Darlingin mustavalkoinen mekko ja ylipolvensaappaat

Pitkä, kiva päivä takana, mutta rankka… Kaksi konserttia oppilaiden kanssa. Olin illankuhjeessa nukahtaa, mutta puhelin soi. Taidan olla valmis nukkumaan puoli kymmenen aikoihin!Kuvissa mekko, jonka aion laittaa ensi viikolla erääseen tilaisuuteen. Sain sen Fashionworldilta, mekko on brittimerkki Darlingin ja tämän kevään mallistoa. Darlingin mekot ovat kuin omalle kropalle tehtyjä. Tämäkin on oikeastaan tunika, mutta hukkapätkälle käy mekosta. Juju on hihoissa – muuta ei sitten simppeliin mekkoon kaipaakaan! En tykkää ohuista sukkahousuista kovinkaan paljon näin lyhyiden helmojen kanssa, mieluummin laitan ihan peittävät sukkikset.Darlingin mekkoja löytää ainakin SHE:stä ja Lillystä. Kesän mallisto oli huippusuloinen! Lisäksi mekot ovat kohtuuhintaisia, satasen molemmin puolin.Saappaat ovat viime syksyltä DOTS..:sista, villatakki Second Femalen, yksi tämän talven käytetyimmistä neuleista. Vaan niin ihana kuin se onkin, tekisi mieli jo heivata villat hornan tuuttiin.Tuon uuden tukan kanssa pitäisi löytää pitkät korvikset, jotka kivasti kurkistaisivat hiusten alta! Kalevala koru-korvikset eivät valitettavasti näy…
dress Darling / boots Joy & Peace / cardigan Second Female

watch Emporio Armani / ring Gad Leinson

Huomenna onneksi on jo torstai, viikonloppu häämöttää ja on enemmän kuin tervetullut!

Mukavaa keskiviikkoa!


Seuraa blogiani Bloglovinissa, Blogit.fi:ssä, Facebookissa ja Instagramissa

Share:

8 Comments

 1. Mapsi
  25/03/2015 / 7:06 pm

  Oh Darling, You look so sweet 🙂 Kertakaikkisen ihana tuo sinun otsis, näytät huikean nätiltä! Ja tuo mekko on ihan samantyyppinen, mitä tänään hullareilla Rilsin mekkona hypistelin ja meinasin napata. Nyt melkein harmittaa, etten napannut mukaan… tuo on tosi nätti :)Joku kevätväsymys täälläkin pukkaa nyt päälle, nuha meinaa tulla ja olo on aika vetämätön. Onneksi tulee pääsiäinen ja vähän vapaata. Kivaa iltaa sinne!

 2. Marjukka / Fab Forty Something
  26/03/2015 / 6:17 pm

  Mä olen tykännyt otsiksesta, ja mikäli nuorisoa on uskominen, muutos oli hyvä! Tää on niin ihana mekko, vaan vielä ei tarkene tässä. Voi ei, nyt sinkkiä kehiin, vähintään 80mg, ja tuoretta inkivääriä, sitruunaa ja appelsiinimehua! Pääsiäinen tulee kyllä niin just paikalleen!

 3. Sanna Pasanen Os. Rantasalo
  27/03/2015 / 7:02 am

  Ihana tukka! Oikein piristävä "kevätlookki" ja varsinkin nuo veikeästi kurkistavat valoisat silmät ovat hyvä koru! 🙂

 4. Uraäidin Ruuhkavuodet
  27/03/2015 / 10:02 pm

  Suloinen mekko ja makeet saappaat! Minullakin on tuollaiset ylipolvensaappaat mutta olen vähän arastellut käyttää niitä. Nämä kuvat osoittavat että ne voivat olla tyylikkäät!

 5. Marjukka / Fab Forty Something
  28/03/2015 / 5:14 pm

  Ihana kommetti, my friend!

 6. Marjukka / Fab Forty Something
  28/03/2015 / 5:16 pm

  Ylipolvensaappaissa on just se vaara, että voivat olla tyylittömät, mutta pehmoisilla neuleilla ja rennonsuurilla yläosilla ei ainakaan tule sitä vaaraa.

 7. Haveaniceday1
  28/03/2015 / 8:15 pm

  Tosi hyvin sopii uudet hiukset sulle, nuorekkaat 🙂

 8. Marjukka / Fab Forty Something
  29/03/2015 / 5:29 pm

  Kiitti kovasti!!

Vastaa