Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

30.4.2015

Blogigaalan seinäkuva ja vappuaaton toivotuksetVappuaaton kunniaksi seinäkuva Indiedays Blog Awards -gaalasta, ja samalla se ainokainen asukuva meikäläisen lookista. Silkkipaita ja pitsihousut ovat DAY Birger & Mikkelsenin, laukku Chloén. Ihanat ladyt kuvassa vasetimmalta Sara S, Business Woman, Tiia Minäkö keski-ikäinen-blogista, Tiian ystävä Taru,Valkoisen Talon Reetta ja minä.

Vappuaatto kuluu autossa, sillä olemme matkalla kohti Pietarsaarta vanhempieni luokse. Pitkä viikonloppu loppu tuli oikein hyvään saumaan. Tuntuu ihanalta relata pari päivää, syödä äidin tekemää ruokaa (ja munkkeja), nukkua pitkään, saunoa... Lauantaina varmaan piipahdan Brosissa ja Blossomissa. Piti ottaa lakki mukaan, mutta lähtöhässäköissä se unohtui. Tärkeämpää oli pakata olovaatteet ja mukava pyjama, sekä tietenkin villasukat. Autossa viihdyttää pari kirjaa, Porter-lehti, iPad ja läppäri. Seinäjoella pysähdymme syömään, sekin on sellainen traditio näillä reissuilla.

Joka tapauksessa toivotan kaikille teille ihanille lukijoilleni hauskaa vappua, nauttikaahan ja rentoutukaa!

ILOISTA VAPUNAATTOA!

10 kommenttia:

 1. Ihanaiset naiset ❤️
  Iloista vappua !

  VastaaPoista
 2. Ihanaista vappua! Upea kuva ladyista.

  -jaana-

  VastaaPoista
 3. Iloista vappua ja oikein rentouttavaa viikonloppua äidin hoivissa!

  VastaaPoista
 4. Kauniita naisia;)lisää teitä

  VastaaPoista
 5. Hauskaa vappua:)
  Tämä äiti lähtee katsomaan lastaan "isolle kirkolle"ja samalla lauantaina shoppailemaan kesävaatteita suosittelemiisi putiikkeihin. -Vuokko

  VastaaPoista
 6. Hauskaa vappupäivää Maikku <3

  VastaaPoista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.