Kevättakkeja

Vaikkei vielä ihan trenssillä tarkenisikaan, on aika satsata kevättakkiin. Oma kevättakkihankintani oli jo hyvissä ajoin hankittu nahkarotsi. Trenssini ovat hyvässä kunnossa, kevytuntuvatakkeja on kaksin kappalein. Nyt vain lämpimiä ilmoja odottamaan!

On hauska, kuinka muoti kiertää. Kultaisella kasarilla omistin muutaman takin, jotka ovat jääneet mieleen. Vuosi kirjoitusten jälkeen löysin ihanan, pitkän vaaleaa denimiä olevan takin, jossa oli ihan mahdottoman suuret olkatoppaukset. Siis valtavat. Se taisi olla sen toppausajan huipentuma. Takki oli ihan superhieno, sillä se taisi olla jostain pietarsaarelaisesta putiikista. Siihen aikaan kaupungissa oli trendikkäitä nuortenvaateliikeitä, koska laivat kulkivat lahden yli Ruotsin puolelle. Putiikinpitäjät toivat tietenkin ruotsalaista muotia, joten liikkeissä oli aina ihana, muodikas ja persoonallinen valikoima.

Ja se toinen muistojen kasaritakki oli P.T.A.-merkkinen, ruosteenruskea, täyspitkä, military-henkinen. Vautsi, se oli ihan mielettömän hieno ja aikuismainen aikoinaan!

Zalandon, Nellyn ja Booztin* valikoimissa on ihania takkeja. Tämän kevään muodikkain ostos on pitkä, liehuva takki vaaleana. Klassinen trenssi ei mene koskaan muodista, joten se, jos mikä on pitkäikäinen hankinta. Nahkarotsia voi käyttää minkä kanssa vain, vaikkapa pikkuisen mekon. Takki on sellainen hankinta, johon mielelläni satsaan, sillä hyvälaatuinen takki on käytössä kestävä ja päällä miellyttävä. Varsinkin nahassa laatu näkyy pehmeytenä, halpa nahka on koppuraista ja kovaa.

Ylhäällä oikealla trenssi Michael Michael Kors / pitkä takki J. Lindeberg 

 ruskea rotsi Michael Michael Kors / musta rotsi Oakwood / trenssi Marc O´Polo

kellohelmainen trenssi Lauren Ralph Lauren / vaalea pieni kangastakki Michael Michael Kors

pitkä trenssi Michael Michael Kors / ruskea rotsi Michael Michael Kors

vaaleanpunainen takki B Young

Mikä on suosikkisi? Itse tykkään Korsin pikku rotseista! Tosiaalta J. Linebergin pitkä takki olisi vähän erilainen ja näyttäisi hyvältä denimin ja mustan kanssa.

Täällä otetaan sunnuntai huilin kannalta, mukavaa iltaa!


Seuraa blogiani Bloglovinissa, Blogit.fi:ssä, Facebookissa ja Instagramissa

*linkit mainoksia

Share:

2 Comments

  1. Anonyymi
    22/03/2015 / 6:00 pm

    Ihan samoilla vesillä erityisesti tuon J Lindebergin takin suhteen, sillä perinteisen trenssin kokoinen paikka olisi vaatehuoneessa, mutta ne eivät jotenkin nyt vaan innosta yhtä paljon kuin tavallisesti. Takki saisi olla nimittäin muotokieleltään pehmeämpi, valuva (flowy) ns pitkä bleiseri, jonka voisi sutaista vyöllä pehmeästi kokoon halutessaan. Muutoin voisi huinailla takki auki helmat iloisesti heiluen : ) Musta biker jacket tulee olemaan joka tapauksessa ykköstakki tänäkin keväänä – nyt alkuun ison huivin kera asustettuna : ) Kevät on totisesti ihmisen parasta aikaa!Mari

  2. Marjukka / Fab Forty Something
    23/03/2015 / 6:00 pm

    Kevät on ihanaa aikaa, ja kiva katsella vähän erilaisia juttuja kuin esim. syksyksi! Musta biker kuulostaa niiiiin hyvältä ja menee monen kanssa!

Vastaa