistoa. Saas nähdä, koska "purkkarit" aka purjehduskengät, raidalliset urheilusukat ja käännetyt farkunlahkeet tulee muotiin – koska taatusti nekin kyllä tulee. Heh, harhauduin kauas varsinaisesta aiheesta, pahoittelut. Kivalta nuo taas näyttää sinun asussa ja onhan ne supermukavat!

  • Marjukka / Fab Forty Something
   helmikuu 6, 2015 / 4:50 pm

   Jaa, purkkarit!!! Voi tulla, mut ei mun kaappiin,hahaha… Tuskin suinkaan, vai mitä? Ysärinuorille voi olla nostalgista ruutupaitamuoti, mut silloin kun grungeilu oli pinnalla, mulla oli liian kiire pukeutua jakkuun ja twinsettiin… Mä tunnen oloni lenkkareissa vähän – pardon my french – persjalaksi, joka olenkin, mutta olokin vähän sellainen, hihi!

  • Mapsi
   helmikuu 7, 2015 / 7:23 pm

   Heh, *tunnistaa itsessään persjalkaisen*… nauroin täällä ääneen. Mulla sama "vika" ja ehkä sen vuoksi usein tykästynkin korkoihin! Kun ei oo tuota tavaraa suotu jalkoihin muuta kuin leveyssuuntaan, pituus on mennyt vissiin naapurille, heh. Juuei purkkareita, ei tänne!

 4. Anonyymi
  helmikuu 5, 2015 / 7:58 pm

  Siis vau mitkä city-lenkkarit ja koko asu! Tykkään tosi paljon! Just tuollaisia olen etsinyt ties kuinka kauan, mutta ei ole tärpännyt… Satutko muistamaan niiden mallia?!-Suvi

  • Marjukka / Fab Forty Something
   helmikuu 6, 2015 / 4:51 pm

   Voi hitsi, en muista. Ostos oli niin nopea. Mut Zalandolla näkyy olevan hyvä Niken valikoima, jospa sieltä tärppäisi?

 5. Reetta Niemi
  helmikuu 6, 2015 / 3:41 am

  Tämä on kyllä kiva asu, vaikka itse en "osaa" lenkkareihin pukeutua, muuten kuin urheillessa. Vaikka pitkän ajan on jo lenkkareita nähnyt siistien asujen kanssa, ja näitä yhdistelmiä kovasti ihaillut, niin ei, ei vain sittenkään sovi mulle.. En tiedä mikä siinäkin sitten on. Ja hametta sekä lenkkareita en voisi kuuna päivänä ajatellakaan ;), ajatuskin jo sattuu.Ihanaa viikonloppua!

  • Marjukka / Fab Forty Something
   helmikuu 6, 2015 / 4:54 pm

   Juu, hame ja lenkkarit, jotain siinä yhtälössä ei ihan mätsää… Samoin kuin farkut ja lenkkarit . Mut nahkashousut tuntuu jo paremmalta vaihtoehdolta.Ihanaa viikkistä sulle, on niin ihana katsella sun aurinkokuvia Thaikkulasta!

 6. Anonyymi
  helmikuu 6, 2015 / 7:08 am

  Tyttäreni tilasi vahigossa liian suuret Nike Air Max Theat. Ostin ne itselleni. Olen käyttänyt niitä töissä farkkujen kanssa. Mistään muista kengistäni en ole koskaan saanut niin paljon kehuja sekä tytöiltä että pojilta. Eka kommentti oli: me ei kuultu kun sä tulit ( siis yleensä jalassani on korkkarit) ai miteen makeet tossut. Minulla on kesäkäyttöön itse hankit riemunkirjavat niket ja niitä olen käyttänyt hameenkin kanssa. Tulee kiva kontrasti. t. Hissanope

  • Marjukka / Fab Forty Something
   helmikuu 6, 2015 / 4:57 pm

   Ihanaa! Korkojen kopinasta minutkin kuullaan. Juu nuorilta tulee yleensä tosi kivaa palautetta, ja silloin se tuntuu kyllä hyvältä, ei tunne olevansa ihan niin kalkkis kuin yleensä! Kirjavat Niket ja hame kuulostaa tosi makealta, osaisipa itsekin. Mukavaa lomanodotusta!

 7. Anonyymi
  helmikuu 6, 2015 / 7:09 am

  Ihan ällistyin, kun asukokonaisuutesi oli aivan samantyylinen kuin itselleni valitsin ensi viikolle: valkoinen paitis, mustat kapeat puvunhousut ja pitkä antrasiitinharmaa neuletakki. Jalkaani laitan mustat nahkaloaferit, mutta kivalta nuo sirot citylenkkarisi näyttävät! Mulla on ihan sama periaate: hameen kanssa en lenkkareita käytä. Vaan nyt kun oikein muistelen, niin joskus toistakymmentä vuotta sitten minulla oli beige pohjepituinen, kapea, urheilullinen hame, roosa paitis ja valkoiset citylenkkarit, ja kokonaisuus näytti ainakin silloin todella hyvältä! Eli jos tyyli on kauttaaltaan linjassa, niin mikä ettei. Mutta kynähameen, liituraitahameen tmv. kanssa en lenkkareita laittaisi.

