Valkoiset lenkkarit, niitä näitä ja Balmuir-arvonnan voittaja

Kevät hellii oikein tosissaan! Vaan lieneekö suomalaista pessimismiä, kun lehden otsikko kirkui, että takatalvi lähestyy Suomea. Nautitaan nyt, kun voidaan.

Kevät ei itselleni ole kuitenkaan vuoden helpointa aikaa. Pieni pessimisti nostaa täälläkin päätään. Allergiakausi on jo alkanut, vuotava nokka, vetistävät silmät ja väsymys ovat jokapäiväistä. Jotenkin veto alkaa loppua kesää vasten mentäessä. Olenkin selkeästi syksyihminen energiatasoiltani. Nautin kyllä valosta, mutta keväässä on jotain raaempaa ja kovempaa kuin syksyssä.

Kuvattiin jo etukäteen huomisen asu. En voinut vastustaa valkoisia lenkkareita. Merkki on Reebok, malli Classic*. Oma kokoni, Reebokin 4,5 vastaa suunnilleen normikokoani 37. Neule on viime keväänä SOFiNAH Shopista ostettu ihana 8pm:n neule, housut varmaan viikoittain blogissa näkyneet Soya Conceptin. Pitäisi vähän perehtyä auringonvalossa kuvaamiseenkin, kuvat vähän ylivalottuivat. No, pidetään sitä sitten tehokeinona!Onko teillä antaa vinkkejä valkoisten lenkkarien puhdistukseen? Ihmesieni? Valkoinen lankki?

*****

Ja hei, Balmuirin 200€:n lahjakortin voitti nimimerkki Sipsi:

”Minun ihailemani nainen on viimesyksynä poisnukkunut isoäitini, joka sai pitkän elämän 93-vuotiaaksi, synnytti kotona kolme poikaa, kasvatti ne, ei koskaan valittanut vaikka raha oli tiukassa, osasi kaikki kotihommat ja teki miestenkin töitä, leipoi maailman parhaat karjalan piirakat ja lanttukukot, paistoi lätyt kun oltiin pieniä ja vei meidät mustikka- metsään ja opetti sienilajikkeet – vahvatahtoinen ja sinnikäs nainen, joka voimillaan pärjäsi myös pojille lapsena! Ikävä on kova – lepää rauhassa :)”

Kiitos kaikille osallistujille Kommenttejanne oli tosi mielenkiintoista lukea! Tosi monella ihailun kohde oli oma äiti tai isoäiti. Ihana, että näin on. Lisäksi ihailtiin työkaveria, ystävää, esimiestä. Yksi bloggaajakin sai tunnustusta, terkut vaan Rillalle! Tunnetuista henkilöistä tunnustusta saivat mm. Tarja Halonen, Hillary Clinton ja Aira Samulin. Yksi ihailun kohde oli tavallinen, suomalainen nainen, joka pärjää arjen haasteissa, käyden töissä, kasvattaen lapsensa yksinhuoltajana ehkä.

Nykynainen joutuukin taipumaan moneen. Itsekö me itsellemme paineita asetamme? Pitää olla hyvä työssä, kotona, vaimona, äitinä, tyttärenä, ystävänä. Lisäksi tulisi olla hyväkuntoinen, nuorekas, ulospäinsuuntautunut ja vaikka mitä muuta. Jos olet keski-ikäinen, pysyt nuorekkaana näin ja näin ja näin. Jos et täytä vaatimuksia, olet tantta ja täti ja ties mitä. Meille myydään vaatteita parikymppisten päällä, ja samanikäinen, vaikkapa Nicole Kidman tai Jennifer Aniston ei oikein kelpaa esimerkiksi…

Iän karttuessa sitä kuitenkin oppii olemaan ihmeen armollinen itsellensä. Ulkopuoliset vaatimukset eivät enää pahemmin kolahda. Toivottavasti jaksamme muistamme neljä kirjainta: a,r,m,o.

Mukavaa sunnuntaita!

knit 8pm from SOFiNAH Shop / pants Soya Concept from Mandy F

shoes Reebok Classics / bag See by Chloé / watch Gant from Zoom Design 


Seuraa blogiani Bloglovinissa, Blogit.fi:ssä, Facebookissa ja Instagramissa

*sisältää mainoslinkkejä

Share:

4 Comments

 1. Rilla
  15/03/2015 / 7:11 pm

  Terkuista kiitokset ja nöyrät kumarrukset <3Ihanan rento on asusi. Kateellisena näitä katselen. Taitaa vaan olla mennyt tuo oma uravalinta hiukkasen siihen suuntaan, että ei enää auta, vaikka mikä olisi.Nautitaan tosiaan näistä hetkistä, terkuin toinen niiskuttelija.

 2. Sara
  16/03/2015 / 9:31 am

  Olen ihan samaa mieltä, että armollisuus itseään (ja muita kohtaan) lisääntyy iän myötä. Ei myöskään jaksa ottaa enää itseään niin vakavasti ja osaa naurata omille kommelluksilleen ja luonteenpiirteilleen (tai ainakin osalle niistä). Strictly Stylen Hanna vinkkasi aiemmin kokeilemaan kynsilakanpoistoainetta valkoisille tennareille: http://www.olivialehti.fi/strictly-style/2014/04/valkoisten-kenkien-puhdistusvinkki/Minäkin muuten olen päässyt viimein vihdoin tennari-/lenkkarivillitykseen. Tilasin nämä Eccot viime viikolla:http://shopeu.ecco.com/fi/fi/ecco/o2-ladies_8014372/8014557

 3. Marjukka / Fab Forty Something
  16/03/2015 / 6:03 pm

  Onkohan niin, että se ruoho on vihreämpää siellä toisella puolella. Mä taas toivoisin voivani pukeutua skarpimmin töihin, vaikka se jakkupukukin olisi kiva joskus laittaa!! Mut joo, oikeassa olet, nyt on uran kannalta vähän liian myöhäistä!

 4. Marjukka / Fab Forty Something
  16/03/2015 / 6:04 pm

  Ihanasti sanottu, omat kommellukset, ja varsinkin unohdukset välillä itkettävät, välillä naurattava!Kiitti linkistä, pitääpä lukea tuo Hannan postaus. Villiinnytään keväästä ja lenkkareista!

Vastaa