Asua ja autoilua

Lauantaina ajelin Tampereelle. Oli kiva lähteä ihan itsekseen, omalle pienelle roadtripille. Vaikka ajan aika paljon autoa, en kuitenkaan koskaan kovin pitkiä matkoja itsekseni. Matkalla satoi vettä välillä rankastikin, kuuntelin Groove FM-radiokanavaa sekaisin YLE Puheen ja Classicin kanssa. Paluumatkalla höpötettiin tunnin verran BW:n kanssa (juu, puhuin kaiuttimeen), joten nopeasti joutui matka.Olen aina tykännyt muuten ajaa yöllä, en välttämättä itse, mutta miehen kanssa kyllä. Kuunnellaan kantria ja jutellaan koko matka. Siinä on tunnelmaa. Toissa kesänä ajoin itsekseni yötä vasten kotiin Porista ystävän luota. Pysähtelin pari kertaa huoltoasemilla, kuuntelin radiota ja mietin niitä näitä. Ajaminen kesäyössä oli suloista. Lauleskelen myös välillä. Ensimmäinen lauluopettajani varoitti laulamasta liikaa autossa, koska hän oli ajanut ojaan innostuttuaan liikaa… Jostain syystä tuo neuvo on jäänyt mieleen, en tiedä, onko siinä tolkkua vai ei, mutta liikaa en koskaan luukuta!Asuna omaa tyyliä, nahkahousua, paitista, neuletta… Sellaista, jossa viihtyy vapaapäivänä. Ja työpäivänäkin, sillä eivätpä ne asut meikäläisellä hirveästi tyyliltään vaihtele.
pants Selected Femme / knit Mango / shirt Gap

sneakers Nude (from Nectarine) / down jacket Hackman / bag See By Chloé

Huomenna luvassa Tuu-Li Design-putiikin asuja, tulepa kurkkaamaan!

Mukavaa maanantaita!


Seuraa blogiani Bloglovinissa, Blogit.fi:ssä, Facebookissa ja Instagramissa

Share:

6 Comments

 1. Satu // XL Elämää
  30/03/2015 / 5:33 pm

  Mahtava vapaapäivän asu 🙂

 2. Mapsi
  30/03/2015 / 6:19 pm

  Kiva asu ja ihanat tennarit!Minä taas en tykkää yhtään ajaa pimeässä.. jotenkin vaan olen ihan kohmeessa koko nainen silloin, hartiat jäykkinä ja silmät väsyvät. Toki esim. Turku-Hki väli on nykyään melkein kokonaan valaistu, joten enää sitä "ongelmaa" ei ole. Oi, Tuu-Lin vaatteita odottelenkin, esimaku oli niin kivaa!!

 3. Lady of The Mess
  30/03/2015 / 7:37 pm

  Kiva asu jälleen kerran – ja tennarit ovat ihanat!Ja olen samaa mieltä Mapsin kanssa – Tuu-Lin vaatteita odotellaan täälläkin;)

 4. Marjukka / Fab Forty Something
  31/03/2015 / 3:31 pm

  Hih, kiitos!

 5. Marjukka / Fab Forty Something
  31/03/2015 / 3:32 pm

  Ei se olekaan aina mukavaa, joskus sitä on tosiaan saanut hartiat vähän jumiin, kun istuu huonosti. Joo mikäs sitä on Hki-Turku-väliä posotella, niin paljon on valoja!

 6. Marjukka / Fab Forty Something
  31/03/2015 / 3:32 pm

  Kiitti, ihana Lady! Oli tosi kivaa kokeilla Tuu-Lin ihanuuksia!

Vastaa