Tuu-Li Designin asuja

Tässä asuja lauantain Tampereen-reissulta, jossa kävin Tuu-Li Design-putiikin omistajan, Tuulian, kutsumana. Tampereelle on täältä Etelä-Suomestakin helppo mennä päiväreissulle vaikka parin ystävättären kanssa!

Tuu-Li Design-putiikin vaatteet ja asusteet ovat italialaisia ja saksalaisia. Tuulia arvostaa laatua ja räätälöintiä, ja se kyllä näkyy vaatevalikoimissa. Vaatevalikoima on tarkkaan harkittu ja yksilöllinen.

Tykkäsin hirmuisesti useista vaatekappaleista, ja Tuulia valikoikin kuviin muutaman kivan jutun. Ensimmäisenä sovitin suloista, luumunväristä shifonkipaitaa.

Pikku tikkitakissa on hauska leikkaus. Makeet housut ovat boyfriend-malliset, tosi ohuet, menevät kesälläkin.

Suloinen jakku on 60-luvun tyylinen.


Hihaton puuvillatoppi on mainio kesävaate. Juju on selän halkiossa ja A-linjassa, takaosa on vähän etuosaa pidempi.


Pitkässä paitiksessa on trikoohihat ja sen selässä makeet laskokset. 

Upea italialaisesta taftista tehty takkimekko oli suurin ihastukseni. Tuulian mukaan se pestään kolmessakympissä, ei kaipaa silitystä – eli helpoin mahdollinen vaate!


Paitamekon merkki on Katharina Hovman, hän on saksalainen suunnittelija. Alla oleva valkoinen paitis on myös taftia, eikä sen upeus tule kuvissa esille. Silittämistä sekään ei tarvitse, joten se on esimerkiksi matkustavalle erinomainen matkavaate.


Nahkatakki oli mieletön päällä, niin pehmeä, niin istuva, mainio pari vaikkapa mekon kanssa. Asu rokkaa!

Kiitos Tuulialle vielä upeasta iltapäivästä. Sain kotiinkin viemisiä, keskiviikkona näette, mitä…

Tuu-Li DESIGN Showroom

Kehräsaari A-rappu, 2 krs. 33200 Tampere

tuulia.ivalo@tuulidesign.fi I gsm 050 346 8106 


Mukavaa tiistaita sateesta huolimatta!


Seuraa blogiani Bloglovinissa, Blogit.fi:ssä, Facebookissa ja Instagramissa

Share:

5 Comments

 1. Lady of The Mess
  31/03/2015 / 10:51 am

  Onpa kivoja vaatteita – ja vaikka kaikki muutkin ovat upeita, sai suurimmat sydämentykytykset aikaiseksi tuo nahkatakki. Oi voi ja oi;)

 2. Marjukka / Fab Forty Something
  31/03/2015 / 3:30 pm

  Se olikin – no, täydellinen!!

 3. Anonyymi
  31/03/2015 / 4:53 pm

  Minäkin odotin tätä postausta mutta, uskallanko sanoa, minusta nämä vaatteet eivät ole oikein sinun näköisiäsi. Nahkatakki on upea mutta jakut esimerkiksi eivät saisi minua tekemään ostopäätöstä. Minä ihailen tapaasi pukeutua ja minusta sinulla on vahva ja selkeä oma tyyli. En oikein tunne blogimaailman sääntöjä, että saako näin kirjoittaa mutta samanmoisen mielipiteen voisin sanoa ystävälleni, kun olemme shoppailemassa.Tiina

 4. Mapsi
  31/03/2015 / 5:18 pm

  Mikä ihana rotsi, rokkaa todella! Takkimekko näyttää myös aika kivalta :)Kiva kun esittelet taas vähän erilaisia merkkejä! Olisi kiva löytää jotain muutakin kuin ne "tyypilliset" espritit ja muut, joita aina tulee katseltua. Aikuisen naisen trendikkäitä merkkejä, mii laik!

 5. Marjukka / Fab Forty Something
  31/03/2015 / 6:28 pm

  No niitä nimenomaan, vähän sulle erilaisia, mitenkään perusmerkkejä dissaamatta! Rotsi oli niiiiin herkku. Sun pitää joskus ehdottomasti käydä tuolla.

Vastaa