Leppoista oloa

Myöhästyneet ystävänpäiväterkut sinne ruudun toiselle puolen! Täällä ystis meni ihan täysin lepäillessä. Pötkötin zombiena koko eilisen päivän, sillä olin tosi väsynyt. Onneksi täällä anoppilassa saa huilata hyvällä omallatunnolla. Tänään onkin sitten jo levänneempi olo, luvassa mm. kauralättyjen paistoa. Pakkanen on kiristynyt mukavasti, ja aurinko helottaa – kumma, miten olokin on toisenlainen valon myötä! Ensi viikolla on sitten kaikkea mukavaa ohjelmaa, mm. Ismo Leikolan Hauskin mies-show Tampere-talossa. Odotan sitä kovasti, vaikka en pidäkään itseäni kovin suurena stand upin ystävänä. Kerran olen muistaakseni ollut katsomassa Studio Pasilassa katsomassa muutaman tyypin esityksiä. Stand up on vaikea laji, ja jos jutut ovat liiaksi navan alle, ei erityisemmin naurata. Taito on tehdä hauskaa älykkäästi ja pienistä oivalluksista. Tykkäsin Leikolan jutuista ko. kilpailussa, jo hänen lavalletulonsa alkoi tirskuttaa. Toivottavasti siis ilta päättyy naurusta kipeään mahaan! Onko joku teistä nähnyt Ismo Leikolan shown?Entäs liikunta loman aikana? Monet tutut aikovat viettää tosi liikunallisen loman, mutta nyt tuntuu siltä, että lököpäivä tai kaksi on ihan tervetullut… Ehkä sitten ensi viikolla… Loma on siis alkanut leppoisasti, ja mietitään sitä liikuntaa sitten huomenna.

Mukavaa sunnuntaita kaikille!

Share:

7 Comments

 1. Sara
  15/02/2015 / 2:45 pm

  Ismo Leikola on juuri niitä, jotka eivät turvaudu halpahintaisiin navanalusjuttuihin (tosin ei niissäkään ole mitään pahaa, jos niitä ei ole liikaa). Olen ollut kuuntelemassa häntä kerran tilaisuudessa, jossa esiintyi useampikin stand up -koomikko ja siitä sakista oli hän kaikkein hauskin ja oivaltavin. Leikolan ohella tykkään myös Hedbergistä. Toivottavasti Tampereen show on hyvä!Mitä tulee liikuntaa, niin ihan kävelylenkkien ja salikäyntien merkeissä mennään, ehkä kerran pari käydään suksillakin. Nyt viikonloppuna onkin ahteri levinnyt surffatessa ja etsiessä kesälomareissun hotellia. :-)Ihanaa, rentouttavaa hiihtolomaa!

 2. Anonyymi
  15/02/2015 / 3:08 pm

  Oi oi lepää, jos siltä tuntuu! Silloin se on tarpeen, kun siitä saa muistutuksen. Itse yritän viettää liikunnallista viikkoa. Sain viime viikolla hyvän draivin, jota yritän jatkaa. Huomenna lenkille ja tsekkaamaan paikallinen kuntosali. Ennusteen mukaan sään pitäisi pysyä leutona.T. Maija

 3. Anonyymi
  15/02/2015 / 3:47 pm

  Hei :)Rentouttavaa lomaa sinulle :).Joko sun ihana Mulberry kaunokainen on löytänyt uuden kodin? Huomasin myyntiaikeesi jossain postauksessasi ja mielenkiinto heräsi ;)Kirsikka

 4. Marjukka / Fab Forty Something
  15/02/2015 / 4:52 pm

  Ihan samaa mieltä olen, pikkutuhmat jutut ovat hauskoja, jos niitä ei ole liikaa, ja ne on oivaltavia. Kova kiroilu ei ole mieleeni ollenkaan. Mut just ne parhaan stand up-tyypit kiroilevatkin vähiten. Työkaverini oli Peacockissa katsomassa saman shown ja kehui maasta taivaaseen, luotan hänen mielipiteeseensä kyllä täysin!Mihin päin suunnittelet lomaa? Toivottavasti hyvä hotelli löytyy!

 5. Marjukka / Fab Forty Something
  15/02/2015 / 4:54 pm

  Nyt tosiaan siltä tuntui, on ollut niin kovasti menoa, että löhöäminen houkutti tosi paljon. Huomenna taas ruotuun… Liikunnan iloa ja intoa sulle oikein kovasti! Toimii se toisinkin päin: kun oikein liikuttaa, silloin pitää liikkua!

 6. Marjukka / Fab Forty Something
  15/02/2015 / 4:55 pm

  Kiitos kiitos! Effie löysi uuden kodin, tosi moni oli siitä kiinnostunut.

 7. Sara
  16/02/2015 / 12:57 pm

  Ihan perinteiselle Rodokselle olemme suuntaamassa perheen kesken kesäkuussa. 🙂 Hyvä hotelli on vain yhden klikkauksen päässä, ensin pitää vain varmistaa, saako lomaa ko. ajanjaksolle.

Vastaa