Nyt on aika…

Muistatteko sen nimisen palstan jossain lehdessä? Palstan aihe tosin taisi käsitellä kodin ja pihan hoitoa, mutta siitä sain keväisen inspiraation itselleni. Se voisi mennä vaikka näin:Nyt on aika- inventoida vaatekaappi tai -huone, lajitella myytävät, poisheitettävät ja kierrätettävät vaatteet- listata kesähankinnat- pestä tai tuulettaa paksut neuleet ja viikata ne pois tieltä- huoltaa talvikengät ja viedä ne varastoon- rasvata hyvin saappaat, hankkia niihin tuet- tehdä tilaa eteisen kaappeihin- harjata ja tuulettaa villakangastakit- tuoda esille kevyemmät toppikset, trenssit ja nahkatakit- viikata pois paksut villahuivit, pipot, tumput ja hanskat- ottaa esille kevyemmät huivit- kiristää aurinkolasien sangat ja puhdistaa linssit- viedä suutarille korkolappuja tarvitsevat kengät- hoitaa laukkujensa nahka asianmukaisella rasvalla, tai viedä ne suutarille huoltoonMitä muuta on aika – tuleeko jotain mieleen?

Ihanaa torstaita – minulla on lauantaina täysi työpäivä, joten vielä ei ihan riemuita tulevasta viikonlopusta…


Seuraa blogiani Bloglovinissa, Blogit.fi:ssä, Facebookissa ja Instagramissa

Share:

8 Comments

 1. MarikaH
  19/03/2015 / 4:47 pm

  Hyvä ajankohtainen lista 🙂 Eilen laitoin talvisaappaita kuntoon ja kesäsäilöön, tänään lähti pipoja pois poikien koreista. Tuleva Lapin reissu tosin vähän hidastaa talvivaatteiden poislaittamista. Ihania kenkiä!

 2. GoneWithTheNails/Mirka
  19/03/2015 / 5:55 pm

  Kiitos Marjukka listasta 🙂 Tänään huolsin nahkasaappaat, mutta vielä jäi paljon tehtävää. Kyllähän ylläpito yms muuhun huushollaamiseen saa kulumaan aikaa kun huolella tekee 🙂 Mukavaa loppuviikkoa!

 3. Marjukka / Fab Forty Something
  19/03/2015 / 6:08 pm

  Ehtisi vielä toteuttamaankin sen, no, ainakin osan! Kiva mennä kevättä kohti! Kiitti, bootsit ovat Guessin, saappaat Malene Birgerin ja harmaat korkkarit Banana Republicin.

 4. Anonyymi
  19/03/2015 / 7:49 pm

  Mulla tuo samanmoinen inventaari alkoi jokunen päivä sitten ja loppuun saan sen tehtyä viikonloppuna. Pari säkkiä läks uffille, yks muuten vain pois ja osa lähtee myytäväksi. Kevään tärkeimmät hankinnat tehty jo ja tiedät kyllä mistä! Ehkä vielä muutama tärppiostos tehdään ja sitten kevät ja kesä tulkoon!Ihanaista loppuviikkoa!-jaana-

 5. Satu // XL Elämää
  20/03/2015 / 7:01 am

  Ajankohtainen lista. Minä teen tuote hiljalleen siirtyessäni kohti kevättä vaatteissa. Ensimmäisenä lähtivät paksut villaiset neuleet, vähän kerrallaan teen muutakin huoltoa. Kenkien hoitaminen on oma inhokkini, ei uskoisi kenkäfriikiltä ;)Hyvää viikonloppua!

 6. Marjukka / Fab Forty Something
  21/03/2015 / 5:02 pm

  Niin saa, voi kun sitä aikaa saisi jostain vähän taiottua lisää!

 7. Marjukka / Fab Forty Something
  21/03/2015 / 5:04 pm

  Hihhii, varmaan Nectarinesta, pitäisikin käydä siellä taas. Tekee niin hyvää siivota kaappejaaan. Pää puhdistuu samalla! Jees, tulkoon kesä!

 8. Marjukka / Fab Forty Something
  21/03/2015 / 5:04 pm

  No ei uskoisi! Täällä taas innokas kenkien hoitaja, hoitaa miehenkin kengät siinä sivussa. Joo, raskaat neuleet ovat jo kesälomalla.

Vastaa