  • Marjukka / Fab Forty Something
   helmikuu 6, 2015 / 4:59 pm

   Great minds think alike, vai mitä 😉 Asusi kuulostaa niiiin hyvältä. Mut niin muuten kuulosti tuo vanhempi asusikin, aika preppy kokonaisuus!!

 8. Anonyymi
  helmikuu 6, 2015 / 12:49 pm

  Tuo on tosi kiva asu:) Keinonahkahousuja on tullut vastaani viime aikoina monet. Tässä pimeydessä ei vaan saa kuvia. Citytossut ovat tosi hyvä keksintö. Itselläni on ollut tossuja vuosia. Nyt niitä on monenlaisia, monta paria…;) Hameen kanssa en käytä. Tosiaan, joskus aikoinaan ne olivat tosikäytössä!T. Maija

  • Marjukka / Fab Forty Something
   helmikuu 6, 2015 / 5:00 pm

   Kiitti ihana ystävä. Sulla on varmasti upeita city-tossuja tyylisi tietäen! Laita viestiä, jos ootte ensi viikon lopulla maisemissa! Olis kiva nähdä pitkästä aikaa!

 9. Anonyymi
  helmikuu 6, 2015 / 2:35 pm

  Jaa, olen varmaan eri linjoilla kuin moni muu. Mekko tai hame reissun päällä helteessä ja jalassa lenkkarit on minusta paras yhdistelmä. Pirukaan ei kävele muilla kengillä kilometritolkulla kaupunkien katuja. Mukavuus menee minulla ulkonäön edelle ehdottomasti.Satu

  • Marjukka / Fab Forty Something
   helmikuu 6, 2015 / 5:02 pm

   Varmasti kaupungilla onkin paras pistää mukavat kengät jalkaan, liian usein sitä on tullut vähän tukala olo vääränlaisissa popoissa.

 10. Anonyymi
  helmikuu 6, 2015 / 3:26 pm

  Minun makuuni kompaktisi on liian "räätälöity". Pidän lenkkareista myös osana rentoa pukeutumista, mutta ehdottomasti pitää olla enempi särmää.

  • Marjukka / Fab Forty Something
   helmikuu 6, 2015 / 5:03 pm

   Oukka, mitäs ehdottaisit lisäsärmäksi?

 11. Sara
  helmikuu 6, 2015 / 5:32 pm

  Minusta asusi näyttää täydelliseltä juuri noin eikä se minun silmääni tarvitse särmää, mutta makuja on monenlaisia! :-)Olen itse miettinyt hankkivani lenkkarit kapeiden farkkujen seuraksi keväällä. Ajatus on siis itämässä. Mitä tulee hameeseen, en itse kyllä päälleni yhdistelmää pue. Tosin Stockan putiikkipuolen vaatemyyjän päällä (keski-ikäinen nainen), tuontyyppiset lenkkarit ja kapea hame näyttivät hyviltä. Eli jos se on salonkikelpoinen siellä, olisi varmasti itselläkin, mutta siihen en taitu!Hirveän hitaasti vain lämpenen uusille trendeille. Tunnustan, että kapeat farkutkin ostin vasta viime syksynä. Nyt sitten on taas varmasti bootcut tai ihan leveälahkeiset housut tulossa! 😀

  • Marjukka / Fab Forty Something
   helmikuu 6, 2015 / 6:56 pm

   Juu, leveät lahkeet tulevat taas, itse olen innoissani siitä, sillä tykkään leveistä lahkeista. Osta ihmeessä nätit city-lenkkarit kapeuden farkkujen kaveriksi.Mä luulen, et se riippuu vähän vartalotyypistäkin,sopiiko hame ja lenkkarit. Mä,ainakin olen sellainen ponintöpöjalka, että yhdistelmä ei näytä imartelevalta… Mäkin tykkään ylläolevasta asusta tuollaisenaan. Less is more…

 12. Anonyymi
  helmikuu 6, 2015 / 7:57 pm

  Minulle tuli ikävä ja kipeä luupiikki jalkaan joku aika sitten. En voinut käyttää lähes mitään kenkiä jalan kipeytymättä – paitsi lenkkareita. Työskentelen lukiossa opettajana ja panin merkille, että tytöillä oli usein lenkkereita ja ne näyttivät oikein kivoilta. Ostin kuitenkin mustat, ihan pinkkejä jumppakenkiå en viitsinyt laittaa. Ja olipa hyvät työkengät. Pääsee vauhdilla paikasta toiseen, jaksaa seistä ja jalat ei tule yhtään kipeiksi. Aion jatkossa ottaa kaupunki-ym. lomille myös lenkkarit jalkaan. Käytännöllistä ja mukavaa!

  • Marjukka / Fab Forty Something
   helmikuu 6, 2015 / 8:01 pm

   Voi ei, sellainen on kauhean kivulias taatusti. Mustat lenkkarit ovatkin taatusti stylet. Nuorilta saa monesti kivoja vinkkejä, varsinkin lukiolaisilta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *