Suosikkimeikkivoiteet

Meikkilaatikossani on neljä meikkivoidetta, jotka kaikki ovat jollain tapaa suosikkeja! Vaihtelen niitä vähän fiiliksen mukaan. Kaikille neljälle on ominaista peittävyys, kaikki ovat myös suht kevyitä, joku enemmä, joku vähemmän.Diorin Forever-sarjan voidetta olen käyttänyt jo vuosia. Se on aika peittävä, mattainen voide. Tästä nelikosta se on ehkä koostumukseltaan paksuin. Lumenen Blur-meikkivoide on uusin. Se on väriltään ehkä ihooni sopivin. Sain sen blogin kautta testiin, ja olen tykännyt ihan valtavasti. Se levittyy hyvin. Levitän muuten meikkivoiteen sormilla. Se on itselleni nopein ja siistein tapa.Make Up Foreverin voide on myös koostumukseltaan ihan loistava, ohut, peittävä. Väri on mieleeni ehkä vähän liian tumma, muta voisin kuvitella käyttäväni tätä pienen päivetyksen kera. MUFE:n meikkeihin tutustuin myös blogin kautta.Sitten viimeisenä Vichyn Dermablend. Tämä oli viime kevään kampanjatuote ja uutuus, muistan lukeneeni siitä monesta blogista. Jos näistä neljästä pitäisi valita ihan ehdoton suosikki, niin kyllä se tässä taitaa olla. Voide on tosi ohut, mutta jos joihinkin kohtiin haluaa enemmän peitävyyttä, tulos ei näytä kuitenkaan pakkeloidulta. Sävynä on minulla vaalein, Opal, joka on kaulani värin kanssa ihan yksyhteen. Jos kasvot päivettyvät vähänkin, saa jo vaihtaa seuraavaan sävyyn. Voide on myös aika edullinen, reilu kolmekymppiä, ja on tosi riittoisaaJos siis haluat kokeilla uutta meikkivoidetta, suosittelen kokeilemaan viimeistä. Juuri eilen kävin ostamassa uuden tuubin!Jaa omat suosikkisi kanssamme!

Iloista tiistai-iltaa!

Share:

9 Comments

 1. Henna - Pakkomielteitä. Minullako?
  24/02/2015 / 8:17 pm

  Oi, tuo vichyn tuote kiinnostaa. itse käytän Lancomen hydra zen.sävyttävää päivävoidetta. tykkään luonnollisista, mutta ei peittävistä meikkituotteista.

 2. Anonyymi
  25/02/2015 / 10:33 am

  Vichyn voide kiinnostaa minuakin! Käytän L'Orealin Nude Magique BB-voidetta, joka on väritön mutta sulautuu iholla ihon sävyyn, todella helppo tuote kun ei tarvitse matsata sävyä, eikä "tunnu" iholla lainkaan. Kiinnostaisi kokeilla myös L'Orealin SkinPerfection -sarjan Anti-tiredness beautifying -kaunistavaa päivävoidetta, joka on samantyylinen, väritön, mutta pigmentti vapautuu päästessään kosketuksiin ihon kanssa ja muuttuu kevyen värilliseksi. Odotan kyllä kovasti sitä auringon suudelmaa iholle, se on paras ja helpoin meikki 🙂

 3. Anonyymi
  25/02/2015 / 2:54 pm

  Minä en ole vuosiin käyttänyt meikkivoitetia, minusta voidetta voiteen päälle tuntuu liian tuhdilta….valitsen muutenkin ihonhoitotuotteet tuoteselosteen mukaan. Mitä lyhyempi lista, sitä parempi .Voiteet ja puhdistusaineet ovat Bion- sarjaa ja meikki ruotsalainen Idun minerals. Aivan loistava! Peittää riittävästi, on ilmavan kevyt, levittyy siveltimellä helposti, ja värivaihtoehtoja on paljon. Myydään apteekeissa. Ja mulle aivan ehdoton on myös kasvosuihke ( Dermalogican Ultaracalming mist ) – raikastaa ja kosteuttaa missä ja milloin vain.

 4. Marjukka / Fab Forty Something
  25/02/2015 / 4:47 pm

  Vichy on kyllä peittävä, mutta tosi, tosi ohut. Suosittelen kokeilemaan. Ja voihan sitä aina sekoittaa päivävoiteeseen.

 5. Marjukka / Fab Forty Something
  25/02/2015 / 4:49 pm

  Pieni päivetys on kyllä niin freesaava – just nyt tarvitsisi vähän aurinkoa… Kiva, kun olet löytänyt tuotteen, josta todella tykkäät. L`Orealin voide kuulostaa todella kiinnostavalta!

 6. Sara
  25/02/2015 / 4:54 pm

  Päivetys tekisi kyllä terää nyt! Minä en ole vuosikausiin käyttänyt meikkivoiteita, vaan suosin BB-voiteita. Viimeisein suosikki on Guerlainilta. Jos haluan oikein ohutta BB-voidetta, käytän tuota Hennankin mainitsemaa Lancomen Hydra Zen -voidetta. Vichyn voide kyllä houkuttaa kovasti kokeilemaan. 🙂

 7. Marjukka / Fab Forty Something
  26/02/2015 / 6:50 pm

  Dermalogican tuotteista tykkää minäkin. Sehän on hienoa, jos sulla on sellainen iho, että kestää meikkivoiteetta. Mulla ei… Mutta minusta nykyiset meikkivoiteet ovat niin keveitä, että ei tule ollenkaan sellainen pakkeloitu olo.

 8. Marjukka / Fab Forty Something
  26/02/2015 / 6:51 pm

  Kokeile ihmeessä, mä tykkään tosi kovasti Vichystä. Kesällä varmaan siirryn minäkn BB- tai CC-voiteisiin.

 9. Virpi
  02/03/2015 / 6:31 pm

  Yllättävää, olen kuvitellut Dermablendiä paksuksi ja täyspeittäväksi! Täytyykin seuraavalla apteekkivisiitillä tutustua siihen vähän tarkemmin, yllämainitusta syystä kun olen kiertänyt sen kaukaa. Pidän yleensä ohuista ja kuulaista meikkivoiteista, kuten YSL La Touche Eclatista, mutta vaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin saa laatikossa olla.

Vastaa