Nahkahameessa kohti kevättä

Sunnuntaita! Mitenkäs siellä ruudun toisella puolen sunnuntai sujuu?Meillä oli eilen yövieraita kaukaa, matkalla Kanarialle, välipysähdys ja yöpyminen meillä. Olkkari toimi mainiona hallimajoituksena. Aamun aikaisena tuntina heräsin kahvintuoksuun, matkalaiset olivat aamupalalla. Ulko-ovi taisi sulkeutua siinä ennen kuutta. Mukavaa lomaa vain matkalaisille, aurinko ja lämpö tekevät varmasti hyvää!Asu on yksi tämänhetkisiä lemppareitani. Pehmoinen nahkahame on ollut loisto-ostos, ja jos jostain hameesta tykkään, niin tästä. Näin kevättä vasten sen kaveriksi sopii ylisuuri, ohuehko puuvillapaitis, tuollainen vähän ylisuuri malli.MICHAEL Michael Korsin matalat korkkarit* ovat olleet hyvät jalassa.

Vastaavanlainen nahkahame täältä*.


Mukavaa sunnuntaita!

leather skirt Stella Nova (similar here) /shirt H&M /

heels MICHAEL Michael Kors

bag See By Chloé

Share:

10 Comments

 1. Uraäidin Ruuhkavuodet
  01/03/2015 / 7:52 pm

  Ihana, keväinen ja ilmava asu! Ja tuo pehmeä puuvilla on toimiva kontrasti mustalle alaosalle. Vitsit, kun minä en osaa vieläkään millään käyttää kauluspaitoja, vaikka olen tähän ikään asti päässyt, pitäisi varmaan opetella… Kivaa alkavaa viikkoa! <3 P.S. Laitan sulle pian meilä, toivottavasti ehdit auttaa yhdessä pikkujutussa.

 2. Marjukka / Fab Forty Something
  01/03/2015 / 7:59 pm

  Kauluspaitojakin on niin miljoonia erilaisia, varmaan sullekin löytyy mieluinen! Laita ihmeessä viestiä, autan jos suinkin osaan!

 3. Henna - Pakkomielteitä. Minullako?
  01/03/2015 / 8:18 pm

  Oiiii miten ihana kokonaisuus!!! <3

 4. Vihreatniityt
  01/03/2015 / 9:12 pm

  Kiitos kysymästä. Sunnuntai on ruudun tällä puolella mennyt taas kerran aivan liian nopeasti. Sain kuitenkin vietyä silmalasit korjattavaksi, kävin kävelyllä pitkästä aikaan ja sitten tapasin kahta suomalaista ystävääni teekupposella. Eli ihan kiva sunnuntai.Ihalin tuota valkoista paitapuseroasi. Olen menossa parin viikon kuluttua Lontooseen, ja nimenomaan valkoinen paitapusero on hankitalistalla.

 5. Satu // XL Elämää
  02/03/2015 / 9:21 am

  Oijoi mikä kaunis kokonaisuus jälleen! Tykkään <3

 6. Marjukka / Fab Forty Something
  02/03/2015 / 3:34 pm

  : D

 7. Marjukka / Fab Forty Something
  02/03/2015 / 3:35 pm

  Paitis on tosiaan H&M:sta, ihan huippu paita! Kunnon puuvillaa, hintakin taisi olla kakskymppiä.Sulla on ollut mukava sunnuntai, ei turhaa töhöttämistä ollenkaan!

 8. Marjukka / Fab Forty Something
  02/03/2015 / 3:35 pm

  Kiva, kiitos! : )

 9. Anonyymi
  03/03/2015 / 10:05 am

  Henkkamaukalta löytyy tosiaan kivoja vaatteita ja hinta/laatusuhde on erinomainen! Itsekin löydän suurimman osan arjen käyttövaatteista sieltä, mm. kropalleni istuvimmat housut. Tyyliä ja juhlavuuttakin löytyy sopuhintaan 🙂 Tuo laukkusi on kyllä ihan mahtava, tuplakantohihnat ovat kiva idea, ketjut toimivat samalla somisteena!

 10. Marjukka / Fab Forty Something
  03/03/2015 / 4:11 pm

  Joo nimenomaan minusta tällaiset paidat, kuten kuvassa, voi hyvin ostaa ketjuliikkeistä. Niitä kun kuluu aika nopeaan tahtiin! Seppälä yllättää muuten myös, viime jouluna oli nättejä juhlavaatteita. Laukku on ihana, voisin asua siinä… ; )

Vastaa