Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

11.3.2015

Aurinko & aviatoritKäykö teille niin, että yhden tosi aktiivisen ja mahtavan päivän jälkeen seuraava päivä on ihan toisenlainen - väsyttää, nukuttaa, vetelystyttää...

Eilen oli nimittäin varmasti kevään paras päivä. Töissä ensinnäkin oli ihan mahtavaa, oppilaiden kanssa hienoja hetkiä. Sen jälkeen läksin käymään Selected Brands Finlandin showroomilla katsastamassa DAY Birger & Mikkelsenin syysuutuuksia. Oih ja voih! Pääsin täydellisesti työpäivästä eroon siinä kohdin ja ajatukset muualle. Niin ihania juttuja tulossa...

Kotimatkalla puhuttiin pitkä puhelu BW:n kanssa. Illalla sähköpostiin oli vielä tullut pari mukavaa viestiä. Ja illan kruunasi Good Wife (vaikkakaan sarja ei ole enää ykkönen, kun Will kuoli, yhyy...) Tuntui, että energiaa olisi riittänyt vaikka mihin. Ilmeisesti se söi tämän päivän energiat, sillä olen ollut kuin nukkuneen rukous, ja odotan vain hetkeä, että saa painaa pään tyynyyn. Silti, eipä valittamista tässäkään päivässä.

Tuntuu, että jokainen heräilee talviunesta auringon myötä. Blogit, ihmiset... Puhutaan auringosta ja valosta ja miten ihanaa se on. Ja lämpö - auton mittari näytti maanantaina kymmenen, tänään kahdeksan. Olen kaivanut aurinkolasit esiin, ja ne ovat laukussa odottamassa... Aurinkolasit ovat aina varma kevään merkki!Töiden jälkeen kuvailtiin asua, ja jalassa ovat Replayn rennot farkut, bootsit Acnen ja takki viime kevään huippu alelöytö Zarasta. Pipo on Zalandolta. Aurinkolasit sain Sunglassesshopista*. Ne ovat klassiset RayBanin aviatorit, malli, josta tykkään kovasti, ja olen omistanut vain halpisversiona. Kamerakin ilmeisesti säikähti valoa, sillä kuvat hivenen ylivalottuivat.
Sunglassesshop antaa lukijoilleni 16.3. saakka  -10% alekoodin, FABFORTY10

Mukavaa keskiviikkoa kaikille!
  
 pea coat Zara / jeans Replay / boots Acne
beanie Zalando / sunnies Sunglassesshop


Seuraa blogiani Bloglovinissa, Blogit.fi:ssä, Facebookissa ja Instagramissa


*linkit mainoksia

10 kommenttia:

 1. Oi, nautin jokaisesta auringonsäteestä ja valoisuudesta. Kyllä on kiva toi Zaran kipparitakki!

  VastaaPoista
 2. Oi miten kauniin aurinkoiset kuvat. Mulla on kyllä sama juttu, yhtenä päivänä on energiaa vaikka kuinka ja seuraavana ei sitten enää ollenkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo eikö oo kumma. Sille se ihminen toimii, ei olla koneita.

   Poista
 3. Vau mikä asukokonaisuus <3 Looks great!

  VastaaPoista
 4. Kivoja kuvia! Ihana takki! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kevät on täällä - kiva luukuttaa autossa vähän musaa sen kunniaksi!

   Poista
 5. Kaunis sinä <3
  Ja ihanat farkut!

  VastaaPoista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.